İki notebook um var. Biri win7(home) biri xp(pro). PCleri başlayıp kadesimle oyun oynamak istiyorum(cs,age of). Ne kablolu ne de kablosuz olarak pcleri birbirlerine bağlayamadım. Win7 olandan iki pc arası geçiciağ kurdum. İkisi de bağlandı ama cs de biri oyun kuunca digeri görmüyor. Yardımcı olurmusunuz
Çalışma grubunu eşitleyin...
Güvenlik duvarlarını kapatın. Windows 7'de ki parolalı paylaşımı kapatın. PC'lere el ile IP verin.
karindesen77K
kullanıcısına yanıt
Gecici ag kurduysanız Xp de güvenlik duvarını kapatın. Win7 de ağ ve paylaşım merkezine gir sol tarafta gelişmiş paylasım ayalarını değiştirin diye bir kısım var oraya gelin parolalı paylasımı kapatı secin. ayrıyetten anti virüs varsa onlarıda devre dışı bırakın
quote:
Orijinalden alıntı: cmert33
Gecici ag kurduysanız Xp de güvenlik duvarını kapatın. Win7 de ağ ve paylaşım merkezine gir sol tarafta gelişmiş paylasım ayalarını değiştirin diye bir kısım var oraya gelin parolalı paylasımı kapatı secin. ayrıyetten anti virüs varsa onlarıda devre dışı bırakın
cok saolun oldu. xp ye yeni format atmıştım. Antivirüs olarakotomatik norton yüklüyo.Akıllı koruma diye bişeyi kapattınca oldu. Zaten en kısa zamanda eset kurcam.
quote:
Orijinalden alıntı: karindesen77
quote:
Orijinalden alıntı: cmert33
cok saolun oldu. xp ye yeni format atmıştım. Antivirüs olarakotomatik norton yüklüyo.Akıllı koruma diye bişeyi kapattınca oldu. Zaten en kısa zamanda eset kurcam.
ne demek :) iyi günler
Çalışma grubunu eşitleyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme