Şimdi Ara

Wepla neden kapandı ne zaman açılacak? Ben de Dota oynamak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Wepla kapalı ben de üye olup Dota oynamak istiyorum ne zaman açılacağını bilen var mı?

• UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • wepla yalan birader hemen eurobattle.net'e gel...ben ordayım ama daha iyisini bulursan banada mesajla:...
  • Ben de bir şey öneriyim şu anda oynamıyorum ama wepla bir dönemde kapanmıştı böyle bende garena da oynamaya başladım burda hamachi den oynar gibi oynuyorsunuz herhangibir server yok lan game gibi local hosttan kurulmuş oyunlara giriliyor tabi kuran kişinin bağlantı sağlam olması gerekir burda oynamak için 1.22 patch gerekiyor yani sendeki 1.20c olması lazım weplada oynadığına göre 1.20c nin üzerine 1.22 patch kurulmuyor . Bu yüzden oyunun patchsiz halini kurmak gerekli sonra üzerine 1.22 patchi yüklemelisin garena platformunu indirmek için ve diğer bilgiler için www.garena.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dankır -- 1 Nisan 2009; 20:52:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahsa

wepla yalan birader hemen eurobattle.net'e gel...ben ordayım ama daha iyisini bulursan banada mesajla:...

Daha iyisi orjinal server.

quote:

Orjinalden alıntı: dunker1

Ben de bir şey öneriyim şu anda oynamıyorum ama wepla bir dönemde kapanmıştı böyle bende garena da oynamaya başladım burda hamachi den oynar gibi oynuyorsunuz herhangibir server yok lan game gibi local hosttan kurulmuş oyunlara giriliyor tabi kuran kişinin bağlantı sağlam olması gerekir burda oynamak için 1.22 patch gerekiyor yani sendeki 1.20c olması lazım weplada oynadığına göre 1.20c nin üzerine 1.22 patch kurulmuyor . Bu yüzden oyunun patchsiz halini kurmak gerekli sonra üzerine 1.22 patchi yüklemelisin garena platformunu indirmek için ve diğer bilgiler için www.garena.com

Yok ben kuzenimin oynadığı serverda oynamayı tercih ederim o nerde ben orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Nisan 2009; 21:50:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: koche01

http://forum.donanimhaber.com/m_30797770/tm.htm

satılık wepla accountu

Alcak olsam bile almam sağol.
  • wepla kapalı mı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur45

wepla kapalı mı şuan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.