Şimdi Ara

Windows Boot Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Selam Benim Hp Compaq NX8220 Model Bir Laptop'um Var Cd Sürücüsü Bozuk Olduğu İçin Flash Diskten Windows Kurdum Ancak Windows Kendini Boot Etmiyor İlk Bios Flash Ekranı Geçiyor Windows Yükleme Bölümüne Gecmeden Kalıyor. Sonradan Farkettigim Birşey Var Flash Diskle Boot Yaptıgım Zaman 2 Seçenek Var...

1. Gui Mode Setup Windows Xp, Continue Setup + Start Xp
    2. Txt Mode Setup Windows Xp, Never Unplug USB-Drive Until After Logon

1nci Windowsu Başlatıyor 2ncisi Kuruluma Geçiyor Windows Kurulu Ve Boot Etmezken Flashla Boot Edince Gui Mode Setup'u Seciyorum Windows Nedense Başlıyor.!? :S Acaba Boot Dosyalarındamı Problem Var Diye Onlarıda Cok Degiştirdim Ama Sonuç Alamadım (Baştan Xp Kurdum - Diger Pc'den Boot Dosyalarını Aktardım - FlashDisk'in İçindeki Boot Dosyasını Kullandım - Hatta Kafama Göre Boot Bile Yazdım :D)

Bana Yardımcı Olabilicek Biri Varmı? :)

• usb yi boot etmek ile ilgili bir sorununuz yoksa bir usb to ide donuşturucuye cd rom baylayarak bildiğimizxp cd si ile formatatmayı deneyebilirsiniz

ama bu tip araçlara ulaşabilecek bi yerde değilseniz tabiki elinizdekiimkanlarıkullanmanız gerekli ...
  • i$te eLimde Usb to İde dönü$türücü yok karde$ oLsa direk kurucam zaten
  • Arkadaşım önce bunu seç
    Txt Mode Setup Windows Xp, Never Unplug USB-Drive Until After Logon
    daha sonrada bunu
    Gui Mode Setup Windows Xp, Continue Setup + Start Xp
    ilkinden sonra pc kendini kapar açınca gui ile başlayanı seç
    sorun devam ederse başka bir xp sürümü dene özellikle sata driverlileri
  • Yok Olmuyo Karde$ Ya Kurmayı ßiliorm windows'u ßa$ka pcde yaptım Hemde Laptop'un Harddisk sata deiL öLe oLsa takıcam ßenim pcye kurucam ama yok :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.