Bildirim
West silver elo smurf dolu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hesap satımı falan oluyor ya. Şimdi ligler sıfırlanmadan üst lige koyacaklar sonra mmr yüksek olduğundan bir dahaki sefere daha safe olacak. Hani 10 da 5 yapsa yine Silver olacak ama mmr yüksek olunca 10 da 5 yapsa golda falan atacak yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onları ekleyip duo girmeyi dene ben öyle yapıyordum platta karşıdaki iyi adamları ekleyerek çıkabilirdim perma ban yemeseydim -
Silver eloda mac attigin diger 9 kisinin 4 tanesi garanti boostlanan kisilerdir.westte malesef oyle.sen silverda oybadigini saniyorsun ama bir silver olarak dialarla oynuyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Ritonunbelasi
Silver eloda mac attigin diger 9 kisinin 4 tanesi garanti boostlanan kisilerdir.westte malesef oyle.sen silverda oybadigini saniyorsun ama bir silver olarak dialarla oynuyorsun
Öyle hocam ama neden bana en kötüsü geliyor. Son maç yanımdaki support Morgana 0/11 oynadı... -
bu tür hesapların %10 u smurfte %90 ı script benim saf arkadaşım bil istedim -
Oha kusura bakma bizde paramıza bakıyoruz,ama ben Irelia oynardım
Gençler West'i kötülemeyin bence.Bilmiyorum bana gelenler mi iyi ama hepsi anlayışlı ve elinden gelenin en iyisini yapan insanlar.Flame yok feed yok,her maç invade yapıyoruz yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Xerneo
Gençler West'i kötülemeyin bence.Bilmiyorum bana gelenler mi iyi ama hepsi anlayışlı ve elinden gelenin en iyisini yapan insanlar.Flame yok feed yok,her maç invade yapıyoruz yani.
Dün yasuo geldi, feedledi, feedledi sonunda birisi ölme artık deyince. Trollemeye başladı, elimizdeki maçı verdik. Adam 0/11 gidiyor bana laf atıyor. -
devam devam elbet şans sana da güler -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentPower
quote:
Orijinalden alıntı: Xerneo
Dün yasuo geldi, feedledi, feedledi sonunda birisi ölme artık deyince. Trollemeye başladı, elimizdeki maçı verdik. Adam 0/11 gidiyor bana laf atıyor.
Bence o bir TR göçmeni.Şaka bi yana ufak ufak arada bir denk gelebilir ama hiçbiri TR dekilerin yerlerini tutamaz.
boost ve script oalyları var west'te de 2-3 kere denk geldim, hatta boostlayanlar scriptle boost yapıyo banlanırsa da zaten boost yaptırmıştın geçmiş olsun diyolar. morgana-kalista bot pre yapıp kalistaya hic cc yedirmeden oyun bitiriyolar :) ayrıca senin smurf diye attığın adam 3. 4. 5. sezon silver, böyle smurf olmaz, zaten smurf'se ilk 10 maç ile gold başlar. ben bile arkadaşlarımın ilk 10 maçını atınca gold başlayabilicek kadar taşıyabiliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentPower
quote:
Orijinalden alıntı: Ritonunbelasi
Öyle hocam ama neden bana en kötüsü geliyor. Son maç yanımdaki support Morgana 0/11 oynadı...
Mutlaka karsina da cok kotu kisiler geliyordur ama farketmiyorsundur.
Ya da cok sanssizsindir.
westte platlar smurf kasıyor goldda aynı şekilde -
Sana kötüsü gelmiyor hocam karşıda ki adam smurf silver elo adam ne yapabilir en fazla
quote:
Orijinalden alıntı: BRONZ5 0LP
boost ve script oalyları var west'te de 2-3 kere denk geldim, hatta boostlayanlar scriptle boost yapıyo banlanırsa da zaten boost yaptırmıştın geçmiş olsun diyolar. morgana-kalista bot pre yapıp kalistaya hic cc yedirmeden oyun bitiriyolar :) ayrıca senin smurf diye attığın adam 3. 4. 5. sezon silver, böyle smurf olmaz, zaten smurf'se ilk 10 maç ile gold başlar. ben bile arkadaşlarımın ilk 10 maçını atınca gold başlayabilicek kadar taşıyabiliyorum.
O zaman boost idir hocam. -
Script bence baksana full kalista oynamış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
westte macıma froggenin smurfu geldi glink gibi bişey nicki o. dia 5 di ben 2ydim. ben challangerlarla aramdaki tek farkın oyuna bakış açısı olduğunu kendi bilgimi geliştirmem gerektiğini düşünmüştüm. sonra froggen geldi bütün bakış açımı alt üst etti. dakika 20de 270 farmı vardı yasuoyla :D keske banlasaydım demiştim :D :D adam figta öyle bi giriyordu hasar bıle yemıyor. flashları bıle benım oyunculugumdan ıyı resmen :D attıgı flashlar bıle bellı edıyor hangı lıge aıt oldugunu :D
Ayrıca forumdaki ebovenn isimli arkadas bronz 5 çar verdi bana westte suan silver 1 yaptım macına gelmiş olabilirim her macım aynı bahsettiğin gibi. karsı takımın oyuncuları mid report falan dıyorlar üzülüp ben smurfum adam ne yapabılır kı report dıyorsunuz sen olsan durum farklı olacak sankı dıyorum. böyle bakmalısın bırazda yapacak bişey yok sanada gelır bırılerı senıde tasırlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Muhasebeci48
westte macıma froggenin smurfu geldi glink gibi bişey nicki o. dia 5 di ben 2ydim. ben challangerlarla aramdaki tek farkın oyuna bakış açısı olduğunu kendi bilgimi geliştirmem gerektiğini düşünmüştüm. sonra froggen geldi bütün bakış açımı alt üst etti. dakika 20de 270 farmı vardı yasuoyla :D keske banlasaydım demiştim :D :D adam figta öyle bi giriyordu hasar bıle yemıyor. flashları bıle benım oyunculugumdan ıyı resmen :D attıgı flashlar bıle bellı edıyor hangı lıge aıt oldugunu :D
Ayrıca forumdaki ebovenn isimli arkadas bronz 5 çar verdi bana westte suan silver 1 yaptım macına gelmiş olabilirim her macım aynı bahsettiğin gibi. karsı takımın oyuncuları mid report falan dıyorlar üzülüp ben smurfum adam ne yapabılır kı report dıyorsunuz sen olsan durum farklı olacak sankı dıyorum. böyle bakmalısın bırazda yapacak bişey yok sanada gelır bırılerı senıde tasırlar
Video falan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Westte script var diyen arkadaşlar işkembeden sallıyorlar. Çünkü bu tarz programlar sadece TR'de iş yapar. Westte bunların denetimi gayet güzel oluyor. Script kullananlar bile diyor bunu, "Westte script kullanmayın" diye.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X