Şimdi Ara

Winning Eleven 10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Winning Eleven oyunularında wide screen özelliği var mı ben bir türlü bulamadım da
  • Oyunda ara paslar zorlaştırılmış ancak şutlar,ortalar,kısa paslar daha isabetli hâle gitirilmiş.Bi şekilde dengeliyorlar.Oyunda aşırtma şut atamıyordum.Meğersem adamı yavaşlatıp atcakmışız
  • Durup yaptığınız ortalar daha isabetli oluyor ve gol olma olasılığı çok yükseliyor. Çok denedim bunu yazmadan önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

istanbulda we 10 türkçeyi nerede bulabilirim?

(korsan) :)))))))

bakırköy yer altı çarşısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

Yok yok normal WE10 işte bu

Bu arada ara paslar (koşu yoluna paslar) eskisi gibi adrese teslim olmuyor mu ne Araya hemen giriveriyor adamlar...

bencede öle eskiden bütün ara paslar yerini bulurdu..10 da zorlaştırmışlar..

düşncenize katılıorum

• ama pes5 te arapaslarında çoğu zaman futbolcu topun üstünden atlıyo top taca çıkıyo
  • +Oyunda frikikler barajdan daha kolay geçiyor ama kaleciler daha dikkatli
    PES5 deki gibi kaleciler kale çizgisine dayanmıyor.Gerektiğinde topla birlikte kaleciyi de sokabilirsiniz demek oluyor bu
    +Ara paslar daha akıllıca atılıyor ama geçmesi zor.
    +Havadan gelen topa gelişine vurması daha isabetli
    +Ortalar biraz daha isabetli yapmasını bilirseniz
    +Şutlar daha isabetli
    +Yapay zeka daha iyi
    +Çalım atmak daha kolay ve çok zevkli.Her adamla değil tabi.C.Ronaldo,Ronaldinho,İbrahimoviç,Joaqin vs vs...
    +Aşırtma şutları adamınızı yavaşlatarak atarsanız çok güzel oluyor.Hızlı koşarken atmanız çok zor.Yavaş gidiyor kalecinin kucağına yolluyor...
    +R2 tuşunu kullanıp durduğunuzda biraz kurcalayın basın tekrar R2 ye sonra bir anda sağa veya sola gidin güzel hareketler var...
    +Kaleciler daha kolay geçilebiliyor(Zaten karşı karşıya kalınca gerçekte de geçmek kolay)

Bunlar güzel yanları oyunun...

-Kaleciler çok fazla top sektiriyor...
    -Çim detayı düşmüş eski oyunlara göre
    -Grafik olarak yenilik yok(PS2'nin sınırı belli zaten)
    -Ara paslar bazen delirtebiliyor
    -Kaleci olayında bazen bug'lar olabiliyor.
    -Attığınız çok güzel bir frikiği kaleci rahat alabiliyor...

Bunlar da eksilerimiz...

• bi kaç ss koysanız bende yeni ps 2 alcamda bi oyunu göriim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

yanniz su an piyasadaki hic bi we 10 tam fotmat deil esas we 10, eylulde cikcak her zamnki gibi. ben onu bekliorm

Hayır Esas yani gerçek We10 bu Dünya Kupasından dolayı vede Kasım ayında Ps3 ün çıkacağından dolayı bu yıl erken çıktı... Ekim ayında Pes6 çıkacak We10 bu yıl erken çıktığı için bazı eksiklikleri olduğu bir gerçek Pes6 da bu eksikler düzeltilecek..
  • we 10 yeterince iyi bence.kalecilerin topu ellerinde kaçırması bile gerçekci..sinir bozucu ama ööle..kaleciler her topu yapıştıramaz ellerine gerçejk hayatta.
  • Bende diyorum bu kaleciler neden salak 10 şuttan 7-8 ini sektiriyolar pes 6 da bunun olucanı sanmıyorum
  • WE10 şuana kadar konominin en büyük başarısı olmuşş..önceki serilerde özellikle we8 oyun çok basitti ve herkes istediğini yapabiliodu,ama şimdi herkes istediğini deil sadece bilenler istediğini yapacak:) zorlıuk isterseniz de PES5 piyasanın en zor futbol oyunu bence
  • benim futbolla aram yok denecek kadar az pek sevmiyorum neyse bu oyunu aldım güzel ama baya zor fifadan bayabi zor orta açmaka baya zor şut çekmek desen her adam bibirine benzemiyo galiba aralarında baya fark var fifada okadar fark yoktu kısaca oyun çok zor geldi ama bayda güzel geldi
    bide bi sorum olucak hakem avantaja bırakıntıktan birde olay bittikten sonra avantaja bıraktığı pozizyondaki adama sarı kart verebilirmi??futboldan pek anlamıyom ama bu normalmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 21 Temmuz 2006; 21:29:27 >
  • pes4 oynuyodum ps2 ile birlikte we9 aldım japonca cıktı bi mok anlamıyorum zaten oyunda o kadar kalas ki oyundan sogudum ne sutlar yerini buluyor ne paslar oyuncular kazma tam fifa2006 daha zevk veriyor. pes4 ü arar oldum . O da zordu ama pozisyonlar filan cok zevkli oluyodu bunda maç boyunca 1-2 pozisyon zor oluyor
  • gercekten we9 a kıyasla mükemmel bi oyun olmuş özellikle faulllerin daha zor calınması oyunun akıcılığını geliştirmiş ranaldinho,messi,henry,ibrahimoviç,c.ronaldo,robbeni olağanüstü yapmışlar adamlar hemen hemen herkesi yürüyerek geçiyo buffon ve cezhde gercekteki gibi dier bütün kalecilerden daha farklı daha iyi bence we9 oynayan arkadaslar varsa hemen onu bırakıp bunu alsınlar pişman olmazlar

Winning Eleven 10
  • ya arkadaşlar playstation oyunu alıcam winning eleven 10 alıcam ama japonca birde winning eleven 9+10 türkçe var 9+10 da winning eleven 9 + winning eleven 10 = winninge eleven 9+10 mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan_Beysel

ya arkadaşlar playstation oyunu alıcam winning eleven 10 alıcam ama japonca birde winning eleven 9+10 türkçe var 9+10 da winning eleven 9 + winning eleven 10 = winninge eleven 9+10 mu ???

kimse bilmiyormu
  • winnig elevn 10 al benim bildiğim kadarıyla 9+10=9 un kadrolar güncellenmiş hali ,10 da spiker japonca ama ingilizce menüsü olanlar cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

winnig elevn 10 al benim bildiğim kadarıyla 9+10=9 un kadrolar güncellenmiş hali ,10 da spiker japonca ama ingilizce menüsü olanlar cıktı

Yok oyle bir sey arkadaslar. Hatta WE10 da kadrolar bile ayni, su anki guncellikte degil... Ama bilmek yetmiyor oynamak gerek Oynanisin ne kadar degistigine sasip kalacaksiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

winnig elevn 10 al benim bildiğim kadarıyla 9+10=9 un kadrolar güncellenmiş hali ,10 da spiker japonca ama ingilizce menüsü olanlar cıktı

ok sagol ama ben alırken nereden anlıycam japonca olup olmadıgını
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.