Şimdi Ara

Windows 10 sürücü sıfırlama sorunu.. Bilen lütfen yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. Benim laptobum malesef doldu. çok oyun yükleyip sildim.. kalıntıları doldu.. kişisel silinmesini istemediğim dosyaları d sürücüsüne taşıdım.. sorum şu c sürücüsünü sıfırlamak istiyorum ancak ayarlardan windows kurtarmada bilgisyarı sıfırla dediğimde bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu hiçbir değişiklik yapılmadı diyor.. yani işlem başlayamıyor.. ne yapmalıyım .. nasıl sadece c sürücüsünü silebilirim.

• Slm bilgisayarınızın recovery bölümü varmı windows 10 kim kurdu pc ilemi geldi yoksa siz mi kurdunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recovery bölümü derken.. birtane tuş var kürdan ile aktif oluyor boot bios ayarı filan geliyor onu mu diyorsunuz.. windows 10 kurulu şekilde aldım laptobu 3 ay önce..
  • s_nanel_bol kullanıcısına yanıt
    Windows 10 bilgisayar ilemi geldi yoksa aldığınız yeri yükledi pc model markası ne

• windows 10 ile geldi. lenovo ideapad 510
    Alıntı

Geri yükleme

Sistem bölümünü başlangıçtaki durumuna veya daha önce oluşturulan bir yedekleme noktasına geri

yükleyebilirsiniz. Sistem bölümünü geri yüklemek için:

1 Novo düğmesine basın, sonra Lenovo OneKey Recovery sistemi'ni başlatmak için Onekey Recovery

üzerine tıklatın.

2 Sistem Kurtarma düğmesini tıklayın. Bilgisayarınız kurtarma ortamında yeniden başlatılacaktır.

3 Sistem bölümünü başlangıçtaki durumuna veya daha önce oluşturulan bir yedekleme noktasına geri

yüklemek için ekranda verilen talimatları takip edin.

Notlar:

• Kurtarma işlemi geri döndürülemez. Kurtarma işlemini başlatmadan önce, saklamak istediğiniz tüm verileri

sistem bölümlerine yedeklediğinizden emin olun.

• Kurtarma işlemi bir miktar zaman alabilir. Bu nedenle, kurtarma işlemi sırasında AC güç adaptörünün

bilgisayarınıza bağlandığından emin olun.

• Yukarıdaki talimatlar yalnızca Windows normal şekilde başlatılabiliyorsa takip edilmelidir.

Windows başlatılamıyorsa, Lenovo OneKey Recovery Sistemini başlatmak üzere şu adımları takip edin:

1 -Bilgisayarınızı kapatın.

2 -Novo düğmesine basın. Novo düğmesi menüsünden, Lenovo OneKey Recovery Sistemini seçin ve

Enter tuşuna basın.

Bunu bir dene

• ama bu dosyalarımı silmeyecek mi.. yaklasık 300 gb lık film resim müzik dosyam var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yedek alin hocam nereyi sileceğini sevebiliyorsun sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ocak 2017; 17:41:15 >
  • yedek almak içinde boş alan gerekmiyor mu.. bende boş alan kalmadı.. lütfen kusura bakmayın hiçbir bilgim yok onun için soruyorum
    Boş yer olması lazım ama senin haricidiskin yokmu hiç bence oraya yedek al ne olur ne olmaz

• malesef yok harici diskim . bu windowsun bilgisayarı sıfırla kısmında sadece windows yüklü olan diski sıfırla kısmı var ... benim derdimin çaresi o ama oda "Bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu ,hiçbir değişiklik yapılmadı." diyor başlamıyor.. nasıl olmalı bilmiyorum
    Recovery alanından dediğim gibi yapman lam windows 10 üzerinden yaparsan recovery bölümünde silersiniz

• oda işte dyi filan siliyormus sanırım :D yapacak bişey yok artık.. mecbur kullanmaya devam edicem pcyi .. teşekkür ederim yinede ilginiz için
    Bir ara haricidiskin alıp yedek alin öyle yapın bime 180tl 1tb seagate haricidiskin gelecek almak isterseniz

• güvenlir mi .o marka iyi midir ?
    Seagate iyidir hocam ben kullanıyorum bir ara 90tl düşmüştü bimde 2 adet aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.