Şimdi Ara

windows etkinleştirme ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum bununla ilgili çok konu açıldı ancak benim sorum farklı olacak.
    benim bilgisayara virüs ordusu girdi biraz format atmak zorunda kaldım. ama diğer windowsu silmeden başka bi tane kurdum . bu öğretmenlere verilen lap top larla birlikte verilen cd den kurdum windowsu . şimdi açılışta oturumu açarken etkinleştirme şifresi istiyo bende giriyorum laptop ın altındaki şifreyi yanlış diyo . başka bir çok şifrede denedim hepsine yanlış dedi.
    şimdi benim sorum şu: bu şifreyi diğer windowsu( bilgisayarda iki windows var demiştim ) açarken sormuyor. ama windowsta arızalı olduğundan açıldıktan 2 dakika sonra donuyo . ben o bir dosyayı alıp yeni windowsa kopyalarsam bu şifre sormaktan vazgeçermi . yani öyle bi dosya varmı daha doğrusu . varsa ismi ney ve nerede ?

not: bu arada şu anda şifre soran windowstan giriyorum nete.internet üzerinden etkinleştir deyince bi explorer sayfası açıyo bende onu kullanarak yazıyorum buraya yani biraz acil bi cevap olursa makbule geçer

• İlacını Yolladım PM'ne bakarsan görürsün Kolay Gelsin
  • Allah tuttuğunu altın etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.