Şimdi Ara

windows puanı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar intel core i5 2450 m Cpu 2,50ghz islemcim var fakat windows puanlamasında işlemciye 2.5 puan verdi bu kadar düsük olması normal mi acaba birde 2 tane ekran kartı war biri amd readon hd 7400m öbürü intel hd graphics 3000 hangisi daha iyi acaba bilgisi olan war mı. tesekürler daydream2104@hotmail.com maillim

• 1. si altta çalışan bütün program ve işlemleri kapat antivirüs başta olmak üzere sistem boşta iken yeniden çalıştır ve test sırasında hiçbirşeye dokunma.
    2. si intel anakart üzerinde olan kart düşük amd harici kart yüksek performanslıdır intele göre ama çok bişey beklemeyin.
  • teşekkürler. zaten bilgisayarı yeni aldım formattan sonra puanlama yaptım ve 2,5 verdi işlemciye normalde iyi bir işlemci midir. performans durumu iyi midir.
  • intel core i5 2450 m Cpu 2,50ghz mi yoksa AMD Phenom II Quad-Core1,5ghz işlemci mi iyi bu konuda bilgi vere bilir isiiniz
  • normalde ürün buhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03153709&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&jumpid=reg_r1002_trtr_c-001_title_r0001 intel işlemci ile amd ekran kartı olmaı normal mi veya amd işlemci de var mıdır üründe
  • 1.5 GHz AMD Quad-Core A6-3420M APU var üründe 2.5 vermesi normal olabilir windowsun. İntel işlemci yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama üründe donanım bilgilerine baktığımda intel core i5 2450 m Cpu 2,50ghz görünüyor ve amd işlemci görünmüyordonanım işlemci altında 4 tane intel core i5 2450 m Cpu 2,50ghz yazıyor.
  • puanları tekrar güncelleyin windows 7 updatelerini yaptıktan sonra güncelleyin
  • 2,5 vermesi imkansız
  • ben pentimum e2200 ile 5 . 5 aldım oc yaptıktan sonra derecelendirmedim daha :d bi şey var sende i5 var en az 6 çıkması lazım
  • biosu kontrol edin çarpan filan düşürülmüştür belki ne bileyim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ne ya bilgisayara işlemci yerine ateri kasedi taksan daha fazla puan verir. i5 kötü bi işlemci değil vardır yanlış olan bişeyler
  • iyi akşamlar intel core i5 2450 m cpu 2.5 ghz işlemciye windows 7 de 2.5 puan verdi başka biryerde bu işlemciye 7.1 vermişti diye gçrdüm bunun nedeni ne ola bilir işlwmciye driver yüklenir mi bnun çözümü nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.