Şimdi Ara

webcam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bilgisayarda kamera yüklü, msn i açınca benim pencerede kamera işareti var fakat kamerayı başlat yazısı pasif gözüküyor daha sonra görüntü ayarlarından devre dışı bırak ve tekrar varsayılanı seçtiğim zaman, kamerayı başlat aktif oluyor , msn i kapatıp açtıktan sonra, bu işlemleri tekrar tekrar yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

• Mantiksiz gelebilir ama msni tekrar kurabilirsin belki faydasi olur
  • kameranın driverlerini tam olarak yükledinden eminmisini.birde camı ın markası nedir acaba?
  • kamera laptop kamerası model 5930g , ayrıca driver yüklü fakar msn de problem çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel39

kamera laptop kamerası model 5930g , ayrıca driver yüklü fakar msn de problem çıkarıyor.

aygıt yöneticisine baktınmı camera düzgün çalışıyormu acaba ?
  • aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor, fakat msn de sorun çıkarıyor , eski msn sürümünde gayet iyi çalışıyordu fakat bu son sürümde bi türlü düzelmedi gitti.
  • quote:

aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor, fakat msn de sorun çıkarıyor , eski msn sürümünde gayet iyi çalışıyordu fakat bu son sürümde bi türlü düzelmedi gitti.

ordan bi devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir istersen... düzelmesse tekrardan messenger ı kur camerayı kaldır tekrar kur driverlarıda güncelle
  • hocam bu seferde, kendi camera mı tıklıyorum, görüntülü arama başlatıyor. Şaşırdım kaldım artık.
  • quote:

hocam bu seferde, kendi camera mı tıklıyorum, görüntülü arama başlatıyor. Şaşırdım kaldım artık.

sorun düzeldimi yani?
  • Ne düzelmesi , daha kötü oldu, tek kendi kameramı gönderemiyorum. Gönderince karşı tarafınkiyle birlikte açılıyor yani 2 kamera birden açılıyor, yardımcı olursan minnettar olurum dostum..
  • quote:

Ne düzelmesi , daha kötü oldu, tek kendi kameramı gönderemiyorum. Gönderince karşı tarafınkiyle birlikte açılıyor yani 2 kamera birden açılıyor, yardımcı olursan minnettar olurum dostum..

görüntülü arama başlatıyorsun ondan 2 kamera açılıyordur . senin kendi cameran açılıyor şimdi ama dimi ?
  • Karşı taraf denesin sadece sizin kameranızı açmayı. Sorun çıkmazsa sorun siz kaynaklı demektir. MSN'i baştan kurabilirsiniz.

Bir de sadece onunkini açmayı deneyin. Hem siz hem de o. O zaman da aynı sorun çıkarsa Windows kaynaklı olabilir. Yardım maili atabilirsiniz.
  • ben kendi kamerama basınca ikisi birden açılıyor, karşı tarafın kamerasına basınca yine ikisi birden açılıyor ve malesef görüntü de ben gözükmüyorum.
  • MSN Kamera Mikrofon ayarlarına bir girip bakın kamera tanıtılmış mı oraya? Sanıyorum sorun oradan kaynaklanıyor.
  • hocam, ordan kamera görünüyor, varsayılan-usb aygıt diye, fakat dediğim gibi tek kamera gönderemiyorum, problem var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.