Şimdi Ara

Vorteeeeeeeeeeex!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mapte A.Mewtwo çıktı. MasterBall attım ve sonuç

Can't connect to MySQL server on '10.24.91.136' (4)

Oyunu bile bırakacak kadar sinirliyim.

• bunun için bırakma benım ne kaçırışlarım oldu harita da hızlı giderken ne dsma efsane kaçırdım ama senınkı de kotu master ball atıon ve alamıon
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplehdxhbk

bunun için bırakma benım ne kaçırışlarım oldu harita da hızlı giderken ne dsma efsane kaçırdım ama senınkı de kotu master ball atıon ve alamıon

ya loading'de takıldı bekledim bu hatayı verdi. Çok koydu ya.
  • Geçmiş olsun. Ne diyelim.
  • arkadaşlar siz vortex oynuonuz ama en iyi pokemon oyunu %100 türk yapımı olan pokemon craft
  • şansa bak ya
  • Herneyse. Her işte bir hayır vardır değil mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SYCHTE KAZE MASTER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Javayı kapatıp yenileseydin tekrar dövüş ekranına gelebilirdin diye biliyorum ben (Her ne kadar teselli edici olmasa da)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Javayı kapatıp yenileseydin tekrar dövüş ekranına gelebilirdin diye biliyorum ben (Her ne kadar teselli edici olmasa da)

Bende öyle biliyorum.

Takma kafana. Bende geçen gün Mystic Articuno kaçırdım. (Articuno çok sevdiğim pokemonlardandır.)
    Zaten ancientler çok değerli değil...
  • bende az önce dark articuno buldum batle e basınca başka bi pokeyle savaşmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

bende az önce dark articuno buldum batle e basınca başka bi pokeyle savaşmaya başladı

Battle'a basmadan önce haritada yer değiştirmişsindir ama sayfa tam olarak yüklenmediği için Articuno orda kalmıştır ve sen de ani bir atakla battle a bastığın için seni bir sonraki çıkacak olan pokémona yönlendirmiştir. Bu kadar basit Bana da çok oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

bende az önce dark articuno buldum batle e basınca başka bi pokeyle savaşmaya başladı

Battle'a basmadan önce haritada yer değiştirmişsindir ama sayfa tam olarak yüklenmediği için Articuno orda kalmıştır ve sen de ani bir atakla battle a bastığın için seni bir sonraki çıkacak olan pokémona yönlendirmiştir. Bu kadar basit Bana da çok oluyor

ama çok gıcık bir şey

• Sayfayı yeniledin mi? Gerçi hiç başıma gelmedi ama...
  • site çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen6161

arkadaşlar siz vortex oynuonuz ama en iyi pokemon oyunu %100 türk yapımı olan pokemon craft

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.