natro şirketinden bir alan adı ve site alanı satın almak istiyorum. hazırladığım site html kodu kullanılarak dreamweaver da hazırlandı. acaba özelliklerini belirttiğim (aşagıda) hosting hizmeti benim ihtiyacımı karşılar mı? aşagıda html desteği goremedim de...
YAZILIM & BİLEŞEN ÖZELLİKLERİ ASP - ASP.NET V1.0-2.0-3.0-3.5 PHP5.2x -- ASP.NET AJAX Popüler ASP Bileşenleri File System Object Ücretsiz Size Özel Bileşen Yüklenebilir FrontPage Desteği Şifre Korumalı Klasörler
Gelin biz size sadece 15 TL ye 200 MB host verelim html sitenizi saglıklı ve hızlı bır sekılde yayınlayabılırısınız
html dokümanını istediğin hostinge (windows veya linux hosting) yükleyebilirsin.linux hosting'e php windows hosting'e ise asp yüklenir.html'i ise bu ikisinden herhangi birine yükleyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: SAFAK_FUNDA
natro şirketinden bir alan adı ve site alanı satın almak istiyorum. hazırladığım site html kodu kullanılarak dreamweaver da hazırlandı. acaba özelliklerini belirttiğim (aşagıda) hosting hizmeti benim ihtiyacımı karşılar mı? aşagıda html desteği goremedim de...
YAZILIM & BİLEŞEN ÖZELLİKLERİ ASP - ASP.NET V1.0-2.0-3.0-3.5 PHP5.2x -- ASP.NET AJAX Popüler ASP Bileşenleri File System Object Ücretsiz Size Özel Bileşen Yüklenebilir FrontPage Desteği Şifre Korumalı Klasörler
bilisimdunyası.org'u öneririm. fiyat/performans açısından işini hayli hayli görecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme