Web site açmayı planlıyordum flash oyun scripti bulmuştum çok güzel özellikleri falan vardı fakat arkadaşlarım caydırdı " bu dönemde cocuklar artık flash oyunu bile google play,apple marketten oynuyor " biraz düşününce hak verdim . Şuan en çok tutan siteler ne üzerine ? Site açma masraflarını karşılayacak kadar gelir sağlasam yeter bunun için nelere dikkat etmem lazım ? Bu tür konularda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
reaktonis
kullanıcısına yanıt
Aslında günümüzde geçmiş zamanlar gibi olmasada flash oyun içerikli siteler reklamlardan halen para kazanabiliyorlar.Bu para tabi kişiye göre iyi yada kötü orası farklı bir konu.Şu an için film ve dizi siteleri en çok tutanlar kategorisine girerler mi bilmiyorum ama para kazandıkları bir gerçek.Tabi bu para, sarfettikleri çabaya değiyor mu bilmiyorum.Site açma masrafları konusunda bir parantez açmak istiyorum.Siteyi ilk açtık ve diyelim 10 TL harcamamız oldu.İlerleyen zamanlarda sitemiz büyür ve gereksinimlerimiz artarsa (ki artacak) ilk baştaki harcama tutarımız katlanmaya başlıyor.Bu yüzden çok iyi bir ziyaretçi sayınız olmaz ise reklamlardan gelen tutarlar sürekli bu tür harcamalara gider ve daha kötüsü ekstrada cebinizden para eksilmeye başlar.Yine günümüzde, youtube kanalları daha iyi bir kazanç olarak görülüyor ama yine ordada bir emek ve tutulma gerekiyor ki para gelmeye başlasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme