Şimdi Ara

VVVVirüssss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri bana güzel bir virüs programı tavsiye edebilirmi

• yazılım bolumune acsan daha iyi olurdu..ama ben mcafee oneririm..haftalık yaptıgım sistem taramalarında kacan balık goremiyorum..yalnız trojnlara karsı o kadar iyi degil..
  • bende mcafee kullnıyom ama arkadaşın dediği gibi trojanlarda etkisiz yani çoğu virüs programı işini görmez yani virüs programı yanında bir tanede trojanlara karşı etkili bir program kullanmalısın

Spyware Doctor 3.2 versiyonu var bende download.com da falan bulursun tavsiye ederim kur tarat ki 5 dakıka surmez (virus programları 20 dakıka tarar hiç bir sey yapamaz) ondan sonra tek tusla ne var ne yok siler virüs mirüs +trojanlarda dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokralaz -- 4 Ocak 2006 0:40:34 >
  • Tavsiyem kötüleme amacı taşımamaktadır

1) Kaspersky firewall ve antivirüs birlikte (Bu ruslar soğuk adamlar,pek güven vermiyolar.Ayrıca her halt genelde ilk bunların başının altından çıkar.Haberin olsun hani)

2) Antivir Premium + Zone Alarm birlikte (Özellikle antivir bilgisayarını pek yormaz.Worm ve Trojanlarla arası epeyde iyidir.Çok hızlı sayılır.Bu açıdan memnun kalırsın.Birşey bulduğunda direkt sildirirsen çok iyi.Yoksa gümleyebilirsin.Günlük gelişen bir Alman teknolojisi ne de olsa.Zone'yi ise anlatmaya gerek dahi yok ama ayarlarını iyi yapman lazım yoksa ikide bir canını sıkabilir)

3) McAfee komple çözüm (firewall+spamkiller+antivirüs ve dahası)

4) Nod 32 + Zone alarm (Nod hızlı ve etkili bir çözüm yine.Maykrosoft bile bunu kullanıyormuş duyduğuma göre)

Norton ve benzerlerini kötü oldukları için değil sistemi çok zorladıkları için tavsiye etmedim. Yoksa hepsinin de bir açığı var. Aşmak isteyen hepsini de aşar.

Son olarak antivirüsünün yanında uyumlu çalışabilecek bir software güvenlik duvarın mutlaka olsun

• Hocama katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.