Şimdi Ara

Whatsapp'ta hem numara hem telefon değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 aydır yurt dışında yaşıyorum ve burada yerel bir numara kullanmaya başladım. Ancak whatsapp'ı farklı bir hatla da kullanabildim hiçbir sıkıntı olmadan. Yani burada yeni bir hat aldığımda ve telefonu onunla kullanmaya başladığımda, önceki bütün konuşmalarım telefonda duruyordu ve rehberimdekilerle iletişim kurabiliyordum.

Ancak şimdi yeni bir telefon alacağım yakın zamanda ve telefonu değiştirince whatsapp ile iletişim kuramamaktan korkuyorum. Telefonu aldığım zaman eski numaramı(türkiye) tanıtsam olmaz, ona mesaj gidecek onay için, göremicem. Yeni numaramı tanıtsam bu sefer bütün konuşmalarım gidecek, artı buradaki numarama sahip olmayan arkadaşlarla iletişim kuramıcam.

Ne yapsam nasıl etsem bilemedim, bir bilene danışayım dedim. Ne dersiniz?

• Rehberinizi aktardığınız sürece otomatik olarak yeni telefonunuzdaki whatsapp kişiler ile senkronize olacağından herhangi bir kayıp yaşayacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

Rehberinizi aktardığınız sürece otomatik olarak yeni telefonunuzdaki whatsapp kişiler ile senkronize olacağından herhangi bir kayıp yaşayacağını düşünmüyorum.

Yeni numaram Turkiye`de hemen hemen kimsede yok. Onlara mesaj atabilirim ama yine de dimi? Sadece onlarda adim gozukmez saniyorum.
  • Evet whatsapptan telefonundaki kişilere olarak sen olduğuna dair kolaylıkla toplu mesaj gönderebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

Evet whatsapptan telefonundaki kişilere olarak sen olduğuna dair kolaylıkla toplu mesaj gönderebilirsin.

Tesekkurler :)
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana umarım işini halledebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.