Bildirim
Vücudumda kırmızı kabarıklar çıkmaya başladı korona mıyım?
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sinek ısırmış benim ayak bileğimde aynısından 5 tane var. Bu sene sivrisinek ısırıkları bu hale getiriyor nedenini bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoooooL -- 28 Temmuz 2020; 16:43:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şimdi ayağımın altında çıktı daha şuan. Anlamadım evde sinek de yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim odada var kaç gündür bulamıyorum bazı geceler ısırıyor. Önce kaşıntıyla başlıyor sonra böyle kırmızı kabarcık oluyor ve acımaya başlıyor. Şu an çok az izi duruyor. Ortasında delik varsa sinek yada başka bir böcek ısırmıştır. Kaşıntı var mı? Besin alerjisi veya cilt hastalığı da olabilir. En iyisi cildiyeye git sonucu yazarsın buraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korona ile ne ilgisi var onu çözemedik? -
Hocam kaşıntı var delik falan yok sinek ısırığına benzemiyor evde sinek olmadığına eminim. Birşeye alerjim var mı onu da hiç bilmiyorum bu zamana kadar olmamıştı hiç
soğuk dondurmayı hızlı yedim burnum akıyor. korona mıyım? ironik yorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciltte dökülme korona belirtisi hocam.
Valla bilmiyordum, geçmiş olsun, inş. yoktur varsa da kolay atlatırsın -
Dondurmayı değil de başka bişey yemiş gibisin. Ciltte döküntü korona belirtisi. Sen yediğin şey için ürolojiye falan gitmen lazım.
Sağol iyi dileklerin için. 🙏🏼
Azizim, ironik yorum diye not düştüm görmedin mi?
Her bişeyin corona zannedilmesine karşı taşlama yorumu.
vücutta kabarcık olması vücudun doğal bir reaksiyonudur. bazen midemiz bazen başımız ağrır bazen cildimiz dökülür, vs. bunlar doğal şeyler. sebebi virüs değil. virüs de vücudun vücuttaki artık maddeleri vücuttan atmak üzere ürettiği birer molekül. burun akması da aynı sekilde, vücuttaki artık maddeleri atmak için vücudun ürettiği bir sıvı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X