Şimdi Ara

West'e Geçmek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş elosu düşük hesabı ben ne yapabilirim ? 9-10 puan geliyor maçta sen liginde oynamaya devam bu arkadaş weste geçince senin kulaklarını çınlatır bol bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West troll ama sövmüyolar :d ama Soraka top lane. Sion mid falan görebilirsin dia5e kadar :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende westte support oynuyorum. flamer çok az yani şöyle diyim sup kill alırsa yanındaki yanındaki adam bişey demez gj falan diyenler bile var. Eğer sorry dersende np bro derler. yani tr ile dağlar kadar fark var chatte

• Troll'ün hası westte blitz top, urgot jungle yapan var plat eloda.İyi oynadığın için reportlayan dolu.Flame yerine göre dönüyor genelde sessiz chat, bence geç sonuç olarak.West'te oynamayı Tr'de sövmeyi öğrenirsin.
  • West'i de batırdı Türkler, az önceki oyunumda shyvana jungle oynarken ulti gelene kadar sadece 2 kez gank attım diye her türlü küfrü ettiler, ulan 6 olana kadar 2 gank bile genelde yapamıyoruz adamın keyfine bak.Bir de reportladılar, 3 kişi pre girmişler namussuzlar.Oyun sonu skorları da 3-9, 3-11, 4-9 'du.Bir tek mid morgana ile benim skor pozitifti, bir de bunların çilesini çektik 30 dakika.

Özet:Westte oyunuma 3 pre Türk geldi, tüm oyun bana küfrettiler, oyunum berbat oldu.
  • faydasını gösterir belkide fakat gerek yok duo denen de bir şey var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.