Şimdi Ara

vw polo 1.2 tsi dsg mi toyota yaris 1.33 multidrive cool mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar başlık açık özellikle kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum artıları eksileri neler. Simdiden teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarimcizemem -- 25 Temmuz 2014; 9:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 TSİ tork u sayesinde daha atik bir araçtır. Daha kalitelidir sıfır olcağı için şanzumandan da yana sıkıntın olmaz. Yaris çok küçük bayan arabası bagaj yok nerdeyse zaten yakın zamanda kasası makyajlanıcak o yüzden pola alınır. 1.2 EDC clio ya baktınızmı yaris yerine düşünülebilir.

• Yengemin 2014 model Golf 1.2 TSI DSG COmfortline + Sürüş Konfor Paket + Bluetooth paketli arabasıyla test yapmıştım, çok güzel bir seçim:

http://forum.donanimhaber.com/m_93719335/mpage_2/f_/key_golf//tm.htm#93890851
  • DSG düşmanları gelir şimdi
  • Dsg nin vites geçişlerinin sıkıntılı olduğuyla ilgili yorumlara rastladım kafamı karıştırıyo bu biraz poloya yakın gibiyim. Tabi toyota da yabana atılıcak marka degil

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yengemin 2014 model Golf 1.2 TSI DSG COmfortline + Sürüş Konfor Paket + Bluetooth paketli arabasıyla test yapmıştım, çok güzel bir seçim:

Bi ara tamponu vurmuştun noldu tampon

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

1.2 TSİ tork u sayesinde daha atik bir araçtır. Daha kalitelidir sıfır olcağı için şanzumandan da yana sıkıntın olmaz. Yaris çok küçük bayan arabası bagaj yok nerdeyse zaten yakın zamanda kasası makyajlanıcak o yüzden pola alınır. 1.2 EDC clio ya baktınızmı yaris yerine düşünülebilir.

Bilginiz yoksa açın bir özelliklerine bakın. Onu da yapmıyorsanız yorum yapmayın.

Yaris iç hacim olarak b sınıfının en iyilerinden. İki aracın da içine binerseniz bunu anlarsınız.

Bagaj hacmi olarak da b sınıfı hb ler genel olarak küçük. Fazla bir şey beklememek lazım. Ama yine de hacim olarak polodan daha fazla. Polo 280, yaris 286 litre. Yani bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.

Konuyu açan arkadaşa önerim ikisini de tercih etmemeniz yönünde olur. İkisinin de güvenlik donanımı zayıf ve ikisi de pahalı araçlar. Kazık yemiş olursunuz. Ayrıca yaris kısa zamanda makyajlanacak.

Size önerim suzuki swift olur. Hem donanımlı, hem sağlam, hem ekonomik. İkinci eli de kötü falan değil, gayet iyidir. Polodan yaristen daha az zarar ettirir çünkü uygun satılıyor.
    50 bine alacağınız polo, yaris ikinci elde 40bine alacağınız swiftten daha fazla zarar ettirir. Ayrıca 10bin liranız cebinizde kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

1.2 TSİ tork u sayesinde daha atik bir araçtır. Daha kalitelidir sıfır olcağı için şanzumandan da yana sıkıntın olmaz. Yaris çok küçük bayan arabası bagaj yok nerdeyse zaten yakın zamanda kasası makyajlanıcak o yüzden pola alınır. 1.2 EDC clio ya baktınızmı yaris yerine düşünülebilir.

Yaris bagaj hacmi 286lt, vw polo bagaj hacmi 280 lt
  • quote:

Yengemin 2014 model Golf 1.2 TSI DSG COmfortline + Sürüş Konfor Paket + Bluetooth paketli arabasıyla test yapmıştım, çok güzel bir seçim:

Adam polo mu yaris mi diyor sen golf diyorsun okumadan mi yorum yapıyorsun. Post kasiyorsun sanirim. Mesaji çoklugundan ziyade içeriği önemlidir.

• yazarimcizemem kullanıcısına yanıt
    TSI 90 çok daha atak ara yüksek viteste hızlanmasıda açık ara fark açar ve daha düşük tüketir.DSG de Multıdrıve S ten çok daha başarılı şanzumandır gitgide hatalar azalıyor arıza ihtimalide düşüyor.
  • motoru şanzumanı her türlü polo diyorum
  • polo fiesta ile beraber sınıfının en iyi aracıdır , hem daha iyi yürür hem daha az yakar , dsg kafa karıştırabilir ama tercih meselesidir ..
  • Sıfır km Yaris 1.33 cvt cool donanım 50bin tl veriyorlar.
    Sıfır km Polo 1.2 dsg c.line donanım da neredeyse 50bin tl ye geliyor.

2.el düşünüyorsanız cool donanım 2013 model 20bin km ye kadar Yarisin 2.elleri 40-45 arası.
    Buna karşın, 1.2 dsg polo nun henüz 2.eli yok.

Sıfır düşünüyorsanız aynı parayı yaris yerine polo ya vermeniz daha mantıklı olacaktır. Polo dsg kullanımı daha çok zevk verecektir size. Ayrıca sıfır aldığınız yaris 6 ay sonra makyajlanacağından yanlış seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 26 Temmuz 2014; 2:57:52 >
  • quote:

abi şu arabanın her defasında şeceresini yazarken hiç üşenmiyomusun ya
  • Bende polo ya çok yakınım ekim gibi almayı düşünüyorum sizce fiyatların en uygun olduğu zaman ne zamandır daha erken ya da daha geç almam daha mı iyi olur
  • Polo daha kaliteli ve tip olarak biraz daha iyi gibi bence 17 jantlısı kırmızı rengiyle mükemmel duruyor ama ortada DSG olunca insan bütün güzelliklerden soğuyor. Yaris makyajlandı dün Almanya Düsseldorf'ta lansmanı yapıldı birkaç ay içerisinde Türkiye'ye gelir, ve makyajlanınca tipi biraz düzelmiş Hybrid versiyonundaki gibi arka stoplar led olmuş ön farlarda mercek ve daylight led mevcut.
  • Performans on plandaysa polo, genislik ferahlık on plandaysa yaris.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.