Javayı kapatıp yenileseydin tekrar dövüş ekranına gelebilirdin diye biliyorum ben (Her ne kadar teselli edici olmasa da)
quote:
Orijinalden alıntı: Enterighi
Javayı kapatıp yenileseydin tekrar dövüş ekranına gelebilirdin diye biliyorum ben (Her ne kadar teselli edici olmasa da)
Bende öyle biliyorum.
Takma kafana. Bende geçen gün Mystic Articuno kaçırdım. (Articuno çok sevdiğim pokemonlardandır.) Zaten ancientler çok değerli değil...
bende az önce dark articuno buldum batle e basınca başka bi pokeyle savaşmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: krosty88
bende az önce dark articuno buldum batle e basınca başka bi pokeyle savaşmaya başladı
Battle'a basmadan önce haritada yer değiştirmişsindir ama sayfa tam olarak yüklenmediği için Articuno orda kalmıştır ve sen de ani bir atakla battle a bastığın için seni bir sonraki çıkacak olan pokémona yönlendirmiştir. Bu kadar basit Bana da çok oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Enterighi
quote:
Orijinalden alıntı: krosty88
Battle'a basmadan önce haritada yer değiştirmişsindir ama sayfa tam olarak yüklenmediği için Articuno orda kalmıştır ve sen de ani bir atakla battle a bastığın için seni bir sonraki çıkacak olan pokémona yönlendirmiştir. Bu kadar basit Bana da çok oluyor
ama çok gıcık bir şey
Sayfayı yeniledin mi? Gerçi hiç başıma gelmedi ama...
site çok yavaş
quote:
Orijinalden alıntı: sergen6161
arkadaşlar siz vortex oynuonuz ama en iyi pokemon oyunu %100 türk yapımı olan pokemon craft
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme