Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.123
Cevap
202
Favori
307.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski dostum ne haber,

Valla ilk önce, hatta her türlü bir ssd al önce.

O sistemde pek akıcı düzgün çalışmaz W11 ama ben yine de yazayım fikrimi;

W11',in 23H2 yapısı 24H2 den daha iyi ve daha az sorunlu.

Deneyeceksen 23H2 yi önce denersin veya 24H2 ikisini de denersin. Baktın delirdin dön W10 a takıl gitsin.

• dahool kullanıcısına yanıt

RAM terfisi ve SSD şart.

• ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt

gerçekten çok inceledim. Yemin ederim. W8.1 update 1 orijinal isosu kuş jadar hafif. O kadar hafif ki linuxu bile geçer.

Eski bilgisayarı olup sadece internet ödev ve bazı destekleyen oyunlar için w8.1 bire bir.

W10, W11 sistem kaynaklarını çok kullanıyor. Ve deffender internet olsun olmasın. Sürekli arka planda çalışıyor. Hem gpuyu hem harddiski yoruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 22 Kasım 2024; 10:15:24 >

Dostum neden sistemi yoruyorsun ki. W11 çok ağır çalışır. W8.1 update 1 orijinal iso kur geç

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Eski sistemlere mantıklı olabilir ama güvenlik desteği kesildiği için İnternete bağlanır bağlanmaz virüs truva atı filan bulaşır ruhun duymaz....

İnternetsiz ortamlarda mantıklı denilebilir ama harici yerlerden de bulaşmış bir usb bellek filan internet teki gibi riski barındırır.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    İyidir, Sende iyisindir inşallah, Denemek istedim sadece ama dediğin gibi sistem yetersiz ise hiç girmeyelim.

Konuda biraz toparlandı sistem yazınca denemek istedim açıkçası.

Eyvallah 👍
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Anladım. bunun yerine orta halli yetecek bir dizüstü almak daha mantıklı olur gibi, teşekkürler.
  • Doğru ben kaldırabilir diye düşündüm. W10 var şu anda sorunsuz hızlı çalışıyor.

Ben bunu denemek istedim, dizüstünü yenilemek lazım.

Ayrıca konu yeri değil ama Windows 11, ikinci el cihaz için ne kadar bir özellik yeterli olur oyun olmayacak. En basit kullanım için gerekli bir dizüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 22 Kasım 2024; 13:16:6 >

Masaüstü veya dizüstü kullanım amacına göre tercih edilir. Masaüstü n de kendine has avantajları vardır dizüstülerin de ... Kişiye özel tercihlerdir.

• arkadaşlar, son çıkan 24h2 win 11 güncellemesinden önce işlemci kullanımı boştayken yüzde 1-2 lerdeyken, güncelleme sonrası 7-11 hatta bazen yüzde 15 lere kadar çıkıyor, ayrıca ea fc 25 oynarken işlemciye aşırı yük biniyor ve oynarken anlıyorum kasadan ara ara fan sesi yükselip duruyor. bunu nasıl çözebilirim? eskiye de dönemem çünkü eski windows.old dosyasını da sildim. ne yapmam lazım bi yol gösterin.

• ssefer88 kullanıcısına yanıt

Adamların çıkarttığı sorunlu / demo / eksik olan bir sisteme biz ne yapalım hocam? bunları yaşayan tek kişi değilsiniz güncellemelerin memnuniyet oranı zaten yüksek değil ve hep te böyle oldu W11'de o yüzden ben uyarı yazıları yazdım buraya, yapacak bir şey yok.

• ssefer88 kullanıcısına yanıt

Donanımınızda ve yüklü şeylerle alakalı gibi. Görev Yöneticisine gidip bakın hani hizmetler ve hangi uygulamalar işlemciyi yoruyormuş.

Bende öyle birşey yok.

Donanımsal ve kendi kullanım yüklenen şeylerden kaynaklı ise bundan Windows 11 24H2 sebebi olamaz.

Elbette 24h2 de başka sorunları da vardır ama işlemci aşırı kullanımı esas sebebi sizdeki donanımla alakalıdır.

Sürücüler düzgün resmi olanlar mıdır ? Sisteminize bazen ince ayar vs yaparsanız da ters tepebilir bu da başıma geldi . Olaya bütüncül ve başkalarında da var mıdır birebir aynısı mıdır diye soruşturmak lazım.

Log larınızı yollayın bakalım. Bunu herkese yapmam .

Logları nasıl gönderebilirim kardeşim, onu da bi söylersen sevinirim. Bilmiyorum nasıl yapıldığını da...
    Log ları çıkartmaktan bahsediyorum tabii, göndermesi kolay... DM' ine gönderirim hocam, sen nasıl çıkartılır onu söyle yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssefer88

Log ları çıkartmaktan bahsediyorum tabii, göndermesi kolay... DM' ine gönderirim hocam, sen nasıl çıkartılır onu söyle yeter.

Baktım bir uygulama yardımıyla özetledi. ben de filtreli upload yaptım silme linkinin de adresini özelden attım. Ben bir süre sonra veya sen kendin de silebilirsin paylaşımımı.

• Win11 ile yüklü gelen güncel laptop a Win10 kurmak mantıklı olur mu sizce ?

• NexusElite kullanıcısına yanıt

Hayır

SSD tak HDD ile yaşadığın günlere lanet edersin o kadar diyeyim 

• Huawei laptop hic bir sekilde uyku moduna gecmiyor ne kapağı kapatınca ne de manuel olarak
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

güç ayarlarında uyku modu ayarlı mı?

Denetim masası güç planlarında görünüyor mu ayarlı mı ?

Ben de Matebook kullanıyorum sıkıntı yok ben de (ama 23H2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 1 Aralık 2024; 13:7:41 >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.