Şimdi Ara

Vortex Oynayanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda efsane pokemon çıkartmak için GYM 'leri bitirmekten başka yapılacak bir şey var mı? Sabahtan beri çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 16 Haziran 2010; 18:56:02 >

• gym sayfasındakı dörtlü 8li ve 4 lü grupların hepsini yendiysen eger cıkacaktır elbet
    ama efsane cıkarmak biraz zor merak etme 30 dk ara cıkar ama normal mi dsma mı bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplehdxhbk

gym sayfasındakı dörtlü 8li ve 4 lü grupların hepsini yendiysen eger cıkacaktır elbet
    ama efsane cıkarmak biraz zor merak etme 30 dk ara cıkar ama normal mi dsma mı bilemem

Teşekkürler .. 5 dk önce çıktı
  • okuduğum kadarıyla vortexde efsane bulmak zor yani arkadaşların söylediklerini yapacaksın zaten bulmuşsunda
  • mew buldumda mewtwo daha çıkmadı şunu buluyum çok merak ediyom valla mewtwoyu
  • Pokedex'ten bakabilirsin Mewtwo'ya
    Efsane bulmak gerçekten çok zor.
    20 gün kadar oldu gymleri bitireli. 7-8 tane çıktı sadece ve çoğu normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clkcelik96

mew buldumda mewtwo daha çıkmadı şunu buluyum çok merak ediyom valla mewtwoyu

böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o değilde ben pokemon yakalayamadım daha ya :S charmander ile başladım 42lvl ama pokemon yakalayamadım bi yardım etcek arkadaş warmı?
  • Haritada çıkan Pokémonlarla savaş. HP'leri yani güçleri 15'in altına düşünce aşağıda Pokéball var use item de yakalarsın.
  • Bana ilk mystic lugia çıktı sonra normal lugia çıktı daha da çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

Haritada çıkan Pokémonlarla savaş. HP'leri yani güçleri 15'in altına düşünce aşağıda Pokéball var use item de yakalarsın.

çook sağol kardeşim boşa tonla pokemon kaçırdık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.