Şimdi Ara

webcam yardımı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pegasus model 2008 usb 2.0 lı bi webcam almış bir tanıdık.bilgisayarına kurmaya gittim.onda 98 var,ve usb sinin kaç olduğunu bilmiyorum.usb sini nasıl öğrenirim,bu webcam i nasıl tanıtırım....???

• yanlış bilmiyorsak eğer 2.0 usb desteği olan cihazlar , 2.0 haricinde de çalışır ancak yavaş çalışır...
  • xp'ye hemen kurdum fakat 98 e olmuyor.içinden çıkan cd'den yüklüyom biyere varamıyorum.daha önce 98 e webcam yükleyen varsa mümkünse yardımcı olsun
  • windows 98de usb den bişi takınca yeni donanım bulundu yazar mı???
  • setup dan kurulum yaptığında yani cam ı takmadan önce , daha sonra takdığında sistem kamera yı tanımıyor mu? (küçük bir ihtimaldir ama sanırım 98 desteği vardır kameranın)
  • şimdi usb den takıyorum aleti.ışığı filan yanıyor.sonra setup yapıorum.driver was installed successfully diyor.yeniden başlatmak ister misiniz diyor.tamam diyorum makina yeniden başlıyor driver yükleme penceresi çıkıyor....
  • bakın adım adım gidelim

1-kurmaya çalıştığınız pc de usb bağlantılarının bios setup dan açık olduğuna ve driver larının yüklü olduğuna emin olun...

2-kamerayı takmadan cd den setup ı çalıştırın

3-kurulum bittikden sonra pc yi restart edin pc yeniden açıldığında kamerayı usb den takın...
  • 98 de de böle olur de mi???
  • eğer kamera nın 98 arkadaş ben 98 i desteklemiyorum deme gibi bir lüksü yoksa , yazdıklarımı deneyip sonucu yazarmısın...
  • dostum arkın makinasında denicem 10 dak sonra.ben kendi pc'deyim.olmazsa haber edeceğim sana.saol önerilerin için.allah razı olsun
  • eğer sadece usb 2.0 ile çalışma gibi bir seçeneği yoksa (ki bu düşük bir ihtimal) muhtemelen çalışacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.