her açılışta makina kasıyor ne olduğunu anlayamıyorum start menüsünde aktif birşey gözükmüyor sona çat bir ekranwindows updateyi tamamladı restart atıyor 5dakka içinde res atacak res now res later yav bilgisayarı açıp internetten bişi indirecem blgsayarın başından ayrılamıyorum windows delirdi mi?
(bu ramini yakıp bilgisayarımı bozmadan önce oluyodu)
Otomatik güncelleştirme yapıyor pcniz..Kapatmak için; Bilgisayarım sağ tık Özellikler>Otomatik Güncelleştirmeler sekmesine ulaşın..
kardes snn bii format ceek sora otomatık guncelemlerın bazılarını yap yapmasan windos hata veriyo sora kapa kolaygele
[Deleted by Admins]
Bu güncellemelerin paketlendiği yerler var ama güvenip indirmedim. Hergün yamaya yamaya xp yamalı bohşaya döndü
Bütün gün güncelleme olmaz ki. Ya adam gibi bir paket çıkartsınlar da bizde rahatlasak
kardes snn bii format ceek sora otomatık guncelemlerın bazılarını yap yapmasan windos hata veriyo sora kapa kolaygele
ne gerek var kardeş formata herşeyde format atsak makinaları kullanmaya zaman kalmayacak... kardeş üstteki arkadaşın dediğini bi yap.. sonrada xp cd sini koy ve r tuşu ile onarım yap... kolay gelsin...
onarma yapıncada pc fazla performans gostermıyo hakksızmıyımm
[Deleted by Admins]
Onarmaya bende çok karşıyım. Onarmak sadece windowsun hiç açılmadığı ve önemli verilemede yedeklemek için geçici bir süre kazandırır bana göre.
[Deleted by Admins]
Bazen kurtarma sırasında yüzde 99 da kalıyor bunun nedeni cd den mi kaynaklanıyor ? 4 ayrı cd ile denedim de
Birde bir sorun olacak. kurtarma sırasında windows klasörü tamamen silinip yenileniyor bildiğim kadarıyla. Peki yüklenen çoğu oyun / program çalışmaz değil mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme