Şimdi Ara

Warface Oynayanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli DH ailesi warfece hakkında bir kaç sorum olacak ve eğer bu formda oynayan varsa steamdan arkadaş olarak birbirimizi ekleyelim ve klan oluşturalım. Ayrıca oyun hakkında yeni başlayanlar ve eskiden beri oynayanlar birbirimiz ile bilgi alışverişi bilmeyenler için önemli bir deneyim olacaktır.
    Soru 1: warface eskiden türkçeydi ama şuan tr dil seçeneği yok türkçeye çevirebilen var mı yoksa bundan sonra böyle mi olacak?
    Soru 2: operasyon moduna girmete çalıştığımda oyun kitleniyor ve yanıt vermiyor sebebi nedir ve nasıl problem giderilir?
    Değerli yorumlarınızı büyük bir umut ışında bekliyorum arz ederim efendiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Warface burdaki sunucusunu kapattı maalesef. Eskiden baya iyiydi durumu. Yani oynayan insan sayısı yeterliydi 2017de ve öncesinde. 2018 den sonra oyuncu sayısı her geçen gün azaldı ve en son sunucuyu kapattılar. Bende 2018 ortalarında oyuncu azlığı nedeniyle bırakmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya bende eskiden oynardım ara verdim bir kaç yıl şimdi tekrar başladım gerçekten çok iyi oyun counter ve pubgdan kat ve kat iyi ve en azından şuan belli bir yaş kitlesi oynuyor diğerleri gibi her önüne gelen oynamıyor. warface de pubg gibi bir harita gelde veya call of duty 5 gibi olsa şahane olur pve ve pvp oyunlarda crytek geri kalıyor crysis weard da eskiden baya talep görüyordu onda da talep azalınca warface’i denediler buda böyle olunca artık yeni bir benzeri oyun gelir mi sizce crytek engine den?

• Aslında crytek twitchte ki gamerlarla anlaşma yapıp onların warface gibi oyunlarını çok daha fazla kitlenin bilmesine yeniden canlandırmasına olanak sağlayabilir

• Hala oynayanlar varsa oyunda ki nick’ini ve steam nickini yazabilir mi beraber oynayalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WARFACE (ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.