Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/wd-my-passport-ultra-2tb-usb-30-siyah-hdd-P145671722

http://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-backup-plus-2tb-stdr2000201-P43691934

önümüzdeki günlerde harici disk alacağım, sizce bu iki diskten hangisi tercih edilmeli?..ben wd my passport'u düşünüyorum

• kmserdar kullanıcısına yanıt
    N11'e bulaşmayın bu tarz ürünlerde kendi sitesi 3 yıl garanti derken bunlar 2 yıl garantiyi nasıl veriyor ? farklı ürün mü satıyor ? vs. bulaşma yani.

https://www.wdc.com/tr-tr/products/portable-storage/my-passport-ultra.html

WD öneririm bence harici de daha iyi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklamada ürünün orjinal olduğunu ve paralel ithalat ile getirdiklerini yazmışlar. Muhtemelen o yüzden iki yıldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Hocam açıklamada ürünün orjinal olduğunu ve paralel ithalat ile getirdiklerini yazmışlar. Muhtemelen o yüzden iki yıldır.

Bunlara bu parayı vereceğinize 240 TL ye amazondan fırsat bulunca alın.

• kmserdar kullanıcısına yanıt
    N11'de önemli olan yorumlara göre almaktır. Yorumları iyice oku ona göre al. N11'deki ürünlerin bazıları, garantiyi kendi özel firmalarına yaptırdıkları için 3 yıl garanti veriyorlar. Ben de sürekli bu siteden alışveriş yaparım, hiç pişman olmadım.
  • Bende 1 TB Vişne rengini istetmiştim media marktan bugün elime ulaştı. Avucumu dolduruyor ve gayet küçük. Titreşimli biraz ama çok güzel. Bakıyorum bakıyorum yine doyamıyorum. HDD'nin içine girdiğimde setup dosyaları var. Onları kurdum ve şifre koydum. Şimdilik çok güzel.
  • baran.ky kullanıcısına yanıt
    Resim alırsak iyi olur, uzun ömürlü kullanımlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Aralık 2016; 15:17:8 >
  • Arkadaşlar 2 GB Ultra kullanıyorum. İçerisinde banka hesabı şifrelerinden tutun, özel görüntülere kadar epey önemli şeyler var ve şifreledim. Kaybettiğimde şifrenin kırılma ihtimali var mı? Ya da biçimlendirince şifre sıfırlanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to let myself go -- 31 Aralık 2016; 15:40:26 >
  • to let myself go kullanıcısına yanıt
    Kırılma ihtimali imkansız.

Biçimlendirince her şey gider zaten.
    Hocam merak ettigim.birsey var fakat denemedim misal dosyalari tek tek crypto luyormu? yoksa sadece diske sifremi koyuyor.

Ben mesela live cd uzerinden cokmus hdd lerin icerigini gorebiliyorum.Bunda denemedim ama sanirim bu sekilde kırmıs olurum.Biraz daha acm gerekirse
    misal live cd yani cd den calisan isletim sistemi calistirip usb ye cihazi taktigimda icerigi goruyorum.Hani bagimsiz windows dan bundada dosyalari gorecegimi dusunuyorum.Ama dedigim gbi denemedim.pc yi degistirdim dvd yok deneme firsatim yok ama en kisa zamanda test edecegim.Usb ile live cd (usb) halletmem gerek once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 31 Aralık 2016; 22:6:41 >
  • Diski komple farklı bir şey olarak gösteriyor yani tek tek dosyaya değil o zaten çok uzun sürer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bunu fakat metal olan modelini mi yoksa en son çıkan modelini mi alayım karar veremedim. Dayanıklılık olarak çok fark yoktur herhalde. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Bende 1tb almayi dusunuyorum, ozellikle sifre korumasi cok hosuma gitti (eger benim gibi teknik bilgisi zayif birinin yapacagi kadar kolay bir islem ise). Urunun vatan ve amazon fiyati arasinda cok fark var midir? amazon.de mi amazon.us mi nerden bakicaz en uygun fiyatli olana? Birde yeni urun olduguna urun koduna bakarak karar veriyoruz galiba dogru anldim dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bunu fakat metal olan modelini mi yoksa en son çıkan modelini mi alayım karar veremedim. Dayanıklılık olarak çok fark yoktur herhalde. Hangisini tavsiye edersiniz?

Niye olmasın, birisi metal diğeri plastik, sıcaklık konusunda da faydası olur uzun süre çalıştıracak olanlar için metal daha geç ısınır daha hızlı soğur, aynı para olsa veya çok az fark olsa metali alırdım ben mesela ama kolay kolay indirime girmiyor bu modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Bende 1tb almayi dusunuyorum, ozellikle sifre korumasi cok hosuma gitti (eger benim gibi teknik bilgisi zayif birinin yapacagi kadar kolay bir islem ise). Urunun vatan ve amazon fiyati arasinda cok fark var midir? amazon.de mi amazon.us mi nerden bakicaz en uygun fiyatli olana? Birde yeni urun olduguna urun koduna bakarak karar veriyoruz galiba dogru anldim dimi?

Evet o kadar basit ilk sayfada olması lazım programını yüklüyorsunuz türkçe zaten, şifreyi girip oluşturuyorsunuz işte bu kadar.

Amazon'dan almalısın ben TR'den almam hayatta neden ekstra para vereyim ki ? kampanyalar olunca yazıyorum bu konuya da beklemede kalın.
  • Arkadaşlar ben de wd my passport ultra 1tb alarak aranıza katıldım.
    Genel performans testi bu şekilde benim hdd'nin

USB 3.0
    WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]

USB 2.0
    WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ürün resmi alsak iyi olurdu, en son çıkandan mı aldınız ?

Yok hocam eski kasa. Haftasonu gibi fotoğrafları editlerim. 185e geldi indirimlerle beraber. Bu 30 € vergi sınırı olayı olmasaydı amazondan getirtecektim ama nasip değilmiş.
    Bu arada sizin mesaj sayınıza ne olmuş öyle. Maşallah diyelim
    Edit:. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 3 Ocak 2017; 7:45:7 >
  • Eski laptobum usb 2.0 idi yeni aldigim 3.0 .gercekden hiz farkediyor.
    Hocam Hdd'yi İPhone 6s Telefonuna takabiliyor muyuz? Bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.