Şimdi Ara

Whatsapp mesajlarını kalıcı olarak silebilir miyim telefondan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
30.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Mesajlarını Kalıcı Olarak Telefondan Silme

WhatsApp, mesajlarınızı ve diğer verilerinizi Google Drive'a yedekleyerek telefonunuzda yer açar. Mesajlarınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, hem telefonunuzdan hem de Google Drive'dan silmeniz gerekir.

Telefondan Mesajları Silme:

• WhatsApp uygulamasını aç.
    • Silmek istediğiniz sohbeti bul ve uzun bas.
    • Ekranın üst kısmındaki çöp kutusu simgesine dokun.
    • "Mesajları sil" seçeneğini seç.
    • "Sil" seçeneğini onayla.

Google Drive'dan Yedeklenen Mesajları Silme:

• drive.google.com adresine git.
    • Sol bölmeden "Yedekler"i seç.
    • WhatsApp Yedeklemeleri bölümünü bul ve Sil seçeneğine tıkla.
    • "Yedek sil" seçeneğini onayla.

Bu adımları tamamladıktan sonra, WhatsApp mesajlarınız hem telefonunuzdan hem de Google Drive'dan kalıcı olarak silinecektir.

Önemli Notlar:

• Mesajları sildikten sonra geri alamazsın.
    • Mesajları yanlışlıkla silersen, Google Drive'dan yedeği geri yüklemeyi deneyebilirsin.
    • WhatsApp mesajlarını düzenli olarak silmek, telefonunda yer açmaya ve performansı artırmaya yardımcı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uzerine basili tutup silebilirsin, ciddi mi troll mu sordun cozemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

Uzerine basili tutup silebilirsin, ciddi mi troll mu sordun cozemedim.

hocam öyle yapınca tamamen silinmiyormuş
  • Whatsapp tan normal olarak sil sonra dosya Yöneticisi nden Whatsapp klasörü içinde databases içindeki msgstore lar falan kısaca databasesin içindeki herşeyi sil tamamen silinmiş olur

• Anlayamadigim kisim devlet sirrinimi tartisiyordunuz? Android kullaniyorsan whatsapp klasorunun icinden dat dostalarini bulup silebilirsin diye biliyorum. Lakin ios icin jb yapman gerekebilir.

• ios kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iOS için Sohbetler>Düzenle>Kırmızı Silme Butonu> Sil (Arşivle dersen yedekler kalır orada sil dediğin zaman bir daha geri dönüşü olmuyor )

• quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

iOS için Sohbetler>Düzenle>Kırmızı Silme Butonu> Sil (Arşivle dersen yedekler kalır orada sil dediğin zaman bir daha geri dönüşü olmuyor )

hocam ayarlar tüm sohbetleri sil desem olur mu?
  • O da olur ben içlerinden bir tanesini silmek istersin diye demiştim hepsini silmek istersen tek hareketle hepsini siler

• quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

O da olur ben içlerinden bir tanesini silmek istersin diye demiştim hepsini silmek istersen tek hareketle hepsini siler

dosya mosya kalmaz dimi içerlerde bi yerlerde
  • Yok arkadaşım kalmaz senin cihazında hiçbir şey de devlet sırrı mı paylaştınız ne bu heyecan ?

• format at geçer
  • Whatsapp Gönderilen Mesajı Geri Çekme konusunda ayrıntılı bilgiye Whatsapp Mesajı Nasıl Silinir makalesinden ulaşabilirsiniz...

www.mobilteknoport.com
    Whatsapp Mesajı Nasıl Silinir Whatsapp Gönderilen Mesajı Geri Çekme
    http://www.mobilteknoport.com/whatsapp-mesaji-nasil-silinir-whatsapp-gonderilen-mesaji-geri-cekme

• Whatsapp mesajları günlük olarak otomatik olarak yedeklemektedir. Ayrıca google drive gibi bulut sistemlerine yedekleme için senkronize etmişseniz oraya da yedeklemektedir. Yani eğer arkadaşın dediği gibi silme işlemi yapsanız da aslında whatsapp mesajları silinmemektedir.

Whatsapp mesajlarını tamamen silmek için öncelikle yedeklemeleri iptal edip, yedeklenen mesajları silmeniz ve dahili hafızadaki yedekleri silmeniz gerekir. Böylece whatsapp geri yükleme yapamaz. Konu hakkında detaylı anlatımı aşağıdaki yazıda bulabilirsiniz.

http://teloji.com/whatsapp-mesajlarini-tamamen-silme/
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

format at geçer
    Kalıcı olarak silme işleminden kasıt, sanırım birileri telefonda profesyonel veri kurtarma yaparsa olmalı. Normal silme yapınca veya format atınca silinenler kurtulabilir belki.
    https://www.adlibilisimuzmani.com/whatsapp-mesajlarini-kalici-silme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmse -- 10 Şubat 2020; 12:28:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.