Şimdi Ara

Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cansev07

şimdi iyi güzel de 20gb lık bi dosya mı indircez ?

3-4 gb arası bir dosya indireceksiniz. Kurulunca sistemde harcadığı alan 20gb olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cansev07

şimdi iyi güzel de 20gb lık bi dosya mı indircez ?

Hayır 3 gb indireceksin.
    Microsoft onu 3gb'a sığdırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gb lık dosyayı indirdik amam kurulum için 20 gb alan gerekliymiş benım c: de 12 gb boş alan var nasıl olacak bu iş :) üzerine kurulum olmuyor mu eski sistemi silme vss...

• İso dosyası halinde sunulacak mı ? Elimizdeki win 7 -8 keyleri yenilenecek mi?

• Windows 10'un kurulum aşamaları bir önceki sürüm olan 8/8.1 ile aynı şekilde.
    Kurulum sonrası tüm özellikleri kullabilmek için lisans numaranızı girerek aktivasyon işlemi yapmanız gerekmekte.
    DVD Kalıp (ISO) dosyasından Microsoft tarafından Windows 7 için hazırlanmış olan USB Kurulum hazırlama aracı ile USB hazırlayabiliyor ve kurulumu DVD kullanmadan USB Bellek üzerinden yapabiliyorsunuz.
    İndirmiş olduğunuz ISO dosyası sadece ingilizce sistem dili içeriyor olsa dahi, kurulumdan sonra diller bölümünden sistem dili olarak Türkçe dilini indirmesini sağlayıp sistemi Türkçe olarak kullanmada devam edebiliyorsunuz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Windows'u seviyoruz zaten nadella reyiz
  • sabırsızlıkla bekliyoruz. 8 denen illetten kurtulmak için...

• Bu yükseltme işi başta heyecan veriyor, çokda güzel bir uygulama. Ama yarın sıfır kurulum gerektiğinde sıkıntılar oluşacak. Zamanında OEM Windows 7 Home Premium lisansı satın almıştım, üstüne Windows 8 Pro güncellemesi satın aldım, Media Center'da kampanya ile bedava verildi. Sonra Windows 8.1(9) çıktı onuda kurdum.. Bu saydığım lisansların(Windows 7,Windows 8,Windows 8 MC,Windows 8.1 with MC) işletim sistemlerinin hepsinin farklı lisans anahtarı ver. Temiz kurulum yapmak istediğinizde Windows 7 ile başlamanız gerekli yoksa aktivasyon yapmıyor. Rezillikten başka birşey değil. Yada ben yöntemini bilmiyorum :(
  • aynı anda verilecek olması aşırı bir yoğunluğa sebep olmaz mı ya :)

her ülkeye kendi saatine göre verse bizde gece yapsak hemen keşke..
  • Türkiye saatiyle kaçta başlayacak bu işlem acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yasal ücretsiz edinebiliriz. Bunu anlatın yeter.

• Windows 8.1 Pro lisansım ile Windows 7 Pro lisansımı yükseltmeyi düşünüyorum ama hemen değil tüm driverların ve uygulamaların güncellenmesini bekleyeceğim ayrıca acaba bu lisanlar ile Windows 10'u direk iso ile kurabilecekmiyim merak ediyorum.

• Rezerve eden bazı kişilerde (ben de dahil) 'Yerel Disk (C): $Windows.~BT' klasörüne yüklenmeye başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 28 Temmuz 2015; 17:41:43 >
  • Tabloda Windows 8.1 Studend olarak belirttikleri model Windows 8.1 embedded industry pro mu oluyor? 1 Gün kaldı halen bana gelmedi çünkü rezervasyon
  • Merhabalar,
    1. Orjinal win 8 64 bit pro var. 8,1 güncelledim. Windows 10'uda revize ettim. Şimdi Windows 10'a otomatik geçecek ama 6 ay sonra Windows çökerse yine Windows 8 den başlayarak sistem mi kuracağız yoksa direk Windows 10 kurabilecek miyiz.

2. Windows 8,1 tabletim var Windows 10 için rezervasyon yaptırabiliyorum. Ama şöyle bir sorun var tablet olduğu için üzerindeki Windows'un keyi hiçbir yerinde yazmıyor. Windows 10 kurup beğenmeyip tekrar Windows 8,1 dönmek isterse key kaybolacağından dönemeyeceğim sanırım. Eski Windows keyini nasıl bulabilirim ve saklayabilirim.

3.Sonuncu olarak varsayalım Windows 10 bir hezimet oldu biz tekrar Windows 8'e geçmek istersek eski keyleri kullanabilecek miyiz.

saygılarımla

• Lisanslı Win 8.1 Pro kurulumunu bugün yapacağım. Acaba hala devam ediyor mu rezerve olayı?

• önceden insider programına katılmıştım bugün windows update ile 4-5gb lık dosya indirdi. 20gb boş alan vardı pc de şimdi 15.5gb kalmış. yarın yüklenir heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: udogan44

Merhabalar,
    1. Orjinal win 8 64 bit pro var. 8,1 güncelledim. Windows 10'uda revize ettim. Şimdi Windows 10'a otomatik geçecek ama 6 ay sonra Windows çökerse yine Windows 8 den başlayarak sistem mi kuracağız yoksa direk Windows 10 kurabilecek miyiz.

2. Windows 8,1 tabletim var Windows 10 için rezervasyon yaptırabiliyorum. Ama şöyle bir sorun var tablet olduğu için üzerindeki Windows'un keyi hiçbir yerinde yazmıyor. Windows 10 kurup beğenmeyip tekrar Windows 8,1 dönmek isterse key kaybolacağından dönemeyeceğim sanırım. Eski Windows keyini nasıl bulabilirim ve saklayabilirim.

3.Sonuncu olarak varsayalım Windows 10 bir hezimet oldu biz tekrar Windows 8'e geçmek istersek eski keyleri kullanabilecek miyiz.

saygılarımla

Bilgisayarınızı bir kere Windows10'a yükselttiğinizde ileri ki zamanlarda sıfırdan Windows10 kurarken key felan istemeyecek ve otomatik etkinleşecektir. Windows 8 kurup tekrar yükseltme yapmanıza gerek yoktur. Windows cihazı tanıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: udogan44

Merhabalar,

saygılarımla

1. media creation tool ile sahip olduğun key ile iso dosyasını edinebileceğiz, sıfır kurulum yapabileceğiz.

2.key bios'a gömülüdür. o yüzden windows 10'a yükselttikten sonra geri dönmek isterseniz, key aynı yerde kalacağından ve değişime uğramayacağından problem olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.