Şimdi Ara

W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
45.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

dostum patchi uygularken modelini doğru yazdığına eminmisin yok modelini hatırlamıyorum yanlış olabilir diyorsan telefonun gdfs i gitmiştir ve büyük capta zarar olusmustur en azından bu işlemlere baslamadan önce telefonun gdfs dosyalarını yedeklemen gerekiyordu yok hocam model secimim doğruydu diyorsan o başka yalnız anlamadığım nokta patchı uyguladıktan sonra neden tekrar usb ye takmak istediğin sana verdiğim usb driver setuplı program vardıya onu pc ye tekrar kur telefona bağlamaya calış pc telefonu görürse uygun 031 main dosyasıyla flashla telefonun calışır dostum

bu işlemi bi güzel anlatsanız aslında çok faydalı olur...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

yok hocam tel de hiç tepki yok usb adına hiçbirşey görmüyor. cid409 du Yüklemeyi yaptı patchi düzgün yaptı sonra quit dedim programdan çıktım sonra usb den görmemeye başladı telefon hiç açılmadı en ufak bi hayat belirtisi yok hocam.. Yardım lütfenn

dostum patchi uygularken modelini doğru yazdığına eminmisin yok modelini hatırlamıyorum yanlış olabilir diyorsan telefonun gdfs i gitmiştir ve büyük capta zarar olusmustur en azından bu işlemlere baslamadan önce telefonun gdfs dosyalarını yedeklemen gerekiyordu yok hocam model secimim doğruydu diyorsan o başka yalnız anlamadığım nokta patchı uyguladıktan sonra neden tekrar usb ye takmak istediğin sana verdiğim usb driver setuplı program vardıya onu pc ye tekrar kur telefona bağlamaya calış pc telefonu görürse uygun 031 main dosyasıyla flashla telefonun calışır dostum

telefon modelini w810i seçtim tabiki... "BU gfds dosyalarının yedeklenmesi gerektiğinden kimse bahsetmedi" zaten böyle bir ihtimal olduğunu bilseydim hiç bulaşmazdım bu işe. Patchi uyguladım quit dedim sonra baktım telefon görünmüyor sürücü olarak bende tekrar çıkarıp takma gereği duydum, ama nafile hiç açılmadı. Telefonumu ne Setool ne de XS gibi programlar gördü. büyük ihtimalle eproma bişeyler oldu. İnşallah yanmamıştır. telefonu internetten 3 gün önce almıştım aldığım yere geri gönderdim, değiştirilmesini olmuyorsa para iadesini istedim. Bilseydim hiç kalkışmazdım bu işe birçok kişi çok basit çok basit diyip duruyordu ama doğru yaptığım patch olsa bile resmen setool telefonumu harcadı.

Bu hale gelmiş bir telefona yazılım yüklenebilir mi açılmadan?

• quote:

quote:

quote:

yok hocam tel de hiç tepki yok usb adına hiçbirşey görmüyor. cid409 du Yüklemeyi yaptı patchi düzgün yaptı sonra quit dedim programdan çıktım sonra usb den görmemeye başladı telefon hiç açılmadı en ufak bi hayat belirtisi yok hocam.. Yardım lütfenn

telefon modelini w810i seçtim tabiki... "BU gfds dosyalarının yedeklenmesi gerektiğinden kimse bahsetmedi" zaten böyle bir ihtimal olduğunu bilseydim hiç bulaşmazdım bu işe. Patchi uyguladım quit dedim sonra baktım telefon görünmüyor sürücü olarak bende tekrar çıkarıp takma gereği duydum, ama nafile hiç açılmadı. Telefonumu ne Setool ne de XS gibi programlar gördü. büyük ihtimalle eproma bişeyler oldu. İnşallah yanmamıştır. telefonu internetten 3 gün önce almıştım aldığım yere geri gönderdim, değiştirilmesini olmuyorsa para iadesini istedim. Bilseydim hiç kalkışmazdım bu işe birçok kişi çok basit çok basit diyip duruyordu ama doğru yaptığım patch olsa bile resmen setool telefonumu harcadı.

telefon açılır sen gönlünü ferah tut.. bence bir yerde bi hata yapıyorsun ve bunun farkında değilsin.. bende ilk seferinde bi hata yapmıştım.. geri dönüş olmayacağını düşünerek üzülmüştüm ama üzülmene gerek yok..
    bence o videoyu bi daha izle... çünkü o video'da 05 versionu için bi patch gösteriliyor.. ama çoğu versiyon 031...

ayrıca yaptığın patchin hangi versiona göre olduğunu biliyoır musun? telefonunun hangi versiyon olduğunu biliyor musun??? cid değerinin ne olduğunu hatırlıyor musun??
    bence bunları bi düşün biraz daha forumları oku...
    çözüm olarak ta telefonu bozup, main ile flashla... sonra tekrar kapat.. yüksek ihtimal çalışır...

• telefon hiç açılmıyordu telefon açılmadığı gibi setool ve XS gibi programlarda C ile USB kablosunu bağladığım zaman da hiç bir ışık yoktu ne telefonda nede bilgisayarda hiçbişey olmuyordu.Bu durumda nasıl main ile flashlayabilirmiydim sence? Telefon CID49 ve 031 sürümüydü... O zaman 031 versyonuya seetoolu kullanmayın desinlerdi kimse bunu söylemedi, hatta bazı arkadaşlara özellikle PM attım telefonum 031 versyon ve CID49 diyerek başladım kimse uyarıda bulunmadı, aksine basit yaparsın bi zararı olmaz diyenlerde oldu. Bugün telefonu aldığım yere geri gönderdim, inşallah garanti kapsamı dışında değildir. Bazen servis yapamayınca içine su kaçmış gibi bahaneler üretebiliyormuş umarım böyle olmaz ... Ama büyük ihtimalle epromda problem var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 2 Ekim 2007; 18:07:24 >

• dostum benim telefonum da cid 49 ve 031 sürüm.. zamanında phone xs kullanarak flash menu yuklemiştim yakın zamanda da setool ile bir çok patch yükledim.. ayrıca gdfs felan yedeklemedim.. çok şükür herhangi bir problemi yok bu işlemler sırasında da sorun yaşamadım.. umarım ciddi bi problemi yoktur telefonunun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluesailor

quote:

quote:

quote:

telefon açılır sen gönlünü ferah tut.. bence bir yerde bi hata yapıyorsun ve bunun farkında değilsin.. bende ilk seferinde bi hata yapmıştım.. geri dönüş olmayacağını düşünerek üzülmüştüm ama üzülmene gerek yok..
    bence o videoyu bi daha izle... çünkü o video'da 05 versionu için bi patch gösteriliyor.. ama çoğu versiyon 031...

ayrıca yaptığın patchin hangi versiona göre olduğunu biliyoır musun? telefonunun hangi versiyon olduğunu biliyor musun??? cid değerinin ne olduğunu hatırlıyor musun??
    bence bunları bi düşün biraz daha forumları oku...
    çözüm olarak ta telefonu bozup, main ile flashla... sonra tekrar kapat.. yüksek ihtimal çalışır...

kardeş ben write gdfs hatası aldıktan sonra tam 2 gün telefona çektirmediğim eziyet kalmadı Setool ile ama telefon hakikaten sağlmammış:D TEle ne atarsam atayaım nereye olduğu fark etmez açılıyordu namusuz ...

en sonunda pes dedim ve dedimki ulan bu teli ben yapamadım onlar nasıl yapcaklar adamlar bile yapamımış nse en sonunda yenisi geldi buna gerçi fazla yüklenmedim ama her halde sağlam makinadır

arkadaşın galiba erom yanmış anlattıklarına bakılırsa SAnırım FAbrika hatası olabilir yada SEToolun Korkunç Bİr Yönü DAha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpzlisalih -- 3 Ekim 2007; 0:15:52 >

• sn kpzlisalih bana 05 yazılımın için kulaklıktan şarkı değiştirme patch si lzmn bulsan bulsan sen bulursun forumda var ama çekemedin bi yardımcı olursan hocam sevinirim saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

sn kpzlisalih bana 05 yazılımın için kulaklıktan şarkı değiştirme patch si lzmn bulsan bulsan sen bulursun forumda var ama çekemedin bi yardımcı olursan hocam sevinirim saygılar

http://www.kayipdosya.com/858management_player_and_radio_v3.5_w810_r4db005.zip
  • aynı anda iki java programını çalıştırabilen bir yama var mı? 31li sürüm için..
  • telefonu walkman modunda açtığınız zaman telefonun tüm fonksiyonlarını kullanmanıza olanak sağlayan bir yama buldum.. walkman modunu seçtiğinizde telefon açılır gibi oluyor ama arama fonksiyonları devre dışı kalıyor.. telefonu sim kart olmadan açmaya benziyor.. sadece telefon çekmiyor, arama yapamıyorsunuz, ama fotoğraf çekebilir, oyunlar oynayabilirsiniz..

indirmek için tıklayın.. (31li sürüm içindir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestioni -- 5 Ekim 2007; 12:15:38 >
  • arkadaşlar resimde sağ alt köşede tarihi yazan yere ismimi yazmak istiyorum.Böyle bir patch bulunurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

arkadaşlar resimde sağ alt köşede tarihi yazan yere ismimi yazmak istiyorum.Böyle bir patch bulunurmu?

Sizde Suyunu Çıkarıyorsunuz BEa

Belli olmaz Bu ruslara
  • Arkadaşlar
    ana ekranda Avea, altındada Avea Mesnevi yazıyo
    bu Avea Mesnevi nasıl kapatılır?
  • o bulunduğun yeri bildiren, hücre bilgi ekranı özelliği.. "mesajlar > ayarlar > alan bilgisi > hücre bilgisi > kapalı" yaparsan kapanır..
  • emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 7 Ekim 2007; 0:00:49 >
  • herşeyi usulüne göre yapıyorum yalnız telefon açılmıyor daha sonra.005
  • Yeni modellerde saat, batarya göstergesinin yanında, bunu sağlayan yama çıkarmı acaba... (menüde dolaşırkren saat görülebiliyor)
  • onu yapabilen yama çıkabilir tabii, ama bazı flash temalarda var o özellik aynı zamanda..
  • ya arkadaşalar konuyla dolaylıolarak ilgili bi sorum olacaktı..bu rapidshare ile link veriyorsunuz dosyalar için..ben hiç bi şey indiremiyorum o linklerden..neyi eksik yapıyoum bi bilgi veren olursa sevinirim..verdiğiniz o linklere tıklayıncawww.rapidshare.com geliyor dediğiniz dosyaların indiği filna yok
  • rapid ile alakalı ise sorunun, linklerde rapid-share şeklinde falan veriliyor.. sanırım dh de onu yasak kelime olarak algılayıp sansürlüyor, o yüzden de linkleri verirken araya tire (-) sokuyorlar.. örnek vermek gerekirse:

donanimhaber.com sitesini donanim-haber.com olarak veriyorlar..

bu durumda yapman gereken; linke sağ tıklayıp, "kısayolu kopyala" de, yeni bir tarayıcı açıp adres satırına yapıştır.. daha sonra aradaki tireyi (-) silerek adresi normal hâle çevir ve enter yap..

bazı linklerde ise direkt **** lar çıkar..http://*****.com/vsvs şeklinde.. o yıldızlar da rapid-share olacak.. tabii arada tire (-) olmayacak..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.