Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.600
Cevap
122
Favori
1.173.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komple mesaji silin demiyorsunuz değil mi arkadaşlar? Video ve bilgiler kalacak sadece iç mekan resimlerini kastigi için silelim istiyorsunuz
    Yarına kadar diğer arkadaşlardan da görüş alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ic mekan fotolari bence de gereksiz olmus ilk sayfada

• arkadaslar daha once sorulmuştu ama cevap verildi mı bilmiyorum.. katlanır aynalar el ile açılıp kapanabiliyor mu? biri bunu yaparsa zarar görür mu?

negative hocam cok ince bi espri anlayışınız var, paylaşımlarinizi keyifle takip ediyoruz

Tarık hocam avci hocamda bahsetti; insanlara katkınız gercekten büyük ve polemik size yaklasamiyo bile; mevlana gibi adamsın yasa varol takdire sayansin

mezzolina, mobilden yazıyorum imzanızı göremiyorum; arac ne zaman geliyo?

bu arada kaliperleri boyatmak yada kapak taktirmak isteyen arkadaslar güvenlik konusunu iyice araştırmadan bunu yapmasınlar bence. tehlike oluşturabileceği yönünde yorumlar okumuştum..

toplu bi mesaj oldu kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Komple mesaji silin demiyorsunuz değil mi arkadaşlar? Video ve bilgiler kalacak sadece iç mekan resimlerini kastigi için silelim istiyorsunuz

komple silinmesin hocam ama karşılaştırma resimleri silinebilir belki. aslında onlarda faydalı ama hakikaten laptopla yada masaustuyle girerken kasiyo.

en kralı mobil; mobil seçeneğimiz olmasa bu kadar etkin olamazdik zaten

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Golfçüysek golf olsun :)
  • Selam arkadaşlar, 2004 model golf var bizde. Kendisi V. nesil. 126.000 kmde.
    üzerinde ekstra hiçbir donanım eklemedik. 9 yıldır ilk haliyle kullanıyoruz.
    8 yıldır ilçede ikamet ettiğimizden park sensörüne ihtiyaç duymuyorduk ama artık ankaradayız. büyük şehirde en büyük sorun park maalesef.
    Ben bu araca geri kameralı bir park sensörü taktırmak istiyorum.
    Sorularım ise;
    hangi marka model tercih etmeliyim?
    gittigidiyordan araştırdım ama fiyat ve marka çeşitliliği dolayıosıyla kafam iyice karıştı. Teknik servis astronomik fiyat çeker diye tahmin ediyorum.

Ayrıca ben şimdiye kadar hep vw teknik servise götürdüm aracı. Ama son zamanlarda değişik servisler,tarafıma tavsiye edilir oldu. bunlardan en tercih edileni de bosch teknik servismiş. Ankarada deneme amacıyla bu servise götürmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir bosch servis veya başka özel servis hizmeti veren firmalar var mıdır? Yoksa vw kendi servisine(doğuş otoya) devam mı etmeliyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI0034

quote:

quote:

M.L.Crassus
    hocam sayfa girişinde kanaatim kaldırırsanız şu iç mekan resimlerini sayfa
    daha rahat açılır ve kasmaz ilk giren arkadaşlarımıza golf7 resimleri tmm da
    500k lık 1m euro luk araç içi karşılaştırmak hocam (mısır tarlasında açmış çiçek görmeyelim kendimizi) abes kaçmış kasıyor açarken
    daha önce demediniz şimdi mi demeyiniz ego tatmini değil eskisi gibi paylaşım için bu başlık sanırım.

Genel kanı bu yönde oluşursa kaldiririz Avcı hocam.
    O mesajda Orhan Hocanın büyük emeği var. İç mekan resimleri de tasarım başarısını vurgulamak açısından konmuştu zaten.
    Bu konuda farklı arkadaşların da görüşlerini rica ediyorum.

elbette ki hocam fakat sizin gibi ılımlı yaklaşan insanlar az okudum çok mesajınızı herşeyi siz topalardınız
    bentley in içi ile aracımı kıyaslamak ne bileyim hocam sizim ılımlığınıza göre yazdım yoksa öteki başlıkta
    beyin hücrelerim kalmaz idi kusuruma bakmayın, sizin farkınız hep belli oldu saygılarım ile

Hocam valla benim mantigimda en azindan ust segmentleri kaldiralim diyor ama gonlum el vermiyor ;(

• quote:

Komple mesaji silin demiyorsunuz değil mi arkadaşlar? Video ve bilgiler kalacak sadece iç mekan resimlerini kastigi için silelim istiyorsunuz

hocam işte bu, neden derseniz başlık açmış ama kimseyi kaale almayan bir tavrınız yok
    buda sizi farklı kılıyor (yok sayfa 150 200 oldu gibi) herkesin fikrini sormak ta fayda varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefakarasu

Mantıklı. Golfçüysek golf olsun :)

hocam bence aracınız 5 olmuş 6 olmuş 7 olmuş değil sizin gönlünüz nerede rahat ediyor ise o
    şekilde devam etmeniz sizi rahat ettirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Vazasubata

quote:

Orijinalden alıntı: mezzolina

Golf 7 1.4 TSI 140 HP ACT araçta D7 viteste 110 sabit hızda giderken devir sayısı bir aralar çok merak edilmişti paylaşayım :

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

Rüzgarın yönü ve hızı, aracın doluluğu ve yoldaki eğimde bu değeri etkiler sanırım...

Devir sayısını rüzgar eğim gibi dış etkenler etkilemez
    Dişli oranları sabit olduğuniçin aktarmada sonradan oluşan kayıplar yoksa her zaman aynı vites aynı devirde aynı hızı görecektir

Nasıl etkilemez canım...araç dümdüz giderken yavaş yavaş rampaya sarmaya başlarsa tabiki devir düşmeye başlar ve sonunda DSG bir alt vitese geçer ve devir tekrar yükselir...

• quote:

Orijinalden alıntı: martuc

quote:

quote:

quote:

M.L.Crassus
    hocam sayfa girişinde kanaatim kaldırırsanız şu iç mekan resimlerini sayfa
    daha rahat açılır ve kasmaz ilk giren arkadaşlarımıza golf7 resimleri tmm da
    500k lık 1m euro luk araç içi karşılaştırmak hocam (mısır tarlasında açmış çiçek görmeyelim kendimizi) abes kaçmış kasıyor açarken
    daha önce demediniz şimdi mi demeyiniz ego tatmini değil eskisi gibi paylaşım için bu başlık sanırım.

Genel kanı bu yönde oluşursa kaldiririz Avcı hocam.
    O mesajda Orhan Hocanın büyük emeği var. İç mekan resimleri de tasarım başarısını vurgulamak açısından konmuştu zaten.
    Bu konuda farklı arkadaşların da görüşlerini rica ediyorum.

elbette ki hocam fakat sizin gibi ılımlı yaklaşan insanlar az okudum çok mesajınızı herşeyi siz topalardınız
    bentley in içi ile aracımı kıyaslamak ne bileyim hocam sizim ılımlığınıza göre yazdım yoksa öteki başlıkta
    beyin hücrelerim kalmaz idi kusuruma bakmayın, sizin farkınız hep belli oldu saygılarım ile

Hocam valla benim mantigimda en azindan ust segmentleri kaldiralim diyor ama gonlum el vermiyor ;(

Ben o kadar iç mekan tasarımı içinde Golf7 den daha estetiğini göremedim...aracın fiyatı ne olursa olsun !!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mezzolina

Golf 7 1.4 TSI 140 HP ACT araçta D7 viteste 110 sabit hızda giderken devir sayısı bir aralar çok merak edilmişti paylaşayım :

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

Rüzgarın yönü ve hızı, aracın doluluğu ve yoldaki eğimde bu değeri etkiler sanırım...

Devir sayısını rüzgar eğim gibi dış etkenler etkilemez
    Dişli oranları sabit olduğuniçin aktarmada sonradan oluşan kayıplar yoksa her zaman aynı vites aynı devirde aynı hızı görecektir

Nasıl etkilemez canım...araç dümdüz giderken yavaş yavaş rampaya sarmaya başlarsa tabiki devir düşmeye başlar ve sonunda DSG bir alt vitese geçer ve devir tekrar yükselir...

Mesajda d7 vitesteki devrinden bahsedilmiş:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Selam arkadaşlar, 2004 model golf var bizde. Kendisi V. nesil. 126.000 kmde.
    üzerinde ekstra hiçbir donanım eklemedik. 9 yıldır ilk haliyle kullanıyoruz.
    8 yıldır ilçede ikamet ettiğimizden park sensörüne ihtiyaç duymuyorduk ama artık ankaradayız. büyük şehirde en büyük sorun park maalesef.
    Ben bu araca geri kameralı bir park sensörü taktırmak istiyorum.
    Sorularım ise;
    hangi marka model tercih etmeliyim?
    gittigidiyordan araştırdım ama fiyat ve marka çeşitliliği dolayıosıyla kafam iyice karıştı. Teknik servis astronomik fiyat çeker diye tahmin ediyorum.

Ayrıca ben şimdiye kadar hep vw teknik servise götürdüm aracı. Ama son zamanlarda değişik servisler,tarafıma tavsiye edilir oldu. bunlardan en tercih edileni de bosch teknik servismiş. Ankarada deneme amacıyla bu servise götürmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir bosch servis veya başka özel servis hizmeti veren firmalar var mıdır? Yoksa vw kendi servisine(doğuş otoya) devam mı etmeliyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Servis Meta marka takıyor. Garantiniz bittiği için dışarıda da taktirmanizda ben şahsen sakınca görmüyorum. Bildiginiz bir elektronikci yoksa Bosch Service yapıyorsa gönül rahatlığıyla yaptirabileceginizi düşünüyorum.

• topalkartal kullanıcısına yanıt
    Bizbizeyiz hocam eyvallah

Kaliper ve boyama konusuna hiç sıcak bakmıyorum ve tasvip etmiyorum. Kimse yanlıs anlamasın 10 liralık kapak takan apaçiler var onlar yüzünden.
  • Arkadaşlar eski aracımdan kalan toyo marka kışlık lastiklerim var.bu marka hakkında yeterli bilgi edinemedim. kullanan veya bilgi sahibi olan varmı _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bizbizeyiz hocam eyvallah

Kaliper ve boyama konusuna hiç sıcak bakmıyorum ve tasvip etmiyorum. Kimse yanlıs anlamasın 10 liralık kapak takan apaçiler var onlar yüzünden.

Apaçiler en asil Kuzey Amerikan Kızılderili kabilelerinden biridir...lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepersOfTheGrove

quote:

Orijinalden alıntı: hasfer

quote:

Orijinalden alıntı: KeepersOfTheGrove

hocalarım abilerim. benim aracım gemiye yüklenmiş gözüküyor çok mutluyum şu an. canlı destek gemi ismi veremiyormuş. neden acaba. bu hep böyle mi oluyor.

Kardeş,bana da gemi ismini söyleyememişlerdi.Ben Koperden çıkan gemileri takip ederken İtalyanın batısındaki bir limandan(ismini hatırlayamıyorum) çıkan gemi ile geldi aracım.Satış danışmanı ancak araç gümrüğe geldiğinde geminin adını verebilmişti.Siz en iyisi satış danışmanınıza sorun.

Canım Abdullah abim. sordum öğrendim. itaki dediler. çorum bir araba görsün. ayrıca buradan aracınızı bana gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. çok heyecanlandım.

Kardeş İthaki olduğundan eminler mi?Çünki biraz önce baktım.Neptune İthaki Yunanistan açıklarında ve Kopere doğru gidiyor.Senin araç da İtalyanın batısındaki Livorno limanından yüklenmiş olmasın benimki gibi.Veya Gemi ismi yanlış.

• Orijinalden alıntı: KeepersOfTheGrove

Kardeş İthaki olduğundan eminler mi?Çünki biraz önce baktım.Neptune İthaki Yunanistan açıklarında ve Kopere doğru gidiyor.Senin araç da İtalyanın batısındaki Livorno limanından yüklenmiş olmasın benimki gibi.Veya Gemi ismi yanlış.

İtaki dediler abi. bende baktım gemi tersine kopere gidiyordu. anlamadım gitti . livorno dan yüklenmiş olsa yine itakiye mi yüklenir. sizde gemi ismi yanlış mıydı

Yok bana gemi gümrüğe geldiği güne kadar gemi ismini söyleyemediler.Koperden gelen gemileri takip ederken birde baktım Livornodan gelen gemi ile gelmiş meğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martuc

quote:

Orijinalden alıntı: hasfer

https://store.donanimhaber.com/4b/f6/b0/4bf6b0cd51d57a5fd2e02e6aac64938a.pnghttps://store.donanimhaber.com/2e/3f/5b/2e3f5bab1363c025b98464f90691ea9e.pnghttps://store.donanimhaber.com/5d/b9/5c/5db95c45e978a6f85cd23abcbd76429d.png Bulli de Tarık Hocama gelsin.
     VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

hocalar,

ben bu konuyu bıraz araştırdım. balatalar boyanacağı gibi üzerine kapakta takılabiliyor. ancak boyamanın daha sağlıklı olacağı görüşü var. kapak balata tozunuda tutuyormuş ama ısınmadan dolayı erime yapabilirmiş. bu arada kaliper kapağı veya kaliper boyama durban janlarda süper durur dıye düşünüyorum. dıjon ve genevada kaliper ne kadar gorunuyor. bakmak lazım

http://www.ebay.com/itm/Blue-Gloss-G2-Highest-Heat-Resistance-Upto-950-F-Epoxy-Brake-Caliper-Paint-Kit-/400494455250?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d3f5469d2&vxp=mtr

Hocam gerçekten durbanda çok güzel kırmızı kaliper kapakları. Acep yaptırmayı denesek garanti ile ilgili falan bi sıkıntı olurmu. Bu arada aracım gelmiş bu gün gördüm yarın teslim alacağım :)

• Hocam sen olmayacakmısın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.