Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

Size de iyi bayramlar.

Yani ben bunu dahili gibi kullanacağım, hiç çıkarmayacağım. Bütün programlar, oyunlar vs. her şey bunun içinde bulunacak. Bu şekilde kullanılabilecek bir disk midir?

normalde bir sıkıntı yapmaz ama yüklemeleri buna yapma

Bunu aldığım için topladığım bilgisayara dahili HDD alma ihtiyacı duymadım. Peki buna yükleme yapmazsam ben kullanamam ki? Yükleme yapınca bir sorun mu çıkar ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu aldığım için topladığım bilgisayara dahili HDD alma ihtiyacı duymadım. Peki buna yükleme yapmazsam ben kullanamam ki? Yükleme yapınca bir sorun mu çıkar ki?

teorik olarak çıkmaz ama usb den sağlıklı değil.
  • quote:

quote:

teorik olarak çıkmaz ama usb den sağlıklı değil.

Bu cihazı bilgisayara başka bir yolla bağlayabiliyorsak onu yapayım? USB yavaş olduğu için mi sağlıklı olmaz???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

şimdi bu kadar fiyat farkına değecek birşey var mı ? wd deki yazılımlar çok mu önemli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

şimdi bu kadar fiyat farkına değecek birşey var mı ? wd deki yazılımlar çok mu önemli ?

Hocam bunla birmi tutuyorsun koskoca dünyanın 1.hdd markasını :)

Al sen 3 4 ay sonra aaa noldu hdd çalışmıyor diye konu açarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

Ona bakarsanız samsungta televizyon, LG de ismini bilmediğimiz markalarda. Ama hepsi aynı işi görüyor ve panel farkları yok tek farkları kasaları:)

Bu ürünün bellekleri de aynı yani. seagate 160lira civarına bulunabiliyor oda kalitesiz sizin dediğinize göre. Linkini attığım üründe kanıtlanmış bir ürün.

Bu fiyat farkının sebebini biliyorsanız lütfen yazın, yoksa hdd 4 ay sonra da çalışır 4 yıl sonra da

• quote:

quote:

kime göre 1 numara,testi varmı merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

quote:

quote:

kime göre 1 numara,testi varmı merak ettim ?

Twitterda #1 hashtag ine yaz wd ye siz nasıl 1.siniz de ingilizcen varsa :)

• murat kardeşim benide kulübe ekler misin?Daha dün bir adet my passort ultra 1 tb aldım içine 3 5 tane bi şeyler attım gayet memnunum inşallah bir sıkıntı çıkmaz böyle devam eder.Usb 2.0 portunda kullanıyorum ortalama 30mb/s okuma hızı arada bazen 25e de düşüyor.
  • SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt
    Dostum hala soruma cevap vermedin. Bunun içine neden program yüklersem sağlıklı olmaz? Topladığım sistemin fiyatını düşürmek için HDD alamıyorum malesef ama elimde bu cihaz var. İşletim sistemini SSD'ye kuracağım, bunu da dahili gibi kullansam ne gibi sorunlar oluşur?
  • quote:

Dostum hala soruma cevap vermedin. Bunun içine neden program yüklersem sağlıklı olmaz? Topladığım sistemin fiyatını düşürmek için HDD alamıyorum malesef ama elimde bu cihaz var. İşletim sistemini SSD'ye kuracağım, bunu da dahili gibi kullansam ne gibi sorunlar oluşur?

kardeş dene o zaman sonucu sen bildirirsin bize.
  • quote:

quote:

kardeş dene o zaman sonucu sen bildirirsin bize.

Hocam keske deneyebılme fırsatım olsa da denesem! Deneyemedıgım ıcın sıze soruyorum ya :)
    Bana yardımcı olabılecek kımse yok mu? Benım ıcın cok onemlı :/

• quote:

Hocam keske deneyebılme fırsatım olsa da denesem! Deneyemedıgım ıcın sıze soruyorum ya :)

büyük ihtimal kurulum ekranında usb ile bağladığında gözükmez.

sata modunda bağlamak için konnektörü varmı diye araştır.

müsait değilim bu aralar hiç bakaıyorum ben.
  • Cok faydali bir inceleme olmus tesekkurler :)

• quote:

quote:

büyük ihtimal kurulum ekranında usb ile bağladığında gözükmez.

sata modunda bağlamak için konnektörü varmı diye araştır.

müsait değilim bu aralar hiç bakaıyorum ben.

Tamam hocam, zaman ayırdıgınız ıcın cok tesekkur ederım. Ben arastırma yapmya devam edeyım, sız ve dıger arkadaslar da bu arada benım sorumla ılgılı cozum bulabılırsenız "alıntı" yaparak ya da "PM" atarak yardımcı olabılırsenız cok mutlu olurum.

• Selamlar,

Azönce WD My Passport Ultra 2 Tb siyah harddisk elime ulaştı fakat bir sorun var sanırım cihazı tablete otg ile bağladım hem görmüyor hemde belirli süre aralıklarınla birşeye çarpar gibi tıkırt tıkırt diye ses geliyor kafa mı atıyor noluyor? Yardım ederseniz sevinirim ayrıca listenin 24. Sırasına eklerseniz sevinirim (24 ugurlu sayımdır)

İyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim bana da bir cevap verirsen çok memnun olucam ayrıca kılıf bende yoktu sizce normal mi çıkmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudcomp

Selamlar,

Azönce WD My Passport Ultra 2 Tb siyah harddisk elime ulaştı fakat bir sorun var sanırım cihazı tablete otg ile bağladım hem görmüyor hemde belirli süre aralıklarınla birşeye çarpar gibi tıkırt tıkırt diye ses geliyor kafa mı atıyor noluyor? Yardım ederseniz sevinirim ayrıca listenin 24. Sırasına eklerseniz sevinirim (24 ugurlu sayımdır)

İyi günler

kardeş komple sessiz çalışmaz bunlar

kulağınızı dayayıp bakmayın öyle hdd ye normal hdd nin dönüş sesi işte.

otg den okutamazsın o gücü nerden alacak ?

kalitesiz usb lerde bile okumuyor pc de.

kılıfta çıkmıyor ayrıca.
  • Yok abi kulağımı falan dayamadım diskin çalıştığı o cızırtı var ona bişey demem ama disk dönerken birden tak diye atıyo ondan sonra dik yavaşlıyo tekrar hızlanmaya başlıyo yine tak diye atıyo kısır döngü var yani

Abi kılıf çıkmıyo dedin ya içime su serptin resmen acaba iade ürünmüydü diye düşünüyorum cevabımı aldım rahatladım kılıf konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudcomp

Yok abi kulağımı falan dayamadım diskin çalıştığı o cızırtı var ona bişey demem ama disk dönerken birden tak diye atıyo ondan sonra dik yavaşlıyo tekrar hızlanmaya başlıyo yine tak diye atıyo kısır döngü var yani

Abi kılıf çıkmıyo dedin ya içime su serptin resmen acaba iade ürünmüydü diye düşünüyorum cevabımı aldım rahatladım kılıf konusunda

o zaman çevrende varsa benzerine sahip olan git bak bakalım o da aynı şekilde mi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.