Şimdi Ara

Windows 8 Bluetooth sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kısa bir süre önce yeni bir bilgisayar aldım. Windows 8 işletim sistemi var haliyle. Bunca zaman w7 ve xp kullanmış biri olarak alışmaya çalışıyorum. çoğu özelliğini bilmiyorum belki hatta. öncelikle şunu öğrenmek istiyorum. bluetooth ile nasıl dosya gönderip alacağım.

normalde bu ikona sağ tıkladıktan sonra "Dosya gönder" "Dosya al" gibi seçenekler çıkması gerekmiyor mu. ne yapacağım yani şimdi. Kurcaladım kurcaladım bulamadım

• Öncelikle ilk satırdaki aygıt ekleden kullandığın aygıtı (tel.vs.) tanıtacaksın.
  • hocam daha önceden eklemiştim zaten ;

ama bundan sonra ne yaparım bilmiyorum

bilgisayar'a girince orda bluetooth'umun adını falan görebiliyorum, girince şu çıkıyor ;

ama burda da her dosya yok. mesela resim atmak istiyorum ama 2-3 tanesini görebiliyorum bu klasörlerin içinde. bide bu tarz bi şey dosya almak için oluyor gibi. dosya gönderecek olsam ne yapıcam onuda bilmiyorum

• İlk koyduğun resimdeki menüden Dosya Gönder'e tıklayınca açılan sayfada gönderilecek aygıt görünür, ona tıklayıp ileri deyince dosya seçme ekranı gelir. Gönderilmek istenen resim vs.yi seçip telefona gönderilir. Bu tür işlemleri direk kablo ile yaptığımdan telefondan PC'ye nasıl gönderilir hiç denemedim.

Not: İlk resmin altındaki yazıyı okmamışım, senin menüde Dosya Gönder, Dosya Al menüsünü göremedim kendiminkine göre yazdım.

Bluetooth sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmak belki çözüm olabilir, bir de onu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 28 Temmuz 2013; 15:05:02 >
  • dosya almayı çözdüm

bluetooth'un ikonundan "Ayarları Aç" a tıkladım. ardından fotoğrafta işaretlediğim yere basıp "uygula" dedim. dosya alacağı zaman uyarma seçeneeği de açık zaten. bunu böylece çözmüş oldum.

dosya göndermek için sağ tık-bluetooth la gönder demek yeterli zaten her zamanki gibi

benim kadar beceriksizi var mıdır bilmem ama, öğrenmek isteyen arkadaşlar olursa umarım yardımım dokunur

Ayrıca size de çok teşekkür ederim [ @cmldrs ]

• Bluetooth pek kullandığım bir şey değil. Telefonun kablosunu bulamayınca biraz öğrenmeye çalışmıştım. Neyse sorun kalmadığına göre geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.