Şimdi Ara

Windows 10'a geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Ultimate kurulu sistemim var. Windows 10'a geçmek istiyorum ama ram miktarım az ve ssd yok. Oyunlarda fps'im düşer mi?
    AMD A6-3420M Quad Core Apu
    Radeon Hd 6520g + Hd 7400M
    4 Gb Ram
    250 gb hdd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AhmedBulend A kullanıcısına yanıt
    Windows 10’A geçebilir miyiz diye sormayın bence. Windows 10’a geçmeniz mecburi. Çünkü Windows 7 , güvenlik güncellemelerini almadığı için yapılan FBI duyurusunda bilgisayar korsanlarının veya bilgilerinizi ele geçirmek isteyen kötü amaçlı insanların hedefi her zaman Windows 7 kullanıcıları olur. Windows 10 için sadece 25-30 GB diskinizde yer bulunması gerek. SSD Harddisk Windows 10’a geçmek için zorunlu değil diye biliyorum. Ama oyun karehız değişmesini istemiyorsanız, SSD almanızı öneririm. Yoksa FPS hızı işletim sisteminiz ve donanımınıza göre düşebilir.

Umarım yardım edebilmişimdir.

-İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk Çelikağ -- 29 Mart 2021; 12:3:47 >
  • AhmedBulend A kullanıcısına yanıt
    Uygulama firmaları artık genel anlamda son versiyonlarını sadece windows 10’da çalışacak şekilde tasarlamaya başladılar (örn. iTunes). Bence artık biraz da mecburi bir geçiş olacak.
  • kesinlikle performans kaybı yaşarsın.

Çalışıyorsa kurcalama bence.

Ya da windows 8.1'den üstünü kurma.

Hdd ile windows 10 uyuşmuyor.

• En fazla 1-2 saat sabredebildim, mide ağrısından Internete doymama açlığı yüxünden ve saçma hataları ve donmaları yüzünden tekrar w8.1'e geçtim dünya varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bilgisayar var biri i7 16 gb ram diğeri e5300 4 gb ram ikisindede ssd var. i7 işlemci olana Windows 10 kurdum sıkıntı yaşamadım memnun kaldım. Sonra diğerine kurdum 1 gün dayanamadım Windows 7 ye geri döndüm. Update, Defender ve gereksiz bazı işlemleri kapatmama rağmen ciddi şekilde kasıyor. Sizde ssd yok üstelik hiç uğraşmayın.

• Doruk Çelikağ D kullanıcısına yanıt

Ya bırakın şu hacker mevzularını güvenlik güncellemesi mevzularını microsoft başlı başına veri hırsızı. Windows 10 kullanmakta tereddüttemisiniz merak mı ediyorsunuz yükleyin deneyin beğenirseniz kullanın yoksa kullanmayın bu kadar basit. Forumda sormanın hiçbir anlamı yok kimisi memnun kimisi değil ayrıca öyle bir sistemki windows 10 tamamen donanım uyumluluğu ile alakalı kimisi yükler windowsu 5 yıl format yüzü görmez kimisi mavi ekrandan resetten kilitlenmeden kurtulamaz. Deneyin görün memnun kalırsanız kullanın. Ayrıca birisi itunes demiş evet itunes microsoft store üzerinden indirilebiliyor ama apple sitesindende normal setup indirilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.