Öncelikle bilgisayarda kamera yüklü, msn i açınca benim pencerede kamera işareti var fakat kamerayı başlat yazısı pasif gözüküyor daha sonra görüntü ayarlarından devre dışı bırak ve tekrar varsayılanı seçtiğim zaman, kamerayı başlat aktif oluyor , msn i kapatıp açtıktan sonra, bu işlemleri tekrar tekrar yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar
Mantiksiz gelebilir ama msni tekrar kurabilirsin belki faydasi olur
kameranın driverlerini tam olarak yükledinden eminmisini.birde camı ın markası nedir acaba?
kamera laptop kamerası model 5930g , ayrıca driver yüklü fakar msn de problem çıkarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: daniel39
kamera laptop kamerası model 5930g , ayrıca driver yüklü fakar msn de problem çıkarıyor.
aygıt yöneticisine baktınmı camera düzgün çalışıyormu acaba ?
aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor, fakat msn de sorun çıkarıyor , eski msn sürümünde gayet iyi çalışıyordu fakat bu son sürümde bi türlü düzelmedi gitti.
quote:
aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor, fakat msn de sorun çıkarıyor , eski msn sürümünde gayet iyi çalışıyordu fakat bu son sürümde bi türlü düzelmedi gitti.
ordan bi devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir istersen... düzelmesse tekrardan messenger ı kur camerayı kaldır tekrar kur driverlarıda güncelle
hocam bu seferde, kendi camera mı tıklıyorum, görüntülü arama başlatıyor. Şaşırdım kaldım artık.
quote:
hocam bu seferde, kendi camera mı tıklıyorum, görüntülü arama başlatıyor. Şaşırdım kaldım artık.
sorun düzeldimi yani?
Ne düzelmesi , daha kötü oldu, tek kendi kameramı gönderemiyorum. Gönderince karşı tarafınkiyle birlikte açılıyor yani 2 kamera birden açılıyor, yardımcı olursan minnettar olurum dostum..
quote:
Ne düzelmesi , daha kötü oldu, tek kendi kameramı gönderemiyorum. Gönderince karşı tarafınkiyle birlikte açılıyor yani 2 kamera birden açılıyor, yardımcı olursan minnettar olurum dostum..
görüntülü arama başlatıyorsun ondan 2 kamera açılıyordur . senin kendi cameran açılıyor şimdi ama dimi ?
Karşı taraf denesin sadece sizin kameranızı açmayı. Sorun çıkmazsa sorun siz kaynaklı demektir. MSN'i baştan kurabilirsiniz.
Bir de sadece onunkini açmayı deneyin. Hem siz hem de o. O zaman da aynı sorun çıkarsa Windows kaynaklı olabilir. Yardım maili atabilirsiniz.
ben kendi kamerama basınca ikisi birden açılıyor, karşı tarafın kamerasına basınca yine ikisi birden açılıyor ve malesef görüntü de ben gözükmüyorum.
MSN Kamera Mikrofon ayarlarına bir girip bakın kamera tanıtılmış mı oraya? Sanıyorum sorun oradan kaynaklanıyor.
hocam, ordan kamera görünüyor, varsayılan-usb aygıt diye, fakat dediğim gibi tek kamera gönderemiyorum, problem var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme