Şimdi Ara

Warlock Dest DPS Problemim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. PVE için Dest warlock kullanıyorum. Fakat dps em düşük kalıyor. Boss dummy de 11k yı aşamıyorum ve horeoiclerde iyi değilim dps de. Az cok burdan araştırdığım şekilde rotasyon kullanıyorum. Bir çok kaynayktan araştırdım elimden geldigince ona göre yaptım kendi warlock umu. Tabi şu an enchant ve gem eksigim var onları halledicem. Fakat sonucta bana artı 5 6 k DPS vermicekler. Bariz bir DPS sorunum var yardın edebilirseniz sevinirim.

http://eu.battle.net/wow/en/character/defias-brotherhood/Lihr/simple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue00 -- 4 Kasım 2011; 18:11:55 >

• warlock'u çok detaylı bilmiyorum açıkçası. ama training dummyde 11k dps yapmak seni raidde 15-16k'ya çıkartır. çok iyi değil, ama moralini bozma sakın. Destro warlock hakkında bildiğim imp kullanması gerektiği ve filler büyüsünün incinerate olduğu. Karakterini bu bilgisayarımdan göremiyorum kusura bakma ama enchantlar ciddi fark oluşturur, özellikle power torrent çok fark ettirir.

kendimce görüşlerim bunlar.
  • Four,
    oh: four.

Page Not Found

There was
    a PAGE
    here.
    It’s gone now.

(Is this what happens to pages that wander into the forest?)
  • destro talentini kullanmamanı tavsiye ederim. affli dps sıralamasında şu an çok üstlerde. ama rahat dps itsiyorsan da demon oyna. fark edicektir.
  • Arkadaşlar sanırsam şimdi gözükücektir çarım. Teşekkürler tavsiyeler için. Deneye deneye bulucam bir şekilde :)
  • warlocktan zerre anlamam ama bir kere 6 tane pvp itemi var.hiç enchant,gem yok.nerden baksan 3 4k dps farkeder bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

warlocktan zerre anlamam ama bir kere 6 tane pvp itemi var.hiç enchant,gem yok.nerden baksan 3 4k dps farkeder bunlar

Doğru diyor
  • Belli ki birçok kaynaktan hiçbirşey araştırmamışsın.9 unenchanted 8empty socket ve birsürü pvp item'ı..Ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki
  • Evet gem enchant sorunu var ona bişey demiyorum pvp itemleri de var. Fakat 85 normal zindan da 84 level warlock rahatça 9k yaptı. üzerinde en fazla kaç levle itemi olabilirki zaten her durumda bendeki pvp itemi bile daha iyi oluo ikinci statların bile önemi olmuyor onla karşılaştırınca. Fakat ben 7.5 k yapabildim. Bir de aff spec kullanıyordu.
  • Arkadaşlar sildim çarımı her sey için sagoul
  • Yanlis yapmissin. Bir 85 kolay yetismiyor dursaydi kenarda

Ayrica affliction oynamak bana her zaman daha kolay gelmistir. Deneyebilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue00

Arkadaşlar sildim çarımı her sey için sagoul

• gmye ticket at geri verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

gmye ticket at geri verir.

bence geri almaması tüm wow dünyası için daha isabetli olur
  • Oha lan adamı hayata küstürdük
  • Yok ya sizle alakalı deil de troll lük baya cogaldı horde da sıkmaya başladı. Hem zaten yeni 85 ti öyle iyi item de yoktu. Zaten item olsa bilgi olsa gelip neden baslık açıyım bişeyler sorayım burda. Hala bu mantık bazı arkadaşlara oturmamış. Söylenme var ama çözüm yok. Ama uğraşan yardım eden arkaşlara da tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Evet tıklayınca çar gözüküyor ama silindi çoktan dün

Search e Lihr yazarsanız 85 warlock un çıkmadıgını görürsünüz. Ama linke tıklayınca varmış gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue00 -- 5 Kasım 2011; 15:06:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Evet tıklayınca çar gözüküyor ama silindi çoktan dün

Search e Lihr yazarsanız 85 warlock un çıkmadıgını görürsünüz. Ama linke tıklayınca varmış gibi gözüküyor

ticket aç geri iste dps yapamazsan meslek filan kasarsın bi işe yarar

• iyi yapmışsın silmekle
  • alliance kasıyorum şu an işime pek yaramazdı onla meslek kasmak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.