Şimdi Ara

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
1
Favori
11.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuş grubuna ait aracm var..Bu kadar başka bir gruptan nefret etmem heralde..Zaten yakında 4. tekeride opsiyonel olarak koyacaklar..Olmayan arka tekere göre ön sağ yada sola ağırlık koyar satar bunlar..Sonra euro ncap tan 5 yıldız aldık diye satmaya pardon kakalamaya çalışırlar....Sene 1999 babam t4 aldı.Tabanda olması gereken döşeme yoktu bildiğiniz KAPORTA...Adam gitti ta o zaman 50 tl ye aldı...Eee bizim milletimizde sorun var işte.Sen bunları bile bile git doğuşa sıfır araba filan al..Garantiye ekstradan para öde...Haa bende seat cordoba var ama düşeşe denk getirdğim için aldım.Araçlarını gerçekten seviyorum fakat bu firmaya kılım işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Benimde böyle müşterim olsun , sadece marka ismimi satarım. Gerisine gerek yok.

Arkadaşlarla muhabbet ediyoruz. Laf arabalara falan geliyor çoğunlukla.
    Doğuş'un satış politikası mevzu olunca her zaman diyorum: "Ben olsam daha beterini yaparım" diye.
    Bence Doğuş az bile yapıyor. Gene insaflı.

Ayrıca 50bin liraya aldığı aracında USB girişi olmayan arkadaşların kendini avutma yöntemini de bu konu sayesinde görebiliyorsunuz.
    Eminim SD kart daha iyi diyenlerin çoğu eğer araçlarında sadece USB girişi olsa "USB daha iyi" diyeceklerdi. İnsan psikolojisi.

Bak ben sana dürüst olayım , ben bi otomatik şanzımana 8.000-10.000 tl arası fark vereyim burada ki vw'cilerden daha beter fanatik olurum.

Her günüm serviste geçsin yine leke sürdürmem.

Evet doğuş oto yapılması gerekeni yapıyor , diyorum ya bende aynısını yaparım. Müşterim olandan zaten fazlasıyla memnun , ben neden zorlayım ki ?

Benim aracımda da usb yok ve ufacık bi usb girişinden kaçtığı için , her cd çekişimde honda'ya sövüyorum. Peki neden yok ? B sınıfı jazz da var ama civic de yok neden ? Ben söyleyim , yerli üretim ve Türkler nasılsa anlamaz giydir gitsin mantığı oldugundan.

Tek bi şarkı için tekrar cd çekmem gerekiyor. Ama bakın arkadaşlar ne güzel savunmuşlar usb olmamasını.

:) doğru söze ne gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: er76.

quote:

Vw çekemeyen ne kadar kıskanç adam var hiç bir vwci diğer arabalar hakkında konu açmaz. Allaha şükür vw m var km orjinal degiseni yok orjinal arasından burasindan ses gelmiyor o ne ya araba mi suruyorsunuz. Cop kovasi mi

Çöp tenekesi dahamı sağlam acaba?

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI?

birader sana üzülüyorum bi resim bulmussun on kere paylaştın ben sana simdi senin marka modelini söyle 100 tane resim koyayım. kafanız almak istemiyor alalım aynı sınıf dizel 2 araç 1 yıl sonra satısa sokalım aynı sartlarda hangisinin donanımına bakılıyor full diye o zaman görürüm ben surat ifadenizi
    ben çok değil bir yıl sonra i30 i20 clio 4 cülerin suratını merak ediyorum ellerinde araçlar patlayınca

ACIMA ACINICAK DURUMA DÜŞERSİN.Nerden braderin oluyorum senin.Arabalarınızın Hyundai ile kıyaslanır olması zorunuza gidiyor demi?Ağlamayın daha sayı saymayı bile beceremiyorsun resmi iki kere paylaştım sen*5 yapmışsın.Konu ikinci el konusumu sen neden bahsediyorsun.Benim kafam senin küçük beyninin alamayacağı okadar çok şey biliyorki şaşırırsın.

• quote:

Nolur cevap ver ? Sen çoğu zaman cevap verdiğini zannediyorsun ama içi boş cümlelerle Türkçe katliamı yapıyorsun.

Her marka'nın herşeyden kıstıgını bizde söylüyoruz.

Arada ki fark ne biliyormusun ?

Ben usb olmadığı için honda'ya sövüyorum , sen usb olmadığını savunmak için başka markaları öne sürüyorsun.

Senin sözlerinin hiç bi önemi yok , hepsi bomboş cümleler.

ok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vw çekemeyen ne kadar kıskanç adam var hiç bir vwci diğer arabalar hakkında konu açmaz. Allaha şükür vw m var km orjinal degiseni yok orjinal arasından burasindan ses gelmiyor o ne ya araba mi suruyorsunuz. Cop kovasi mi

birader sana üzülüyorum bi resim bulmussun on kere paylaştın ben sana simdi senin marka modelini söyle 100 tane resim koyayım. kafanız almak istemiyor alalım aynı sınıf dizel 2 araç 1 yıl sonra satısa sokalım aynı sartlarda hangisinin donanımına bakılıyor full diye o zaman görürüm ben surat ifadenizi
    ben çok değil bir yıl sonra i30 i20 clio 4 cülerin suratını merak ediyorum ellerinde araçlar patlayınca

ACIMA ACINICAK DURUMA DÜŞERSİN.Nerden braderin oluyorum senin.Arabalarınızın Hyundai ile kıyaslanır olması zorunuza gidiyor demi?Ağlamayın daha sayı saymayı bile beceremiyorsun resmi iki kere paylaştım sen*5 yapmışsın.Konu ikinci el konusumu sen neden bahsediyorsun.Benim kafam senin küçük beyninin alamayacağı okadar çok şey biliyorki şaşırırsın.

http://www.i30club.com/index.php?topic=1441.0

"Şikayet No:636036

cavunt yazdı
    HYUNDAI 6 Hava Yastığından Hiçbiri Açılmadı! 2010 yılında almış olduğum 34 *** Hyundai i30 arabamla takla attım. Araba içerisinde bulunan 6 hava yastığından hiçbiri açılmadı. Yanlarda bulunan hava yastıklarının açılmamasından dolayı kardeşimin kolunda ciddi bir zedelenme meydana geldi. Servis gerekli şiddette çarpmamış olabileceğini söyledi. Hava yastıkları takla atıldığında açılmayacaksa ne zaman açılacak. Öldüğümüz de mi açılacak?*
    "

arabanız full donanım olsa ne olacak güneşi görüyor ama genede hava yastıklarını açmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.i30club.com/index.php?topic=1441.0

"Şikayet No:636036

cavunt yazdı
    HYUNDAI 6 Hava Yastığından Hiçbiri Açılmadı! 2010 yılında almış olduğum 34 *** Hyundai i30 arabamla takla attım. Araba içerisinde bulunan 6 hava yastığından hiçbiri açılmadı. Yanlarda bulunan hava yastıklarının açılmamasından dolayı kardeşimin kolunda ciddi bir zedelenme meydana geldi. Servis gerekli şiddette çarpmamış olabileceğini söyledi. Hava yastıkları takla atıldığında açılmayacaksa ne zaman açılacak. Öldüğümüz de mi açılacak?*
    "

arabanız full donanım olsa ne olacak güneşi görüyor ama genede hava yastıklarını açmıyor

HERŞEYİ ANCAK ALLAH(cc)BİLİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

USB çıkıntı yapıyor, SD kart mantıklı diyen arkadaşlarıma USB girişi kol dayamaya koysalar gözükmez diyecektim ama VW'lerin çoğunda kol dayama da yok maalesef.

Sn. Güner Kanat Beyfendiye ise gerçekten yazacak, söyleyecek hiçbir şey yok. Yıl olmuş 2013, millet Mars'ta petrol arıyor arkadaş hala CD'nin ne kadar fiyatına göre süper birşey olduğundan bahsediyor.

USB girişin 50-60 Euro'ya mal edileceğini belirten arkadaşa da avukatlık okumamasını tavsiye ederim.

Vw'de polodan jettaya passattan diger modellere kadar kol dayama olmayan araba yok

Toyotada en full dizel otomatik aracinda CC yok

Reno 43.500 tlye arka camlari manuel araba satti

Herkes birseyden caliyor sikinti yok

Utanmadan corolla'da CC yok diyorsun , Ulan CC'si olmayan premium AUDİ Q5'E binen kimdi ?

O benden kaynakli bir sorun benim o zaman param q5'in en alt versiyonuna yetti

Bende onu aldim

Audi ile bir ilgisi yok

Ne güzel akladın audi'yi. Yani koskoca audi CC koymak zorunda değil ama corolla koymak zorunda dimi ?

Biri 50.000 tl diğeri 150.000 tl'lik 2 araba.

Biri en dolu araba biri en bos araba

Arabayi ben oyle siparis verdim audi ile bir ilgisi yok

Adamlar bana sordu 2000 dizel otomatik olsun xenon olsun yeter dedim

Oylede oldu

Ben araci 119.000 tlye aldim 150.000 degil en bostu diyorum

Cihan senden hiçbişey olmaz kusura bakma.

Konu vw olunca gözün dönüyor ne yazacağını şaşırıyorsun

102.500 tlye aldığımız VOLVO s60 araçta

Yedek lastik yok

Ön park sensörü yok

Passatta hepsi var ne yapıcaz şimdi ?

Git passat al o zaman bana mı soruyorsun ? Niye gittin s60 aldın o zaman ?

Aldığın polo'da iki airbag var abs var , ama rakiplerinde daha fazla güvenlik donanımı var onu ne yapacaz ? İşine geldiği gibi konuşma , şimdi dersin ki vw uygundu ondan aldım.

İşine geldimi donanım , işine geldimi satış rakamları , işine geldimi vıdı vıdı. Yeter artık senin gibi düz düşünen bi adama laf anlatmayacağım.

Bana maval okuma cihan , 120.000-150.000 tl fiyat listesi olan aracın baz versiyonunda 300 tl'lik CC olmamasına normal diyorsun , gelip corollaya sallıyorsun.

Benim gözüm dönüyor evet ama senin saçmalıklarından dönüyor.

Sorsam 2 tane fizik kuralı bilmessin , 2 tane motorun ne özellikte nasıl çalıştığını anlatamazsın ama ahkam kesmeye gelince ortalıklardasın sürekli.

Senin buralarda ömrün çoktan dolduda işte , maksat sende eğlenmek için yazıyorsun.

Hani bu aralar bırakmıyormusun forumu ?

Passat gibi sıradan arabayı volvo s60 ile kıyaslayan adama laf anlatamazsın.

dsg için serviste süründü. vw fiyat indirsin yine dsg alırım diyor.

böyle insanlar olduğu sürece doğuş kırptığı arabalar ile para basmaya devam eder.

Ben DSG ile serviste falan sürünmedim

S60 ile passatı konu dahilinde kıyasladım

Para benim istersem doğuştan alırım istersem başka yerden bu sizi hiç ilgilendirmez

Başka soru ?

Ben de onu diyorum doğuştan almaya devam et

• Ww,de Yakında dikiz aynasıda opsiyonel olacak diye duydum beyler doğrumudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogus oto her zaman mumkun olan en bos donanimi mumkun olan en yuksek fiyata satar. Bu hep boyle olmustu ve millet keriz olduktan sonra boyle olmaya da devam edecek.

Adamlara sorsan genel olarak musterinin kullanmadigi donanimi cikarip fiyat avantaji sagliyoruz derler. Ama o fiyat "avanta"ji da hicbir zaman musteriye yansimaz.

• quote:

quote:

quote:

Ben 1 yılda 20.000 km yaparım. Siz 1 yıl içinde 8 defa baskı balata değiştirirsiniz. Otomatik camlarınızın ömrü ne kadar bilemeyeceğim ama 1 defa da camlar için gidersiniz. Aracım otomatik. Siz de DSG li alırsanız, Daha 3.500 km de mekatronik değiştirmeye gidersiniz. 1 ay Almanyayla yazışma beklersiniz, 1 ay da parça gelir veya diğer bir arabadan çıkma takarlar, kaç km dayanacağı meçhul. Aracınızın tavanını ıslak süngerle silersiniz, tavan sarkmaya başlar, döşemeci ararsınız. Sanırım direksiyondaki renk atma 20.000 km de başlıyordu. Satarken onu gizlemek için herhalde ayakkabı boyası kullanırsınız. Motor yağınızı kendiniz alır, rutin bakımı için de işçilik ödersiniz. Ha, uzatmalı garantiyi de ödediyseniz, sorun yok.

Ben aracımı rutin 15.000 bakımına götürürüm. En fazla 250 TL öder, 1 saat sonra çıkarım.

1 sene sonra oto pazarında buluşalım. Ben aracımı 5.000 TL ucuza satarım, siz de uzatmalı garanti, ödediğiniz işçilikler, servise gitmek için harcadığınız yakıt paraları ve kaybettiğiniz zamanla kalırsınız.

Vw almak, sahibi olmak, gerçekten çok ama çok hesaplı. İkinci elde yüksek fiyata satacaksınız ya.... Yalnız süre 1 seneden fazla olmasın, kaybınız, zaman geçtikçe artacaktır.

Ekleme ; DSG için ödediğiniz 18.000 Tl farkı ve marka değeri için ödediğiniz fazladan parayı hesaba eklemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 12 Ocak 2013; 1:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

quote:

quote:

Ben 1 yılda 20.000 km yaparım. Siz 1 yıl içinde 8 defa baskı balata değiştirirsiniz. Otomatik camlarınızın ömrü ne kadar bilemeyeceğim ama 1 defa da camlar için gidersiniz. Aracım otomatik. Siz de DSG li alırsanız, Daha 3.500 km de mekatronik değiştirmeye gidersiniz. 1 ay Almanyayla yazışma beklersiniz, 1 ay da parça gelir veya diğer bir arabadan çıkma takarlar, kaç km dayanacağı meçhul. Aracınızın tavanını ıslak süngerle silersiniz, tavan sarkmaya başlar, döşemeci ararsınız. Sanırım direksiyondaki renk atma 20.000 km de başlıyordu. Satarken onu gizlemek için herhalde ayakkabı boyası kullanırsınız. Motor yağınızı kendiniz alır, rutin bakımı için de işçilik ödersiniz. Ha, uzatmalı garantiyi de ödediyseniz, sorun yok.

Ben aracımı rutin 15.000 bakımına götürürüm. En fazla 250 TL öder, 1 saat sonra çıkarım.

1 sene sonra oto pazarında buluşalım. Ben aracımı 5.000 TL ucuza satarım, siz de uzatmalı garanti, ödediğiniz işçilikler, servise gitmek için harcadığınız yakıt paraları ve kaybettiğiniz zamanla kalırsınız.

Vw almak, sahibi olmak, gerçekten çok ama çok hesaplı. İkinci elde yüksek fiyata satacaksınız ya.... Yalnız süre 1 seneden fazla olmasın, kaybınız, zaman geçtikçe artacaktır.

Ekleme ; DSG için ödediğiniz 18.000 Tl farkı ve marka değeri için ödediğiniz fazladan parayı hesaba eklemedik.

bende dsg li araç oldugunu nerden biliyorsunuz seneye gidelim benim 2006 9n3 kasa polo senin arabadan daha az değer kaybetmiştir varmısın 94binde baskı balatası ve trigeri yeni değişti. 2. el aldıgım için değiştirdim onlarıda kafam rahat olsun diye benim 8 binde bir 200 tl bakım dısında giderimde olmaz sen dert etme 2012 arabalarınızı 30 bine zor satacaksınız :D

• Valla ben sorduğumda,bunlarda neden usb yok diye adam şu cevabı verdi , abi usb eskide kaldı artık artık aux var dedi.Sustum kaldım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

vw alan kimseninide usb yi düşündüğünü zannetmiyorum highline golf u kapak saç jantlarla satsınlar gene alırlar

Bir de aracın arkasına hignline yazdırdın mı tamamdır.

(Bir passat fotosu vardı arkaya kocaman hignline yazılmış ama şimdi bulamadım :)

"Passat A4" var abi kendi çekimim. Olmaz mı?

• quote:

bende dsg li araç oldugunu nerden biliyorsunuz seneye gidelim benim 2006 9n3 kasa polo senin arabadan daha az değer kaybetmiştir varmısın 94binde baskı balatası ve trigeri yeni değişti. 2. el aldıgım için değiştirdim onlarıda kafam rahat olsun diye benim 8 binde bir 200 tl bakım dısında giderimde olmaz sen dert etme 2012 arabalarınızı 30 bine zor satacaksınız :D

Sen arkadaşa gidelim aynı sınıf 2 araç alalım yazmışsın, dikkatini çekerim. Senin 2006 polo ile benim 2011 cerato hem aynı sınıf değil, hem aynı model değil.

Sen bizim kaybımız için üzülme, biz o kayıpları "başka" yerlerden zaten çıkarıyoruz, mesela sorunsuzluktan. Ben aracımı zaten 35.000 e almıştım, 35.500 e çok rahat satıyorum, teklif edenler var.

Sen hiç dert edip üzülme bizim için.

• quote:

quote:

Sen arkadaşa gidelim aynı sınıf 2 araç alalım yazmışsın, dikkatini çekerim. Senin 2006 polo ile benim 2011 cerato hem aynı sınıf değil, hem aynı model değil.

Sen bizim kaybımız için üzülme, biz o kayıpları "başka" yerlerden zaten çıkarıyoruz, mesela sorunsuzluktan. Ben aracımı zaten 35.000 e almıştım, 35.500 e çok rahat satıyorum, teklif edenler var.

Sen hiç dert edip üzülme bizim için.

1. arkadasın avukatlıgı sana düşmez
    2. sene 2020de senin arabana ne kadar verirler merak ediyorum ben bugun satsam 23 000 çok rahat satarım. sürekli iş yerinde satmıyor musun diyen bi sürü alıcı var.
    3. ben senin arabana ailemi bindiripte uzun yola çıkmam güvenemem en basından.
    bu muhabbet çok uzadı ya biz gelip kia hyundai şu kötü bu kötü diye konu açıyor muyuz? istesek açar mıyız açarız ama ne gerek varatın artık şu kedi ciğer mevzusunu bakımdan korkuyorsan binmiceksin
    bu arabamı satayım alacağım araba BMW yada Audi olacak. hiç bir zamanda gidip şu marka kötü diye konu açmam ne ya öyle çocuk gibisiniz.
    kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazdiklarinin cogu gercek disi kulaktan dolma laflar

Kimse 1 ay dsg parcasi beklemiyor

Bende 15.000 km bir 300 lira oduyorum bakima o fark kesin yagdandir

Dsg farki 18.000 tl ne demek anlamadim 30.000 km'de jetta pert oldu direksiyon renk falan atmadi reno ile karistirdin galiba

Servise gitmek icin harcadiginiz yakit parasi olayi nedir onu cozemedim

Siz servise ucarskmi gidiyorsunuz yada araba bosta birimi itiyor

• bu bölümde çok gülüyorum ya. her konu sidik yarışına dönüyor. ego savaşı. ben vw aldım hepinize çakar. bende şu var ezer. seninki dandik. lise bile değil ilkokul seviyesine çekiliyor olaylar. kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. araba sonuçta bu. biryerden biryere gidersin kitler bırakırsın. bu nasıl ego tatminidir ya. gelişmiş ülkelerde insanlar parayı kendini eğitmeye kendine birşeyler katmaya yada eğlenmeye dünyayı gezmeye harcarken bu bizim insanımızın yaşadığı kafa neyin kafası? bu arabaları alabilecek kadar para kazanıyorsanız hiçbiriniz mal değilsiniz demektir. açıp araştırıp bakın kafanıza ne yatıyorsa onu alın. milletin aldıgınada çamur atmayın. genlerimizde var heralde bu olay eleştirilerimiz yapıcı değil hep yıkıcı..
    edit: kardeşim senin arabanın şusu busu eksik onları şurdan ucuza şu yolla halledersin normal bir seviyeye çekersin , yada şunları yaparsın demek yerine herkes birbirini aptal yerine koyuyor kendinin aldıgı markadan almadıgı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 12 Ocak 2013; 2:19:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

bu bölümde çok gülüyorum ya. her konu sidik yarışına dönüyor. ego savaşı. ben vw aldım hepinize çakar. bende şu var ezer. seninki dandik. lise bile değil ilkokul seviyesine çekiliyor olaylar. kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. araba sonuçta bu. biryerden biryere gidersin kitler bırakırsın. bu nasıl ego tatminidir ya. gelişmiş ülkelerde insanlar parayı kendini eğitmeye kendine birşeyler katmaya yada eğlenmeye dünyayı gezmeye harcarken bu bizim insanımızın yaşadığı kafa neyin kafası? bu arabaları alabilecek kadar para kazanıyorsanız hiçbiriniz mal değilsiniz demektir. açıp araştırıp bakın kafanıza ne yatıyorsa onu alın. milletin aldıgınada çamur atmayın. genlerimizde var heralde bu olay eleştirilerimiz yapıcı değil hep yıkıcı..

kesinlikle doğru bir cevap adamlar zorla satmıyor kardeşim btercih meselesi neyin kafasını yaşıyorsunuz yeter ya şu forumda biraz güzel şeylerin konusunu açında millet bilgilerinizden faydalansın

• (CD) çekemeyenler usb/sd kart adaptörü taksın.
  • quote:

Valla Çöp Kovasını Siz Sürüyorsunuz :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.