Şimdi Ara

VW PASSAT CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar vw nin sitesinde gezerken passat cc diye bir arac gördüm.
    daha önce mi dikkat etmedim yoksa yenimi cıkardı vw ?
    çok hosuma gitti görüşleriniz nedir ?

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/passatcc/detay

• Passat CC, mevcut Passat modellerinden daha bağımsız bir tasarımla öne çıkan bir otomobil. Yeni yüzüne paralel gövde çizgisi ve tavan yapısı, çıtasız kapı camları, panoramik cam tavan ve aracın coupe vurgusunu ortaya koyan aerodinamik arka tasarımı, Passat CC'nin öne çıkan tasarım unsurları olarak göze çarpıyor.

Passat CC, Passat Sedan'a göre 31 mm daha uzun ve 36 mm daha geniş olmasından dolayı, yolcularına daha ferah bir alan sunuyor.

DÜNYADA BİR İLK

Passat CC, dünyada ilk defa bir VW modelinde sunulan "Şeritte Tutma Asistanı" (Lane Hold Asist) ile yollara çıkacak. Aracın dikkatsizlik sonucu şeritten ayrılması halinde otomatik olarak devreye giren destek sistemi, direksiyona müdahale ederek aracı tekrar şeridine geri döndürebiliyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Üçü benzinli olmak üzere beş motor seçeneğiyle üretilecek Passat CC'nin en güçlü motoru 300 HP güç üretecek.

- 160 HP 1.8 lt TSI benzinli (6 ileri manuel ve opsiyonel 7 ileri DSG şanzıman)
    - 200 HP 2.0 lt TSI benzinli (6 ileri manuel ve 6 ileri Tiptronik şanzıman)
    - 300 HP 3.6 lt FSI V6 benzinli (6 ileri DSG şanzıman ve 4MOTION çekiş sistemi)

- 140 HP 2.0 lt turbo dizel (6 ileri manuel ve opsiyonel DSG şanzıman)
    - 170 HP 2.0 lt turbo dizel (6 ileri manuel ve opsiyonel DSG şanzıman)

VW PASSAT CC

VW PASSAT CC

VW PASSAT CC

• Aylar önce Passat CC konusunu ben açtığımda kıyamet kopmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 30 Aralık 2008; 22:03:40 >
  • Arkadaşlar ,konu açmadan neden ARAMA yapmılmıyor ,anlamıyorum.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bureda

Arkadaşlar ,konu açmadan neden ARAMA yapmılmıyor ,anlamıyorum.?

Bende senden bahsedecektim abi..Hatırlarsın benim konuyu neler olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dranov

quote:

Benim arabaya lafım yok.Sadece gereksiz buldum,üzerine defalarca yazılmış bir konu ,aratılabilirdi.Şimdi boşuna curcuna olacak,millet gaza gelecek falan filan.

Bu arada sende ,kışkırtıcı oyunlara gelmede tekrar 1 hafta ceza alıp ortadan yok olma Gözlerimiz bir kaç kişiyi arıyor,eksilme olmasın aman ha .....

• quote:

quote:

quote:

Benim arabaya lafım yok.Sadece gereksiz buldum,üzerine defalarca yazılmış bir konu ,aratılabilirdi.Şimdi boşuna curcuna olacak,millet gaza gelecek falan filan.

Bu arada sende ,kışkırtıcı oyunlara gelmede tekrar 1 hafta ceza alıp ortadan yok olma Gözlerimiz bir kaç kişiyi arıyor,eksilme olmasın aman ha .....

Ceza puanım var 4 gün uzak kalabilirim forumlardanHer Passat konusunda gerginlik oluyor,umarım bu konuda olmaz..

• Evet, 2005'te planları açıklanan, tasarımı VW yönetimi tarafından beğenilmediği için çizim masasına (3D CAD/CAM) geri gönderilen ve 2007'de çıkması gerekirken 2008'de piyasaya verilen, içinden bazı parçaların bundan sonraki VW model çeşidine temel teşkil edecek olan dört kapı, direkli ama cam çerçevesiz, en güzel örnekleri en ucuz fiyatlarla A.B.D.'de satılmaya başlanan PASSAT CC (COMFORT COUPÉ) ülkemizde 50.000 ve 60.000 € arasında bir fiyatla satılıp BMW 520d fiyatına yaklaşmasa çok iyi bir seçenek olurdu ama 1.6 litre üzerindeki motor hacmine sahip birçok başka marka ve model otomobil gibi bu "designer" araç da ülkemizde tek tük görülmeye mahkumdur. Kabahatı işleyen hem vergi sistemi, hem distribütör. Emin olun ki bizler burada bu aracı herkesten çok daha önce, çok daha fazla ve çok daha geniş yönlü tanıttık. Ama vergi sistemimiz sağolsun, bize sadece pilavı layık görüyor, yanında biftek yememizi istemiyor...

• Valla bu fiyatlara TR de satış başarısı yakalaması imkansız,neticede bildiğimiz Passat kırması vede 1.8 160 HP li en ucuz fiyatlı modeli 90 milyarrr!!Bu fiyata ne diyeceğimi bilemiyorum..

Piyasaya onla hemen hemen aynı anda girecek olan Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Edition ın fiyatı 53.500 ken bu kadar parayı Passat'a vermek yazık günah..
  • Fiyatları pahalııı
  • ya baba bu passatların fiyatı hiçmi düşmez az önce başka bir başlıkta tesadüf passat fiyatına baktım
    sonra sayfya bir göz gezdirdim
    3 yıl önce bende böyle bir passat önermişlerdi 2002 model 1.8t passat fiyatı yine böyleydi şimdi yine böyle
    sahipleri ne sanıyor bu passatı ben anlamıyorum
    ne passatmış bre

http://www.sahibinden.com/ankaranin_en_temiz_passat_1_8t_com_WQQaXQQ11884654WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethrotull

ya baba bu passatların fiyatı hiçmi düşmez az önce başka bir başlıkta tesadüf passat fiyatına baktım
    sonra sayfya bir göz gezdirdim
    3 yıl önce bende böyle bir passat önermişlerdi 2002 model 1.8t passat fiyatı yine böyleydi şimdi yine böyle
    sahipleri ne sanıyor bu passatı ben anlamıyorum
    ne passatmış bre

http://www.sahibinden.com/ankaranin_en_temiz_passat_1_8t_com_WQQaXQQ11884654WQQpXQQdisplayitem

PASSAT sahibi olmadan,PASSAT.a binmeden PASSAT.ın ne olduğu,nasıl olduğu anlaşılmaz..Fiyata bakıp"ne kadar pahalı"denmez kuru kuru..PASSAT sahiplerine sorun,hiçbiri bu fiyata etmezmiş demez,çünkü verdikleri paranın hakkını alırlar..

• Sevgili Jethro Tull (flütlü rock efsanesi)

İlandaki araçta bulunan LPG sistemi 2.500 YTL değerinde, araç HIGHLINE, yani XENON far ve açılır tavan var, 6 ileri vites, 150 HP 20 Valf Turbo motorlu, çok da temiz. Alan kişinin yapması gereken tek işlemi noter satışı ve trafik devri. Şahsen ben de çok itinalı bir temizlik yaptırır, kapıları açık güneşe bırakırdım, araçtaki tüm yabancı koku vb. kaybolup gider. Sonra da LPG'yı doldurur, ver elini Türkiye...

quote:

ARAÇ EMSALSİZ TEMİZ HİGLİNE DONANIMLI NİKELAJLI KAPI BANTLARI AÇILIR TAVAN XENON FAR VE SİS PARK MESAFE KONTROL HIZ SABİTLEME TAM DOLU SERVİS BAKIMLI YETKİLİ GARAJ ARABASI MASIRAFSIZ HATASIZ PIRIL PIRIL 4 LASTİK SIFIR ORJİNAL SIRALI SİSTEM PRENS MARAKA LPG TURBOYA UYUMLU
  •  VW PASSAT CC
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

VW PASSAT CC

burda felaket çıkmış yanlız süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

VW PASSAT CC

burda felaket çıkmış yanlız süper

Jantlar güzel..

• valla passat araba altın gibi araba
    0 alıp 2.ele düşerken bir fiyat kırılması yaşıyor ki (passatta çok derin bir kırılmada yok üstelik ) bunu her arabada yaşanıyor ondan sonra 2 el fiatı stabil
    işin gerçeği her arabada yok böyle bir durum hatta passat dışında yok diyebilirim
    bunda doğuşun rijit fiyat politikasının etkisi olabilir

arabaya gelirsek araba iyi duruyorda bunu aldın gittin parkettin bir yere bir arkadaşın geldi baba hayırlı olsun araba yapmışsın şekil yapmış ne marka bu dese passat olum passat diyeceksin ..baba passat böylemiydi diyecek .sende passat ama cece passat olm mu diyeceksin keşke biraz daha uğraşım adınıda değiştirselermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethrotull -- 2 Ocak 2009; 0:31:29 >
  • quote:

Aylar önce Passat CC konusunu ben açtığımda kıyamet kopmuştu

Arabaların Şahı
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Aylar önce Passat CC konusunu ben açtığımda kıyamet kopmuştu

Arabaların Şahı

İnsanların düşüncelerine saygı göstermeyen insanlar olduğu sürece adam olamayız...
  • izmirde olup aracı görmek isteyenler konak pier de yeni golfle beraber sergileniyo gidip bakabilirlerrr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.