Saolsın üstat teşekkürler belki w550i alırım mpeg ve 3gp oynatıyomus
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
quote:
Orjinalden alıntı: mrx1987
Üstat öncelikle merhaba ben yeni bi üyeyim yeni bi telefon almak istiyorum da w550i dikkatimi çekti sende güzel bi çalışma yapmıssın sana bi sorum olacak bu telefonun video özellikleri nedir cok merak ediyorum mesela video kaydı formatları,sesli video kaydı yapıyomu,video kaydı kaç dakika,oynatabildiği video formatları nelerdir gibi... yani biraz sorularım fazla mı diyorum ama bunu araştırdım pek bısı bulamadım hepsi basıtce yazmıs bunları yazrsan sevinirim ya da bana telefon onerirmisin video ozellikleri iyi olan(tabi 550 ytl ye kadar olursa iyi olur fazlasını alamam o bakımdan)
sesli video kaydı var, video kaydı 3gp formatında kaç dk yapacağın tel hafızasına bağlı toplam dahili 256mb hafızan var, kart desteği yok 3gp ve mp4 oynatabilir videosu iyi olan sony yok nokia n90-n70-6280, samsung d600 gibi telefonları video açısından önerebilirim
Güzel onermişşinde bunlar biraz tuzlu video özellikli demiştim x700 ve 6230i var bunlar mpeg kaydı yapıyo hafıza kartı var 1.3 mp kamera video için 3gp ve mpeg oynatıcı var peki bunlardan hangisini önerebilirsin dediğim gibi 550 ytl ye kadar alabiliyorum yaa ne yapmalıyım bilemiyorum bu iki telefon dan biri işimi görebilirmi ya da önerdiğin telefonların fiyatlarının düşmesini mi bekleyeyim...
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
eyvallah burakk76 verdiğin bilgiler için teşekkürler. yeni versiyonu bilgisayara indirip oradan update etme şansımız var mı? varsa nerden bulabiliriz yeni versiyonu. biraz fazla oldum ama idare et işte
sony sitesinden update programını çekip yapabiliosun ama başa bela bi programdır telefonun açılmayabilir veya türkçen gidebilir, akıl sağlığın bozulabilir felakettir yani ben k750ide az çekmemiştim w550i için en iyisi gprs update 2.5-3tl tutar
saol burakk76. söylediklerini aklımda tutacağım
bir soru daha; video izlereken ileri geri sarma yok mu bu telefonda? (müzik dinlerken de)
ben sorumun cevabını kendim buldum walkman kısmında ileri geri sarma varmış (video + müzik) telefon hakikaten süper. almayı düşünen varsa tereddüt etmesin.
telefonun çıkardığı sesi çok övdünüz.Peki N-Gage kadar ses çıkarıyormu???
Herkese merhaba. Ne zamandır W serisinden bir telefon almak istiyordum ve kısmet oldu ama şimdi de W550i ve W800i arasında kaldım :] Bu başlıktaki mesajların çoğunu okudum ve beni kararsız yapanda biraz bu oldu :] Şimdi, W800i güzel, 2.0MP kamera, 512MB bellek vs. ama W550i 'de de telefonun yapısı çok hoş. Bana hangisini tavsiye edersiniz ve sebeplerinide belirtirseniz çok sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: dIsAstEr
Herkese merhaba. Ne zamandır W serisinden bir telefon almak istiyordum ve kısmet oldu ama şimdi de W550i ve W800i arasında kaldım :] Bu başlıktaki mesajların çoğunu okudum ve beni kararsız yapanda biraz bu oldu :] Şimdi, W800i güzel, 2.0MP kamera, 512MB bellek vs. ama W550i 'de de telefonun yapısı çok hoş. Bana hangisini tavsiye edersiniz ve sebeplerinide belirtirseniz çok sevinirim...
Kamera ve video çekimi w550inin pek iyi değil Alabiliyorsan w800 al daha iyi
Arkadaşlar ben de geçtiğimiz hafta w550i aldım. Biraz kalın diye almakta tereddüt etmiştim. Ama alınca telefona daha çok ısındım. Gerçekten çok şık bir telefon. Tam gençler için tasarlanmış bi telefon. Topic de bi arkadaş kapağı nasıl değiştireceğini sormuş. Ama cevap veren çıkmamış. Ben de kapağı değiştirmeyi beceremedim. Kırılır falan diye korkuyorum. Nası yapçaz da deiştircez. Bi söyleyiverir misiniz?
FİYATI K600 GİBİ DÜŞERMİ ACABA W550İ NİN
quote:
Orjinalden alıntı: nizambaba
Arkadaşlar ben de geçtiğimiz hafta w550i aldım. Biraz kalın diye almakta tereddüt etmiştim. Ama alınca telefona daha çok ısındım. Gerçekten çok şık bir telefon. Tam gençler için tasarlanmış bi telefon. Topic de bi arkadaş kapağı nasıl değiştireceğini sormuş. Ama cevap veren çıkmamış. Ben de kapağı değiştirmeyi beceremedim. Kırılır falan diye korkuyorum. Nası yapçaz da deiştircez. Bi söyleyiverir misiniz?
telefonun üst kapağını açmakta bende zorlanmıştım başta kırılır diye ama tırnaklı kapağı var biraz kenarlardan asılınca çıkıyor bi kaç yerden açmaya çalış zamanla zaten kolay açılıyor
Amin! düşsün ya...
quote:
Orjinalden alıntı: konsey
FİYATI K600 GİBİ DÜŞERMİ ACABA W550İ NİN
telefonumun firmware: R4BA041 bu en son yazılımmıdır? değilse yenisinin ne olduğunu nasıl öğrenicem. SE'nin sitesine girdim ama bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum
telefonun gprs ayarlarını yapıp, gprsten yazılım güncellemesi yaparsan telefon yeni yazılım çıkmışsa gprsten yükleyecektir...
su an tam fiyatını ogrenebilirmiyim telefnun
Teknosada 539 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: samet6630
kardeş bu w550 beni hayal kırıklığına uğrattı kulaklık tam bir hezimet rezalet kepazelik böyle bir şey olamaz . kulaklığından gelen ses beni çok şaşırttı . bana çok kısık geldi .
ben bir düzeltme yapayım..arkadaş bunla ilgili konu açmış ve bunu anlatmış;
quote:
w550 deneme şansım oldu dışarıya verdiği ses olağanüstü ama kulaklığa verdiği ses iğrenç
sonra grenin yazısı
quote:
Orjinalden alıntı: gren
quote:
w550 deneme şansım oldu dışarıya verdiği ses olağanüstü ama kulaklığa verdiği ses iğrenç
çok saçma kesin telefonun sesi falan kısıktır
sonra arkadaşın yanıtı
quote:
evet arkadaşlar telefonun sesi kısıkmış ondanmış sesini açtık ses süper oldu son 3 seviyeye getiremedim .. çünkü az daha kulaklarım elimde kalıyordu . 6630 un sesi şimdi bana 6600 gibi gelmeye başladı .
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
telefonumun firmware: R4BA041 bu en son yazılımmıdır? değilse yenisinin ne olduğunu nasıl öğrenicem. SE'nin sitesine girdim ama bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum
Bende en son yazılım yüklü "R4CB020"
Bu son yazılımın en büyük ve fark edilebilir özelliği walkman'deki stereo Genişleme özelliğini her seferinde baştan açmanız gerekmiyor.. kullananlar bilirler ne zaman girerseniz girin stereo genişleme hep açık bir de telefon kapalı ve şarjda iken önceden ekran koruyucu oluyordu tuş kilitleyince. Son versiyonda bu yok..
arkadaslar phone explorerı w550 de kullanan varmı? tanımlanamadı diyor her seferinde, usbden bağlanıyorum bide önceden kullanmıştın ne güzel ama pcye format attıktan sora yeniden yukledim programı bu sefer tanımlamıyor yardımcı olun lütfen sorun neden kaynaklanıyor ??
ya bende ki w550i de mega bass yapinca neden boğuklaşiyo muzikler...