Şimdi Ara

Winrar dan çıkarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese bi aradan sonra oyunu tekrar yüklemeye karar verdim legend 4 ü indirdim winrar şeklinde ama winrardan çıkart diyorum açılan pencerede %0 şeklinde kalıyo bu neden olabilir acaba?

resimi burada:

http://img197.imageshack.us/my.php?image=adszl.jpg

• Doğru şeyi indirdiğinizden eminmisiniz ? Çünki Silkroad 2 part olması lazımdı . . .
  • evet mmosite de tek link buldum winrarı açtım bi 10 dk kadar %0 da kaldı sonra direk çıkardı o srun çözüldü şimdi:D ama Loader ın yeni versiyonunu bulamıyorum google da baya çıkıyo ama hangisine güvenebilirim ki :s
  • Boyutunu söyler misin ?
  • up loader yok mu winrar kendi kendine düzeldi de loader ın kendini güncelliyceğini sanmıyorum
  • up
  • O kadar olaylardan sonra ve halen devam etmekte olan soyulmardan sonra loader istiyorsunuz ya pes artık . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rar'dan dosya çıkaramıyorum
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

O kadar olaylardan sonra ve halen devam etmekte olan soyulmardan sonra loader istiyorsunuz ya pes artık . . .

2 yıldır sıkıntı olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

O kadar olaylardan sonra ve halen devam etmekte olan soyulmardan sonra loader istiyorsunuz ya pes artık . . .

2 yıldır sıkıntı olmadı

geçen sene charım soyuldu. 2008 sonbaharı.
  • napalım sürekli gir çık yapmak da sıkıyo mecburuz kullanmaya kullanan arkadaşlar link verebilir mi başka sitelere güvenemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.