Şimdi Ara

vw showroom da basimiza gelenler (ANAKONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar cok yasanmislik varki artik bu konu altinda toplansin , hepimiz Vw showroom unda yasadiklarimizi bu baslik altinda paylasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç gitmeyenleri dışlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

hiç gitmeyenleri dışlıyor musunuz?

Sen haric hayir

• İyi bir konu. Biz de fikir ediniriz. Gerçi VW alacağımı hiç zannetmesem bile yakınıma, arkadaş çevreme faydası olur.
  • Hergün aynı konu , aksiyonmu dram filmimi var bugün acaba meraktayız , turabi ile hasan olayına döndü.

• Geçen Bodruma gidiyordum. Baktım yolun solunda tam tepede vw bayisi. İsmini hatırlamıyorum. Dedim kendi kendime arabayı sağa çekeyim de karşıdaki bayiye bi uğrayım. Hem mola veririm uykum dağılır. Beleş çay falan içerim. WC si de temizdir diye daldım içeri. Önce teşhirdeki araçları mıncıkladım. Sonra wc ye girdim. Tuvalet kağıdı tükenmiş yenisini koymamışlar. Lavabo da sıvı sabun bitmiş Neyse dedim servis bölümüne geçeyim de bekleme salonundan biraz otlanayım. Çıktım üst kattaki bekleme salonuna. Sıcak su koydum sallama çay içeceğim. Bir de ne göreyim. Bim de satılan Berk Çay. Tüüü dedim pinti vw. Nescafe içecektim krema kalmamış, acı acı içesim gelmedi. Neyse istemeye istemeye sallama Berk çayımı içtim. Biraz bilgisayarı karıştırdım. Yarım saatimi burada geçirdikten sonra dışarı çıktım. Bir kaç tane kazalı arabaları inceleyip oradan ayrıldım. Yola devam ettim.

Voswogen bayisinde benim başımdan geçenler bunlar. Kalın sağlıcakla.

• Arac dedigin japon abi tecrube konusuyor burada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ PEUGEOT E-3008 | 3008 | ANA KONU |
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memlekete gittigimde ugrayacagim o zaman editlerim burayi. Unutturma ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Geçen Bodruma gidiyordum. Baktım yolun solunda tam tepede vw bayisi. İsmini hatırlamıyorum. Dedim kendi kendime arabayı sağa çekeyim de karşıdaki bayiye bi uğrayım. Hem mola veririm uykum dağılır. Beleş çay falan içerim. WC si de temizdir diye daldım içeri. Önce teşhirdeki araçları mıncıkladım. Sonra wc ye girdim. Tuvalet kağıdı tükenmiş yenisini koymamışlar. Lavabo da sıvı sabun bitmiş Neyse dedim servis bölümüne geçeyim de bekleme salonundan biraz otlanayım. Çıktım üst kattaki bekleme salonuna. Sıcak su koydum sallama çay içeceğim. Bir de ne göreyim. Bim de satılan Berk Çay. Tüüü dedim pinti vw. Nescafe içecektim krema kalmamış, acı acı içesim gelmedi. Neyse istemeye istemeye sallama Berk çayımı içtim. Biraz bilgisayarı karıştırdım. Yarım saatimi burada geçirdikten sonra dışarı çıktım. Bir kaç tane kazalı arabaları inceleyip oradan ayrıldım. Yola devam ettim.

Voswogen bayisinde benim başımdan geçenler bunlar. Kalın sağlıcakla.

hocam oranın isminin lena olması lazım karşısında petrol var değilmi

• İroniye gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 23 Nisan 2015; 17:51:09 >
  • açılış günü istanbul özön bayiine gittim sabah 6 da 2.5 saat dolandım etrafında satış danışmanı geldikten sonra da birer çay içtik teslimata hazır aracımızı aldık yola koyulduk adapazarında mola verdik öyle aracı incelerken altına eğileyim dedim birde ne göreyim yedek lastik yok dedim oha kriko olacak yere baktım kriko da yok irtibata geçtim bayi ile 15 günde samsun bayiine teslim edip taktırdılar
  • Vw kullananların aklından şüphe ederim..şahin serçeye bin bu arabalara binme

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

İroniye gel

• Japan > German

• daha hiçbir otomobil showroomuna gitmedim.
  • Yerimizi alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Vw kullananların aklından şüphe ederim..şahin serçeye bin bu arabalara binme

Çok iyimsersin az daha abart

• Konunun icine ettiniz pis herifler

• Amma da ana konu ha

• bence bir vw bayisinde muhtemelen başınıza gelecek şeyleri yazsanız daha iyi olur.

En azında gidecek olanlar için.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.