Şimdi Ara

windows 10 ile gelen bilgisayara tekrar windows 10 yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle birşey mümkün mü.. bilgisayarım lenovo ideapad 510 .. laptobumu sıfırlamak istiyorum ancak sıfırlama işlemine başlayamıyor birtürlü.. temiz kuruluma baktım onu windows 7 den 8 den 10 a yükseltmeye çalışanlar yapıyor.. windows yükleme lisansı filan gerekiyormuş.. ben napıcam.. bu windows 10 u nasıl formatlayabilrim. sıfırlayabilrim ?

• https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

Şu adresten uygun iso dosyasını indirip, bunu rufus veya universal usb installer programıyla flasha yazdırıp, pcyi bu aygıttan başlat. Temiz kurulum yap. Hiç sıfırlamayla falan uğraşma. Ancak bunu yapmadan önce produkey programıyla w10 ürün anahtarını öğrenip bi yere kaydet. Windows kurulumdan sonra otomatik olarak etkinleşir ama eğer etkinleşmezse bu anahtarı girerek etkinleştirirsin. Yine olmazsa 444 6787 yi ara, yönergeleri izleyerek kolayca etkinleştirirsin.

İşletim sistemin muhtemelen single language tir, ama emin olmak istiyorsan bilgisayar sağ tık özelliklere bak, işletim sistemi yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s_nanel_bol kullanıcısına yanıt
    Slm yine ayni konu acmissin yemeklerinizi alıp dediğim şekilde yapın farklı bir şey yaparsanız recovery bolumu silinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.