Şimdi Ara

Vücudum su tutmuyor abi 1.5 lt su icmemisimdir habire idrarim geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bak abi bugün toplasan 1.5 litre su icmemisimdir ama eminim yaptığım idrarı olcsem en az 700 ml çıkar.bunun sebebi ne abi.bende kesin bı sıkıntı var onu biliyorum subatta böbrek ultrasonu var onda kesin sonuç çıkar ama niye böyle.boy 190 kilo 72.hucrelerimin hicmi suya ihtiyacı olmaz abi belki biraz su tutsa varya vücudum on numara olacak ama bu durum beni hem normal hayatta sıkıyor hemde vücudumda problem olduğu düşüncesi beliriyor.

Bi bilgi verin problem ne olabilir yada ben nasıl test etmeliyim mesela yarin şöyle bişey yapsam gün içinde 3 4 litre su içicem ve idrarımı bir şişeye bosalticam dicemde yarında var persembe bunu deniyebilirim

Ama benim bu isemeyle.ilgili problemi nasıl anlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 kilo daha alsan ideal kilona kavuşursun

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Yaw bana şu su işini bul ben günde kaç lt su icmeliyim ve ne kadar idrar yaparsam normal olur

• Bak 1 saat önce mast yaptım.masttan önce en az 200 ml isedim masttan 10 dk sonra bı 50 ml daha isedim ve şimdi 1 saat felan sonra yine cisim geldi.

Yaw beyler bilgisi olan varmi? Şimdi ben mesela 1 kerede 500 ml su icersem ondan sonra 1 saat içinde kaç ml isersem normal veya problem var demek ur lütfen?

• Kas çok su tutar kasın yoksa hiç normal. Bir kerede 500mL su içersen 30 dk sonra 350mL çıkarırsın ayrıca böbrek süzme hızı çok yüksektir. Vücudundaki tüm kanı gün içinde 200 defa filtreden geçiriyor.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Sen bilgili bir adamsın

• Tuz alımını arttır hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Bölümünü okuyorum bu bilgilerin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.