Şimdi Ara

Voltaj Vermeden Overclock Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sistemimdeki PSU sisteme ucu ucuna yettiğinden, orta seviye bir OC yapamıyorum. Ben de bu yüzden voltaj vermeden işlemci ve RAM'lerin frekansını biraz arttırmak istedim. Bu işlemi ilk defa yapacağım için sizlere danışmadan yapmak istemedim. Biliyorum internette bununla ilgili bir sürü konu var ama her işlemciye yapılan OC aynı olmadığından, ben kendi işlemcime ve RAM'ime sizlere sorarak OC yapmaya karar verdim. Aşağıya AIDA64 programından aldığım ekran görüntülerini attım.

Anakart

İşlemci

Bellekler

BIOS Özellikleri

Overclock Özellikleri

Evet arkadaşlar bu bilgilere bakarak bana işlemci ve RAM'i hangi frekanslarda ayarlayacağımı söyler misiniz lütfen? Eğer eksik attığım bir bilgi filen varsa lütfen belirtin.

NOT: Arkadaşlar işlemci aslında 2.66 GHz ama bu programda neden 2000 MHz gözüktüğünü anlayamadım. Bu arada işlemcinin üzerinde stok fan var.

• Arkadaşlar yok mu bana yardım edebilecek birisi ?
  • Koskoca forumda kimse OC yapmayı bilmiyor mu ? Alt tarafı frekansları ne şekilde ayarlayacağımı söyleyeceksiniz. Gerçekten bilmiyorum yapmasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dereli Ulaş

Koskoca forumda kimse OC yapmayı bilmiyor mu ? Alt tarafı frekansları ne şekilde ayarlayacağımı söyleyeceksiniz. Gerçekten bilmiyorum yapmasını.

bilmiyoz işte cahiliz alayimiz
    niye kızıyon ki
    ama dunu unutma
    bilmemek ayıp deyil yeterki çaktırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızmadım kardeşim kızmadım. Niye kızayım ? Öylesine bir cevap yazdım oraya. Zaten vazgeçtim OC yapmaktan. Eski bir sisteme OC yapsam da performans alamayacağımı biliyorum. O yüzden bir kaç ay sonra yeni bir sistem toplayacağım. Teşekkürler yinede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.