Bildirim
webcam yardımı acil
Puma Unisex Yetişkin Rickie Sneakers Futbol Ayakkabısı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9DSNS3?th=1&psc=1
32 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yanlış bilmiyorsak eğer 2.0 usb desteği olan cihazlar , 2.0 haricinde de çalışır ancak yavaş çalışır... -
xp'ye hemen kurdum fakat 98 e olmuyor.içinden çıkan cd'den yüklüyom biyere varamıyorum.daha önce 98 e webcam yükleyen varsa mümkünse yardımcı olsun -
windows 98de usb den bişi takınca yeni donanım bulundu yazar mı??? -
setup dan kurulum yaptığında yani cam ı takmadan önce , daha sonra takdığında sistem kamera yı tanımıyor mu? (küçük bir ihtimaldir ama sanırım 98 desteği vardır kameranın) -
şimdi usb den takıyorum aleti.ışığı filan yanıyor.sonra setup yapıorum.driver was installed successfully diyor.yeniden başlatmak ister misiniz diyor.tamam diyorum makina yeniden başlıyor driver yükleme penceresi çıkıyor.... -
bakın adım adım gidelim
1-kurmaya çalıştığınız pc de usb bağlantılarının bios setup dan açık olduğuna ve driver larının yüklü olduğuna emin olun...
2-kamerayı takmadan cd den setup ı çalıştırın
3-kurulum bittikden sonra pc yi restart edin pc yeniden açıldığında kamerayı usb den takın... -
98 de de böle olur de mi??? -
eğer kamera nın 98 arkadaş ben 98 i desteklemiyorum deme gibi bir lüksü yoksa , yazdıklarımı deneyip sonucu yazarmısın... -
dostum arkın makinasında denicem 10 dak sonra.ben kendi pc'deyim.olmazsa haber edeceğim sana.saol önerilerin için.allah razı olsun -
eğer sadece usb 2.0 ile çalışma gibi bir seçeneği yoksa (ki bu düşük bir ihtimal) muhtemelen çalışacaktır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X