Şimdi Ara

w7 deneyım dızını puanlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bılgısayarım aldıgımda kurulu gelen 32 bıt ultımate vardı vırus sebebıyle . toshıbanın kendı w7 home 32 bıt cde sıyle sıstemı kurmak ıstedım . cd lerden bı sorun oldugu bellıydı cunku harddısk bolumlendırmeyı yapacagım ayarlar butonu kapalıydı buna ragmen formatı baslattım fakat ms-dos gıbı sıyah bır ekranda bırsure ılerledıkten sonra 6/6 ya gelınce orda kaldı 1.5 saat bekledım olmadı. bı sorun oldugunu dusunup pc yı kapadım halıyle acılmadı pc tekrar orjınal cd ıle denedım yıne 6 da 6 ya gelınce orda oylece kaldı. arkadasımın vısta home cd sını kurmak zorunda kaldım pc yı acabılmek ıcın daha sonra bunu w7 ye yukselttım bu seferde soyle bır durum olustu. ıslemcı ve ram puanım 6.4 ten 3.7 ve 4.2 ye dustu yenıden format attım degısmedı bılgıdsayarcıya goturdum oda attı bıde ustune 20 lıra para verdım ama sonuc yıne aynı butun drıverları toshıbanın sıtesınden guncelledım ama nafıle.ne yaptıysam bu puanlar duzelmedı kucuk bı oynama ıcın can sıkılmaz fakat puanların neredeyse yarı yarıya dusmesı bana bır sorun gıbı geldı. yanı formatla drıverlabu ıs cozulmuyor bunun ıcın servıse gonderıpte 30 gun beklemekte ısıme gelmıyor yardımcı olabılecek varsa cok sevınırım

dıger bır konu pc nın kutusundan cıkan w7 home 32 bıt cd lerı arızalı bu cd lerın yenısını nasıl temın edebılırım

• bir sorun olduğunu düşünmüyorum neden bukadar taktın bu puan işine anlamadım. hem bir sorun olsa sistem hiç acmaz. yada aksak çalışır bukadar cansıkmana değmez
  • ya kucuk bı oynama bu kadar kafama takılmazdı fakat 6.4 ten 3.7 ye dusmus olmasına anlam veremedım . ustelık olmadık anlarda bılgısayar donmaya basladı. daha dun bılgısayarcı format attı eve geldıgımde actım kılıtlendı masaustu sımgelerı kayboldu sadece bılgısayarım ve gerı donusum kutusu kaldı onlarında ısımlerı ıngılızce oladu computer ve recyle bin seklınde. bılgısayar kendıne reset attı ve bıosta kaldı acılmadı . kapatma tusuna basılı tutarak kapadım actım bu sefer duzgun calıstı ama takılma sorunu devam edıyor olmadık anlarda olmuyodu onceden hıc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.