Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün aldım w550i mi, gerçekten bence muhteşem bir tel, foto ve video için cep tel almak zaten mantıklı değil, foto çekmek için her zaman dijital fot. makineleri cep telefonlarının önünde olacaklar ve adam gibi fotoğraf fot.mak. ile çekilmeli.Onun dışında w550 nin tek kötü yanı bence biraz kalın olması, pantolon cebinde belli oluyor, kot cebine falan girmez.Onun dışında ekranı, özellikleri, sesi ve birşeyler yükleme kolaylığı süper.Symbian kadar kolay cep tele birşey yüklemek, cd sini kullanmaya bile gerek yok, takın usb yi win.xp direk removabledisk gibi görüyor, içinde klasörler var atın istediğinizi direk çalışsın, dün e-mule den bir paket java oyun indirdim attım hepsini direk jar olarak, kurmak istediğimi kurup oynuyorum, beğenmediğimi siliyorum, program olarak da baya java program var sanırım ortalıkta, symbianda işe yarayan çoğu şey bunda da var java olarak, dün opera mini kurdum bu foruma bile girdim..Ayrıca sanırım symbian a göre bir avantajı da virüs derdi olmaması..Bunlar kısıtlı bilgilerimle yazdıklarım, yanlışım varsa kusura bakmayın, symbian-nonsymbian kavgası çıkarmak değil amacım..

• arkadaşlar motorola e398 de bir takım ayarlar yaptıktan sonra dişariya ses verme düzeyi artıyormuş.acaba böyle bir olay w550i de de var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalyaner

arkadaşlar motorola e398 de bir takım ayarlar yaptıktan sonra dişariya ses verme düzeyi artıyormuş.acaba böyle bir olay w550i de de var mıdır?

aksesuar olarak hoparlör seti var ama dediğin aparatı duymadın, denkte gelmedim hiç nette ama dış sesi zaten yeterince yüksek
  • yok yahu dişaridan takiilan bir alet ile artmıyormuş e398inki .içinden ayarlanıp da yapiliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalyaner

yok yahu dişaridan takiilan bir alet ile artmıyormuş e398inki .içinden ayarlanıp da yapiliyormuş.

böyle bir şeye w550de gerek duyulacağını hiç sanmıyorum
  • yok yani biras daha fazla olursa ne olur arada denesek die düşünmüştüm
    belki odayi discoya felam dönüştürürüm sdie düşündüm
  • Orjinalden alıntı: dalyaner

yok yani biras daha fazla olursa ne olur arada denesek die düşünmüştüm
    belki odayi discoya felam dönüştürürüm sdie düşündüm
    [/quote

bana işte müdürüm w550i ile müzik dinlerken bilgisayarın sesini çok açmayın diye yan odadan çıkıp gelmişti
    w550ide en çok özlediğim de o ses kalitesidir

• ARKADAŞLAR W550 TELEFONUMU SATMAK İSTİYORUM SİZCE KAÇ İSTEMELİYİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadcan

ARKADAŞLAR W550 TELEFONUMU SATMAK İSTİYORUM SİZCE KAÇ İSTEMELİYİM?
    bence 300-350 arası bi fiyat çek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

Orjinalden alıntı: deadcan

ARKADAŞLAR W550 TELEFONUMU SATMAK İSTİYORUM SİZCE KAÇ İSTEMELİYİM?
    bence 300-350 arası bi fiyat çek

gittigidiyorda stılan ürünlere baktığım kadarıyla .450tl gibi bi fiyattan elinden çıkarabilirsin
  • yenisi 520 YTL,ikinci eli o kadar etmez bence
  • gittigidiyorda biten ürünler diye bi bölüm var...ordaki satılan ürünlerde 1 kişi 450ye satmış gözüküyor çok da yok satışa çıkaran
  • Ben çok temiz, kutulu, garantili faturalı her şeyi kutuda orijinal gibi 2.el w550i yi 3gün önce 400 ytl ye aldım.
  • Buyrun bu da bir örnek, orijinal kendi çekimim.

http://img435.imageshack.us/img435/3590/dsc000143ph.jpg
  • ben de bu tel den alıcam da acele cevap bekliyorum bu telefonun menüsü türkçe mi ingilizcemi acaba ...
  • Türkçe de var ingilizce de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yivyiv

Ben çok temiz, kutulu, garantili faturalı her şeyi kutuda orijinal gibi 2.el w550i yi 3gün önce 400 ytl ye aldım.

demek ki benim söylediğim fiyat gayet normal
  • arkadaşlar belki size çok saçma gelecek ama bir şey sormak istiyorum; ben SE T630 kullanıcısıyım (yaptık işte bir hata) bu telefonda çok saçma bir özellik var.telefonuma gelen mesajlar gelenler menüsüne geliyor. ve buradan sadece sim'e kopyala diye bir seçenek sunuyor.eğer sim kartınızı çıkarıp başka bir simkart takarsanız telefondaki tüm mesajlar siliniyor. sormak istediğim W550i'de böyle bir saçmalık yok dimi? diğer bir soru da telefonda periyodik alarm varmı?
  • Öyle bir saçmalık yok, ben 2.el aldım içinde ilk sahibinin birsürü mesajı vardı.. Periyodik alarm var, ayrıca bir de normal alarm var.
  • beyler w550i ye yeni versiyon çıkmış geçen yükledim fakat nelerin düzeltildiğini farkedemedim. bunların yazıldığı bir site falan varsa söyler misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.