Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.600
Cevap
122
Favori
1.173.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: topalkartal

arkadaslar daha once sorulmuştu ama cevap verildi mı bilmiyorum.. katlanır aynalar el ile açılıp kapanabiliyor mu? biri bunu yaparsa zarar görür mu?

negative hocam cok ince bi espri anlayışınız var, paylaşımlarinizi keyifle takip ediyoruz

Tarık hocam avci hocamda bahsetti; insanlara katkınız gercekten büyük ve polemik size yaklasamiyo bile; mevlana gibi adamsın yasa varol takdire sayansin

mezzolina, mobilden yazıyorum imzanızı göremiyorum; arac ne zaman geliyo?

bu arada kaliperleri boyatmak yada kapak taktirmak isteyen arkadaslar güvenlik konusunu iyice araştırmadan bunu yapmasınlar bence. tehlike oluşturabileceği yönünde yorumlar okumuştum..

toplu bi mesaj oldu kusura bakmayın

bu ayin sonunda ins geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI0034

M.L.Crassus
    hocam sayfa girişinde kanaatim kaldırırsanız şu iç mekan resimlerini sayfa
    daha rahat açılır ve kasmaz ilk giren arkadaşlarımıza golf7 resimleri tmm da
    500k lık 1m euro luk araç içi karşılaştırmak hocam (mısır tarlasında açmış çiçek görmeyelim kendimizi) abes kaçmış kasıyor açarken
    daha önce demediniz şimdi mi demeyiniz ego tatmini değil eskisi gibi paylaşım için bu başlık sanırım.

Avcı hocam yanlış anlamayın ama devamlı takıldığımız fanatik konusunda da aynı resimler vardı. Bu resimler kıyaslama amaçlı konulmuştu. Biraz uçuk olabilir ama çok değişik ve faydalı bir iç mekan paylaşımı bence. İsteyen kıyaslasın be hocam boşverin...

• quote:

Orijinalden alıntı: mezzolina

quote:

arkadaslar daha once sorulmuştu ama cevap verildi mı bilmiyorum.. katlanır aynalar el ile açılıp kapanabiliyor mu? biri bunu yaparsa zarar görür mu?

negative hocam cok ince bi espri anlayışınız var, paylaşımlarinizi keyifle takip ediyoruz

Tarık hocam avci hocamda bahsetti; insanlara katkınız gercekten büyük ve polemik size yaklasamiyo bile; mevlana gibi adamsın yasa varol takdire sayansin

bu arada kaliperleri boyatmak yada kapak taktirmak isteyen arkadaslar güvenlik konusunu iyice araştırmadan bunu yapmasınlar bence. tehlike oluşturabileceği yönünde yorumlar okumuştum..

şimdiden hayırlı olsun kazasiz belasiz sürüşler
    yanlış hatirlamiyosam hemşeriyiz, sizde aracı batıdan mı aliyosunuz? benim satis danışmanım ebru hanim, sizinki kim?

• Cevap yok mu sevgili forumdaslar?

katlanır aynalar el ile açılıp kapanabiliyor mu? biri bunu yaparsa zarar görür mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vazasubata

quote:

Orijinalden alıntı: martuc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

M.L.Crassus
    500k lık 1m euro luk araç içi karşılaştırmak hocam (mısır tarlasında açmış çiçek görmeyelim kendimizi) abes kaçmış kasıyor açarken
    daha önce demediniz şimdi mi demeyiniz ego tatmini değil eskisi gibi paylaşım için bu başlık sanırım.

Genel kanı bu yönde oluşursa kaldiririz Avcı hocam.
    O mesajda Orhan Hocanın büyük emeği var. İç mekan resimleri de tasarım başarısını vurgulamak açısından konmuştu zaten.
    Bu konuda farklı arkadaşların da görüşlerini rica ediyorum.

elbette ki hocam fakat sizin gibi ılımlı yaklaşan insanlar az okudum çok mesajınızı herşeyi siz topalardınız
    bentley in içi ile aracımı kıyaslamak ne bileyim hocam sizim ılımlığınıza göre yazdım yoksa öteki başlıkta
    beyin hücrelerim kalmaz idi kusuruma bakmayın, sizin farkınız hep belli oldu saygılarım ile

Hocam valla benim mantigimda en azindan ust segmentleri kaldiralim diyor ama gonlum el vermiyor ;(

Ben o kadar iç mekan tasarımı içinde Golf7 den daha estetiğini göremedim...aracın fiyatı ne olursa olsun !!!

Aynen Hakan abi(abi diyorum doğum gününüzden yaşınızı bildiğim için, bu hitaptan rahatsız olursanız hemen değiştiririm) bende katılıyorum size...

• Yıkamacının biri aynayı ters yönde katladı suyu aksın diye. Çıkışıcınca "abi audilerde de böle merak etme " dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martuc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

M.L.Crassus

Genel kanı bu yönde oluşursa kaldiririz Avcı hocam.
    O mesajda Orhan Hocanın büyük emeği var. İç mekan resimleri de tasarım başarısını vurgulamak açısından konmuştu zaten.
    Bu konuda farklı arkadaşların da görüşlerini rica ediyorum.

elbette ki hocam fakat sizin gibi ılımlı yaklaşan insanlar az okudum çok mesajınızı herşeyi siz topalardınız
    bentley in içi ile aracımı kıyaslamak ne bileyim hocam sizim ılımlığınıza göre yazdım yoksa öteki başlıkta
    beyin hücrelerim kalmaz idi kusuruma bakmayın, sizin farkınız hep belli oldu saygılarım ile

Hocam valla benim mantigimda en azindan ust segmentleri kaldiralim diyor ama gonlum el vermiyor ;(

Mahmut hocam fiyat ve performans olarak çok üst segmentteki araçlar kıyaslanıyor tabiki ama sonuçta bir kıyastır ve insanların hoşuna gidecek örnekler vardır bence. Zaten foruma artık girerken birinci sayfandan girmiyoruz hiçbirimiz(yeni kullanıcılar giriyor ilk sayfayı okuyor ve onlarda merak etmedikçe yükleme sorununa denk gelmiyor artık). Kısacası bence zararı yok...

Gönlünüzü dinleyin hocam:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ts1967

Yıkamacının biri aynayı ters yönde katladı suyu aksın diye. Çıkışıcınca "abi audilerde de böle merak etme " dedi.

• quote:

Cevap yok mu sevgili forumdaslar?

katlanır aynalar el ile açılıp kapanabiliyor mu? biri bunu yaparsa zarar görür mu?

Hocam bence zarar görür. Ben bu korkuyla bu maliyette bir opsiyonu denemeye cesaret edemedim. Ama cumartesi sabahı serviste olacağım. Sizin için bu soruyu sorarım kendilerine...
  • quote:

quote:

quote:

şimdiden hayırlı olsun kazasiz belasiz sürüşler
    yanlış hatirlamiyosam hemşeriyiz, sizde aracı batıdan mı aliyosunuz? benim satis danışmanım ebru hanim, sizinki kim?

teşekkürler ben de aynısından sizin için dilerim;

hayır ben Batı'dan almadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS1977

quote:

Orijinalden alıntı: mmtmtt

Hocam sen olmayacakmısın

Yok hocam. Dışarıdan zaman bulup takip edebilirsem ederim.

Az da olsa (ben geç başladım o yüzden ) sohbetin ve bilgin süperdi. Her şey için sağol hocam

• Ben bu insanları anlamıyorum, insanlar 75K ya Golf aldığımızı duyunca, yuh o para Golf'e verilir mi , gidip bilmem kaç model BMW Mercedes alsaydın ya diyorlar ya da sıfır bile alırdın deyip enayi sıfatı takıyorlar hemen. ben de diyorum onlara bmw konfigüratörüne girip golf'le aynı donanımda araç oluştur 110bin TL ediyor diyorum gene de laf anlatamıyorum, gidip D sınıfı bir araba alsaydın ya diyorlar bu sefer
  • quote:

Ben bu insanları anlamıyorum, insanlar 75K ya Golf aldığımızı duyunca, yuh o para Golf'e verilir mi , gidip bilmem kaç model BMW Mercedes alsaydın ya diyorlar ya da sıfır bile alırdın deyip enayi sıfatı takıyorlar hemen. ben de diyorum onlara bmw konfigüratörüne girip golf'le aynı donanımda araç oluştur 110bin TL ediyor diyorum gene de laf anlatamıyorum, gidip D sınıfı bir araba alsaydın ya diyorlar bu sefer

Para senin ,tercih senin ama maalesef bu bizim ülkemizde böyle. Aynı olayı herkes yaşıyor emin ol. bugün bayide biride benim 1.2 den dolayı çekmez gibi konuştu. A4 alacakmış onu diyor bende dedim A4 ii değil Q7 al :) oda dedi çok para . E ne kadar para o kadar araba . Ve çok basit aslında zevkler ve renkler tartışılmaz. Araba bir aşktır kimseyi ilgilendirmez takılma bence ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mmtmtt

quote:

Ben bu insanları anlamıyorum, insanlar 75K ya Golf aldığımızı duyunca, yuh o para Golf'e verilir mi , gidip bilmem kaç model BMW Mercedes alsaydın ya diyorlar ya da sıfır bile alırdın deyip enayi sıfatı takıyorlar hemen. ben de diyorum onlara bmw konfigüratörüne girip golf'le aynı donanımda araç oluştur 110bin TL ediyor diyorum gene de laf anlatamıyorum, gidip D sınıfı bir araba alsaydın ya diyorlar bu sefer

Para senin ,tercih senin ama maalesef bu bizim ülkemizde böyle. Aynı olayı herkes yaşıyor emin ol. bugün bayide biride benim 1.2 den dolayı çekmez gibi konuştu. A4 alacakmış onu diyor bende dedim A4 ii değil Q7 al :) oda dedi çok para . E ne kadar para o kadar araba . Ve çok basit aslında zevkler ve renkler tartışılmaz. Araba bir aşktır kimseyi ilgilendirmez takılma bence ;)

• Sabah aracımı alacağım . İçim kıpır kıpır trafik işlemleri sabah biter ve öğleden sonra alırım sanırım. İşte yarın ben başka bir araba alsam bu kadar heyecanlanmazdım belkide. bu 6. aracım. Tabi ilk sıfır olanı bu. Yani araba aşk ama golfün tarifi yok ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeepersOfTheGrove

quote:

GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA konusunu bölüm yöneticisine en sonunda kitletmeyi başardım. Haber vereyim dedim.

Konunun ortadan toptan kalkması ve üyeliğimin iptali için uğraşıyorum. böyle olursa misafirler ve üyelerin hepsi burada toplanacak.

Yeni konunuz hayırlı olsun. Tarık hocama yakışır. Bu konuda çok güzel işler çıkacak buna adım gibi eminim.

orhan abi fanatık konusuna mesaj atamadım. herşey için sağolasın abi. fanatık konusunu başından beri takip ediyordm. ayrılmana üzülsemde takdir senin. çorumdan selamlar. yolun düşerse beklerim bende abi. Abdullah abi ile tanıştık bugün aracı tanıttı bana ve biraz kullandım. heyecanlanlandım benim aracımda yakında geliyor.

Sağolasın kardeşim.

Biz de birşey yok . tüm fanatik ailesine veriyorum ben bu şerefi. Tarık (M.L.Crassus) hocanıza sahip çıkın. onunla zaten ben telden sürekli görüşüyorum. Yavuz ( golf 7) hoca vardır birde zaman zaman görürsün. Umut (lanseloth) hoca, Abdullah (hasfer) hoca ve Serdar (Negatiwe) hoca bunlar çok baba insanlar benim için. Hiç birini unutamam.

Orhan Baba sayende bu kardeşlik... Tarık hocayla öyle ortak noktalarımız oluştu ki sanki 40 yıllık arkadaşım gibi... Yavuz abi (sende) aracımı almamdaki vesilelersiniz. Abdullah hocam, Serdar, Faruk, Fatih abi sayende bu ortamda tanışıp bu metal parçası vesilesiyle muhabbet ettiğim dostlarım. İnşallah bundan sonra onlarla birlikte Mahmut, Burak, Murat, Hüseyin, Erdim... gibi arkadaşlarla da bu işlere devam edeceğiz...

Bunların tüm vesilesi sensin. Bizi bu platformda birleştirdin ve bir bağ oluşturdun. Keşke sende ayrılmasaydın ama özel durumlarını bildiğim için birşey diyemiyorum. Yolun açık olsun üstad...

• quote:

Rüya Hanım,

Ben insanlara tek soru soruyorum... "bana 80k lık bir araba söyle" cevap genelde volvov40, a180, 1 serisi, CLA... falan oluyor.

Karşılığında Tarık hocamın yaptığı gibi 10 kalem artı GOLF ten yana çıkıyorsa 2-3 kalem diğerlerinden yana çıkıyor... Bunu forumda da baya bir yaşadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: lanseloth

quote:

Rüya Hanım,

Ben insanlara tek soru soruyorum... "bana 80k lık bir araba söyle" cevap genelde volvov40, a180, 1 serisi, CLA... falan oluyor.

Karşılığında Tarık hocamın yaptığı gibi 10 kalem artı GOLF ten yana çıkıyorsa 2-3 kalem diğerlerinden yana çıkıyor... Bunu forumda da baya bir yaşadık.

O dedikleri arabalarin da plastik jant kapakli modelleri alinabiliyo anca o paraya, hic degmez... Haklisiniz kafaya bile takmamak lazimm

• mezzolina kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanseloth

quote:

Cevap yok mu sevgili forumdaslar?

Hocam bence zarar görür. Ben bu korkuyla bu maliyette bir opsiyonu denemeye cesaret edemedim. Ama cumartesi sabahı serviste olacağım. Sizin için bu soruyu sorarım kendilerine...

teşekkür ederim hocam. normalde o aynalar ellenmez ama burası turkiye :( bunu yaparsa öğrenciler yapar zaten kaygım o. (eml de çalışıyorum)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.