Şimdi Ara

VW son 1 Ayda 3. Zammı yaptı. Biri dur desin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diyen bir uyeyle tartisacak bir seyimiz yok uzgunuz,sizi vw forumlarina alalim. @beyinsis
    Dostum boyum 1.85 corollaya da aurise de cok rahat sigiyorum,golfle auris arasinda cok fark yok bu konuda. @MIKE CHECK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 17 Haziran 2016; 14:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Adamlar sahtekarlık yaptıkları halde satış yapabiliyor, neden zam yapmasın? Milletin cahilliğinden nemalanıyor.

Emisyondan sonra birçok ülkede büyük kampanyalar, avantajlar sağladılar. Bizim millete de zam Doğuş kazı buldu neden yolmasın?

burda da yaptılar. hiç aklımda yokken golf aldım ben de. %10 indirim yaptılar. o fiyata o kalitede bir araba yok arkadaşım. kimse enayi değil. herkes senin kadar hesap-kitap biliyor. alırken de satarken de kullanırken de üzmez vw.

Cidden merak ettim bu mesajını şu konulara da yazabilir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_117685371//tm.htm#117685371

http://forum.donanimhaber.com/m_116297212/mpage_0/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_106023809/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_74210440/tm.htm

• quote:

quote:

Adamlar sahtekarlık yaptıkları halde satış yapabiliyor, neden zam yapmasın? Milletin cahilliğinden nemalanıyor.

Emisyondan sonra birçok ülkede büyük kampanyalar, avantajlar sağladılar. Bizim millete de zam Doğuş kazı buldu neden yolmasın?

burda da yaptılar. hiç aklımda yokken golf aldım ben de. %10 indirim yaptılar. o fiyata o kalitede bir araba yok arkadaşım. kimse enayi değil. herkes senin kadar hesap-kitap biliyor. alırken de satarken de kullanırken de üzmez vw.

Extra garanti farkı diğer markalarda ne kadar vw'de ne kadar?

Otomatik farkı diğer markalarda ne kadar vw'de ne kadar?

Bunlar kazık değil de ne söyler misiniz?

Alınabilir seviyede modelleri var. Genelde baz donanım benzinli manuel seçenekleri piyasaya göre uçuk olmuyor. Peki dizel farkı otomatik farkı kazık değil de nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Aurise tipsiz dediniz ama tipsizin önde gideni golf gibi bir gerçek var.Corolla desen neyse diyeceğim.yolda kullanacağın zaten belli beygir gücü,200 torkun ne sürüş zevki olacak sence ? Size 5.0 araba verilse kalpten gidersiniz mazallah

tipsizlik mevzuu kişisel birşey, onu çözemeyiz. bence tipsiz. golf de tipli.

200 torkun şöyle bir zevki var, düşük devirde gidiyor ve bu sayede hem az yakıyor hem de gürültüsüz çalışıyor. yokuşta da 1.6 auris'lere nal toplatıyor. bunlar da bana zevk veriyor.

kimse bana 5.0 araba vermez, ben de böylece kalpten gitmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

quote:

Cidden merak ettim bu mesajını şu konulara da yazabilir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_117685371//tm.htm#117685371

http://forum.donanimhaber.com/m_116297212/mpage_0/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_106023809/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_74210440/tm.htm

başka saçma talebi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 17 Haziran 2016; 15:05:34 >

• quote:

quote:

quote:

Alınabilir seviyede modelleri var. Genelde baz donanım benzinli manuel seçenekleri piyasaya göre uçuk olmuyor. Peki dizel farkı otomatik farkı kazık değil de nedir?

ekstra garanti olayını diğer markalarla karşılaştırmadım, bilgim yok.

benim aracım baz-benzinli zaten, 1.4 comfort. dsg fiyat farkı çok yüksek olduğu için onu da alamadım. golf için dizel zaten gereksiz. benzini kokluyor araç. öyle bayiden direk tüpçüye koşmuyor golf alanlar.

• hakediyor abi vw kalite sonuçta
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Neymiş? Vw alırkende, kullanırkende, satarkende üzermiş.

Sürekli 1.4 tsi az yakıyor diyorsun ama o kadar istememe rağmen kaç ay oldu bir türlü tüketimini gösteren ekran görüntüsü atamadın. Bence az yaktığı filan yok. Şehir içi 5 litre yakıyor olsa 10 defa foto çeker bak ne kadar az yakıyor derdin.
  • yetmez ama evet
  • Trendline Passat babalar gibi yeterliyken denen Highline'a o kadar para kaptırılır anlamak güç doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim aracım baz-benzinli zaten, 1.4 comfort. dsg fiyat farkı çok yüksek olduğu için onu da alamadım. golf için dizel zaten gereksiz. benzini kokluyor araç. öyle bayiden direk tüpçüye koşmuyor golf alanlar.

Extra garanti olayını açıklayalım hemen.

Hyundai Kia Honda gibi markalar 5 - 6 sene garanti veriyor.

Toyota 3 yıl garantili. Extra garanti 2 yıl 550tl, 3 yıl 800tl.

Vw de garanti 2 yıl. Ekstra garanti ise motor hacmine göre 1200tl ile 1800tl arasında.

Yani okkalı bir kazık.

• quote:

quote:

Aurise tipsiz dediniz ama tipsizin önde gideni golf gibi bir gerçek var.Corolla desen neyse diyeceğim.yolda kullanacağın zaten belli beygir gücü,200 torkun ne sürüş zevki olacak sence ? Size 5.0 araba verilse kalpten gidersiniz mazallah

200 torkun şöyle bir zevki var, düşük devirde gidiyor ve bu sayede hem az yakıyor hem de gürültüsüz çalışıyor. yokuşta da 1.6 auris'lere nal toplatıyor. bunlar da bana zevk veriyor.

Yokuşta nasıl 1.6 aurise nal toplatıyon132'lik valvematic düz vites auris'i 140 ve 150 Ps act golf harici geçemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

quote:

Yokuşta nasıl 1.6 aurise nal toplatıyon132'lik valvematic düz vites auris'i 140 ve 150 Ps act golf harici geçemez.

sadece bg'ye bakarsan fena yanılırsın:

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=20420

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=18491

şimdi bak: golf maks torku olan 200'ü 1.400-3.900 devirler arası veriyor.

auris ise maks torku 160'ı 4400 devirde verebiliyor.

maks beygir gücünü ise 6400 devirde verebiliyor malesef. golf ise 5000 devirde veriyor. golf'ün son hızının daha yüksek olmasını geçiyorum, bu veriler eşliğinde auris yokuşta golf'ün yanında tırtlar. deli gibi bağıra bağıra çok yüksek devirlerde ancak mücadele edebilir golf'le. ben de buna tırtlamak diyorum. su gibi içer benzini auris golf'ten selektör yememek için. arabanın yalıtımı zaten golf kadar iyi değil, artık teybi sonuna kadar mı açar napar bilmem auris'çi.

en son geçme muhabbetine gelince de golf'ün son hızı daha yüksek. atmosferikler bitti artık. buraya gazlıyorlar. yurtdışında auris 1.2 turbo motorla satılıyor. burda hala tüpçüler yüzünden bu motorlar var sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Extra garanti olayını açıklayalım hemen.

Hyundai Kia Honda gibi markalar 5 - 6 sene garanti veriyor.

Toyota 3 yıl garantili. Extra garanti 2 yıl 550tl, 3 yıl 800tl.

Vw de garanti 2 yıl. Ekstra garanti ise motor hacmine göre 1200tl ile 1800tl arasında.

Yani okkalı bir kazık.

pahalıymış. ama bu yüzden başka araba seçecek olaydım zaten hyundai filan alırdım. önemli ama diğerlerini seçmeme sebep olacak kadar değil. ha astra için 5 yıl garanti verselerdi o zaman astra'yı seçerdim muhtemelen.

• quote:

Neymiş? Vw alırkende, kullanırkende, satarkende üzermiş.

Sürekli 1.4 tsi az yakıyor diyorsun ama o kadar istememe rağmen kaç ay oldu bir türlü tüketimini gösteren ekran görüntüsü atamadın. Bence az yaktığı filan yok. Şehir içi 5 litre yakıyor olsa 10 defa foto çeker bak ne kadar az yakıyor derdin.

şehir içi 5 lt filan demedim. bu akşam iş çıkışı unutmazsam resmini çekip atarım. 1.0 golf çıkmış almanya'da ve o şehir içi 5 lt yakıyormuş, bunu dedim. eğer burda satılsaydı onu alırdım.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Motor hacmi küçüldükçe araçlar daha az yakıt yakmaz. Belli bir ağırlığı belli bir hıza çıkarmak için gereken güç sabittir ve aynı miktarda benzin harcamadan aynı kütleyi aynı hıza çıkaramayacağı için daha düşük tüketim sağlayamaz. Tüketimi etkileyecek farklı etkenler yok mu tabi ki var. Eğer kullanılan motor aracın ağırlığını taşımakta zorlanıyorsa az yakacağına daha fazla yakmaya başlar. 1.6 atmosferik motorun 10 litre yaktığı yerde 1.0 turbo motor 5 litre filan yakmıyor. Ford ecoboost konularını biraz araştır adamlar 1.0 motor ile sıkışık ve yoğun trafikte 8-10 litre tüketim gerçekleştiriyor. Senin uzun dönem ve şehir içi tüketim verilerini merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 17 Haziran 2016; 16:58:57 >
  • Dizel otomatik Insignia'nın fiyatı ne alemde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bosline golf 65k.dolu auris 58k.kaca ve hangi donanimla alırsın indirimle bize bu arabayı degerli vagsever dostum?

Abuk subuk arabalara para vereceğime gider bomboş VW alırım daha iyi. Donanım almıyoruz araba alıyoruz, arabayı araba yapan güvenlik donanımları geri kalanı oyuncaktan ibaret. Daha teste girmemiş arabaya 65,000 TL istiyorlarsa, sen git önce onun hesabını sor.

boşline diye dalga geçenlerin arabasında amortisörlü bagaj kapağı bile yok. çotonk diye kapanan yaylı bagaj var. start-stop yok, 7 hava yastığı yok, otomatik park freni yok, elektronik diferensiyel kilidi yok, 1400 devirde 200 tork yok, o sürüş hissi, o kalite yok. nesi doluymuş acaba o tipsiz toyota'ların? auris'le golf'ün arasındaki kalite farkını görmemek için kör olmak lazım.

Auris kadar leş bir otomobil yok. Millet donanım hastası olmuş, arabadan anlayan adam oyuncaklara aldanmaz zaten. Millet boş boş konuşmuş bakmayın siz onlara. Ailemde Golf de var yakınında Auris, neyin ne olduğunu iyi biliyoruz da anti VW ekibi laf olsun diye konuşmaya devam ediyor.

Ciddiye almayın he diyin giderler.

• quote:

Motor hacmi küçüldükçe araçlar daha az yakıt yakmaz. Belli bir ağırlığı belli bir hıza çıkarmak için gereken güç sabittir ve aynı miktarda benzin harcamadan aynı kütleyi aynı hıza çıkaramayacağı için daha düşük tüketim sağlayamaz. Tüketimi etkileyecek farklı etkenler yok mu tabi ki var. Eğer kullanılan motor aracın ağırlığını taşımakta zorlanıyorsa az yakacağına daha fazla yakmaya başlar. 1.6 atmosferik motorun 10 litre yaktığı yerde 1.0 turbo motor 5 litre filan yakmıyor. Ford ecoboost konularını biraz araştır adamlar 1.0 motor ile sıkışık ve yoğun trafikte 8-10 litre tüketim gerçekleştiriyor. Senin uzun dönem ve şehir içi tüketim verilerini merakla bekliyorum.

Bu mesajiniz ile yıllarca kucuk turbo motor geliştiren otomotiv muhendislerin işlerini tehlikeye soktunuz.

Peki nasıl oluyorda 1.4 tsi superb, benim eski 1.6mpi octaviadan az yakıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 17 Haziran 2016; 17:18:03 >

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    1.6 mpi 8 valf 102 beygir olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.