Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ürünü ben de gördüm ama tasarım olarak biraz itici değil mi ? Önceki modeli daha şık geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Bu ürünü ben de gördüm ama tasarım olarak biraz itici değil mi ? Önceki modeli daha şık geliyor bana.

Beni tek ilgilendiren kısmı fiyat performans oranı :)
  • Arkadaşlar wd 1tblik hdd almayı düşünüyorum. Vatandan 230a alabilirim ya da metal versiyonunu amazondan 215e alabilirim. Metal versiyon sizce daha mı avantajlı?
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Arkadaşlar wd 1tblik hdd almayı düşünüyorum. Vatandan 230a alabilirim ya da metal versiyonunu amazondan 215e alabilirim. Metal versiyon sizce daha mı avantajlı?
    Şimdiden teşekkür ederim.

Evet, kim daha iyi malzeme kalitesini almak istemez ki ? ayrıca indirimleri bekle daha BF gelmedi tam anlamıyla.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bf'nin net bir tarihi var mı?
    1-2 aya olur gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Hocam bf'nin net bir tarihi var mı?
    1-2 aya olur gibi?

TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ
    https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o zaman 1 ay daha bekleyeyim. İndirim olacağı da kesin degil sanırım. Olaki indirim olursa zaten rehbere yazıyorsunuz sanırım. Teşekkür ederim...

• merak ettim de buradaki 100 kullanıcıdan kaçının wd si bozuldu kaçının salam şekilde duruyor ?
    ona göre seagate alacagım
  • Arkadaşlar bende bu hard diskten aldım ama bi sorunum var pc den hard diske veya hard diskten pc ye 30mb/s dosya atıyor bunu hiç geçmiyor.Başka modeli olan elements modelini denedim ondada da aynı durum var.Sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen312 -- 13 Kasım 2016; 10:24:3 >
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    USB 2.0'a takarsan normal.
  • Yok hocam usb 3.0 takıyorum.

• WD MY PASSPORT Ailesinin yeni üyesiyle tanışın ! kendi TR sitesinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2016; 0:9:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen312

Yok hocam usb 3.0 takıyorum.

Ya driver'da ya bilgisayarın usb3.0 portlarında sorun vardır sağlıklı çalışan bir bilgisayarda u3 portuna taktığında 80 90 100 mb'ı görürsün.
  • Hocam bu gün başka bi pc de denemeyi düşünuyorum ama onda ssd var.Bide bi alt modeli elements de denedim yine 30 mb/s geçmiyor.Bence driverlar kaynaklı bi sorun olabilir diye düşünüyorum.Acaba bu usb 3.0 ın driverı felan mı var ki? Laptop asus x550jx 117 modeli.

• quote:

Hocam bu gün başka bi pc de denemeyi düşünuyorum ama onda ssd var.Bide bi alt modeli elements de denedim yine 30 mb/s geçmiyor.Bence driverlar kaynaklı bi sorun olabilir diye düşünüyorum.Acaba bu usb 3.0 ın driverı felan mı var ki? Laptop asus x550jx 117 modeli.

Ssd hdd farketmez dediğim değerleri alman lazım, sıkıntı var belli ki sen dene bakarız.
  • Tamamdır hocam işin ilginç yanı usb 2.0 takınca da aynı değerleri alıyorum.Ben akşam başka pc de deneyim.Hard diski daha yeni aldım.Bence hard diskte bi sorun yok gibi.

• Hocam başka pc de denedim orda 110 ile atıyor.Benim pc de yine 30 mb/s ile.Acaba format atsam düzelirmi?

• quote:

Hocam başka pc de denedim orda 110 ile atıyor.Benim pc de yine 30 mb/s ile.Acaba format atsam düzelirmi?

Driver easy programından usb 3.0 driveri + chipset driveri yüklet.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.tyler
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-1tb-my-passport-siyah-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html

Bu değil mi hocam ?

Evet coşturmuşlar ortalığı bu ne.

WD 1TB Black My Passport Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBYNN0010BBK-WESN
    60$ - Yeni ürün https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQHI8I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2016; 0:15:7 >

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.