Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisi, tecrübesi olan var mıdır. 4 TB yeni modeller Televizyon'a takıp film izlenebiliyor mu.
    Seagate iznelemiyormuş ve sebebi de 2 tane 2 Tb olması imiş. Benzeri durum Western Digital'ler için de geçerli midir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Bilgisi, tecrübesi olan var mıdır. 4 TB yeni modeller Televizyon'a takıp film izlenebiliyor mu.
    Seagate iznelemiyormuş ve sebebi de 2 tane 2 Tb olması imiş. Benzeri durum Western Digital'ler için de geçerli midir.

Bu sorunun cevabını biraz zor bulursunuz, bizzat deneyen lazım 4TB kullanan çok olmaz.
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    Bunun için yapılacak şey internet satış sitelerinden birinden 4tb alacaksınız. Ama öncesinde sormak lazım kullanılmış disk cayma kapsamında iade yapılabiliyormu diye. sonrasında ürünü kullanıp kullanmama noktası size kalmış olacak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Bir 2 tb harici hdd almak istiyorum. N11'de wd passport ultra 350 lira, seagate 330 ve maxton 315 lira. Wd alayım diyorum ama şu şifre işi kafamı kurcalıyor. Konunun ilk 6-7 sayfasını okudum ama bulamadım. Bu hdd'yi başka bir pc'ye ya da tv'ye takınca şifre girmeden çalışmayacak mı. Şifre önemli değil benim için, verilerimi yedekleyeyim yeterli. Seagate ve maxton çok arıza yapıyor diye okuyorum.

Kardeşim yok öyle bir şey, şifre koymak ekstra bir özellik WD bunu sunuyor, koymak zorunda değilsin.
  • Geçen seferki indirimi kaçırmıştım, umarım en kısa zamanda tekrar indirime girer de 2tb passport modelinden çakarım hemen..
  • n11'den 350 liraya alacağınıza Mediamarkt'tan 340 liraya alın. En azından sorun yaşadığınızda muhattapınız olur. Garanti vs. sıkıntısı yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeskinist

Bunun için yapılacak şey internet satış sitelerinden birinden 4tb alacaksınız. Ama öncesinde sormak lazım kullanılmış disk cayma kapsamında iade yapılabiliyormu diye. sonrasında ürünü kullanıp kullanmama noktası size kalmış olacak artık.

Belki kullanan vardır diye şansımı denemek istemiştim.
    Teşekkürler cevaplar için.
  • https://www.amazon.de/gp/product/B01H4MZEQQ/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XFhttps://www.amazon.de/gp/product/B01LQQH86A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3NYZU2BQKIKN9

Bu 2 üründen birini sipariş etmeyi düşünmekteyim. Metal olanda aklım kaldı açıkçası.
    My passport modeli my backup programi ile geliyor.
    My passport metal ise smartware pro ile gelmekte.
    Yazılımsal olarak hangisi daha iyi vede bu siteden ve satıcıdan alışveriş güvenliği nasıldır değerlendirebilirseniz çok makbule geçer.

Seagate google drive, onedrive ve dropbox senkronize işi güzel ama şifre konulamaması beni uzaklaştırdı biraz.

Bu üründe 129$+ yol ve vergi diyor ama sepete bakınca fiyatı yansıtmıyor. Tam olarak anlamış değilim şu durumu. hangisi daha ucuzsa oradan almak istiyorum.

Son olarak birde bu Türk sitesi var, piyasada 700+ fiyatta iken burada çok uygun fiyat var.
    www.nanokatalog.com
    WD My Passport 4 TB Siyah WDBYFT0040BBK-WESN Harici Disk - Nanokatalog
    http://www.nanokatalog.com/Harici-Disk-WD-63cm-40-TB-USB-30-My-Passport-Siyah-harici,PR-103388.html

Son bir değerlendirme yapabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeskinist -- 8 Mart 2017; 10:26:30 >

• muratkeskinist kullanıcısına yanıt
    $129.99 + $31.04 (Kargo + vergi)
    $116.24 + $28.33

Para varsa almışken metal olanı almanızı öneririm, attığın sitede yurtdışından sipariş verip getirtiyormuş sanırım normal bir alışveriş süreci yaşamayabilirsin, bekleyebilirsin o yüzden fiyatları ucuz, bir şey olduğunda onlar da yurtdışına gönderiyor olabilir Amazondan bizzat kendin almanı öneririm kimse sana Amazon kadar yardımcı olamaz inan bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

$129.99 + $31.04 (Kargo + vergi)
    $116.24 + $28.33

Para varsa almışken metal olanı almanızı öneririm, attığın sitede yurtdışından sipariş verip getirtiyormuş sanırım normal bir alışveriş süreci yaşamayabilirsin, bekleyebilirsin o yüzden fiyatları ucuz, bir şey olduğunda onlar da yurtdışına gönderiyor olabilir Amazondan bizzat kendin almanı öneririm kimse sana Amazon kadar yardımcı olamaz inan bana.

Yaklaşık 40-50 tl lik ek maliyet çıkıyor.
    Aliminyum kasa daha iyi soğuyabilir düşüncesindeyim.
    Ek olarak gelen my backup veya smartware pro lisansları da önemli.
    hız veya başka değişiklik yok ise muhtemelen ultra metali alacağım gibi duruyor.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat hocam selam , bu passport ların en son çıkan dikdörtgen modelini mi alalım yoksa bunlardan mı ? 1tb alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

Murat hocam selam , bu passport ların en son çıkan dikdörtgen modelini mi alalım yoksa bunlardan mı ? 1tb alıcam

Teknolojide güncel olanı almak daha iyidir çoğu zaman.
  • Ps 4 icin 2tb wd elements mi, my passport ultrayimi tercih edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

Ps 4 icin 2tb wd elements mi, my passport ultrayimi tercih edersiniz?

Bütçeniz Ultra almaya yetiyorsa onu alın derim her zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

Ps 4 icin 2tb wd elements mi, my passport ultrayimi tercih edersiniz?

Bütçeniz Ultra almaya yetiyorsa onu alın derim her zaman.

2 ürününde 4TB olan modelini aldım, artık geldikten sonra inceleyince az çok ortaya çıkar. Metal olanı kasasından dolayı aldım, yanımda bunu taşıyacağım. Yedek almak içinse köşeli olan plastik kasalı modeli tercih edeceğim. Evim için WD Mirror 4tb aldım ama küçük geldi ayrıca şifreleme yapmadığından güvenemedim cihaza geri iade ettim. Şifreleme yapan NAS cihazlarıda fiyatları 1000tl içine diskler ile yaklaşık 2000tl'yi geçiyor. Şuan için bu planı erteledim, bu portable sürümler ile devam edeceğim.

www.amazon.com
    Sorry! Something went wrong!
    https://www.amazon.com/gp/product/B01GKFQC9Q

• WD 4TB Black My Passport Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBYFT0040BBK-WESN
    137$ Dip!
    https://www.amazon.com/gp/product/B01LQQH86A

704 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    WD 2,5" 4TB My Passport Beyaz USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-4tb-my-passport-beyaz-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html

• quote:

WD 4TB Black My Passport Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBYFT0040BBK-WESN
    137$ Dip!
    https://www.amazon.com/gp/product/B01LQQH86A

704 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-4tb-my-passport-beyaz-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html

Hocam bu linkledigim model sekli, ilk sayfada yazdigin 'yeni model budur bunun disinda sakin almayin' ile ayni degil? Bide 2tb modeli de 80 dolar sanirim fiyati uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    80+kargo vergisi var.

O yazı eski kalmıştır, şimdi güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Mart 2017; 13:15:37 >
  • Metal olan elime ulaştı, 125mb yazma okuma hızı var tekil dosyalarda. 4tb ama 3.63tb olarak geliyor tabiiki. Bu disk haricinde 2tb Seagate Slim disk vardı 2.5inc. Onda titreme yoktu sessiz ve titreşimsiz. Fakat bu 4tb WD ses konusunda güzel fakat sanki biraz titreşim var. Elimi koyunca zangır zangır titriyor. Isınma konusunda içine 1.5tb aralıksız veri attım. Seagate haricim 46 derece iken bu 44 dereceyi geçmedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, merak ettikleriniz var ise ekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeskinist

Metal olan elime ulaştı, 125mb yazma okuma hızı var tekil dosyalarda. 4tb ama 3.63tb olarak geliyor tabiiki. Bu disk haricinde 2tb Seagate Slim disk vardı 2.5inc. Onda titreme yoktu sessiz ve titreşimsiz. Fakat bu 4tb WD ses konusunda güzel fakat sanki biraz titreşim var. Elimi koyunca zangır zangır titriyor. Isınma konusunda içine 1.5tb aralıksız veri attım. Seagate haricim 46 derece iken bu 44 dereceyi geçmedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, merak ettikleriniz var ise ekleyebilirim.

Güzel bilgiler, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.