Şimdi Ara

Winrar Şifresi Nasıl Kırılır (ücretli de olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Winrar dosyamın şifresini unuttum, şifre içinde harf-rakam-özel karakter var. Sene 2019 oldu hala şifreyi kıramıyorum. Ücretli programlarda kabulümdür fakat kesin çözüm olmalı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• ''RzgVaCC9cV13'' şu şifreyi kırmak için, brute force 3 bin yıl süre istiyor. Gerisini siz düşünün
  • hocam şifreli para bulmada kullanılan sistemlerle çözülebilir. Ekran kartlarının frekansı ve ram büyüklüğü arttıkça , şifre çözme süresi o derece düşüyor
  • birde online siteleri dene, çözülürse ücretini ödeyip şifreyi alıyorsun.
    www.password-online.com
    Password recovery online excel, word, pdf, rar, zip password
    https://www.password-online.com
  • dosya boyutu 2.5 gb o yüzden online müdahale etmek için partlara bölünmesi lazım o da sonuç alınacağını bile düşünmüyorum oradan. Ama tuhaftır adam akıllı kırma yöntemi yok. He yerde tek tek şifre deneyen programlar var. Bunu çözebilecek programcılar nasıl çıkmadı ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutt -- 17 Ocak 2019; 18:8:15 >
  • Kaç yıllık dosya
  • Tahmini kaç karakter? Uzunluğu arttıkça çözüm süresi artıyor. Paranın boşa gitme riskini alarak internetteki profesyonel izlenim uyandıran hizmetleri deneyebilirsiniz. Dosyayı yüklüyorsunuz, e posta adresinizi giriyorsunuz çözdüklerinde size otomatik e posta gönderiyorlar ve para istiyorlar bundan sonrasını hiç denemedim ama neden olmasın bir oda dolusu server sistemleri varsa. Onlar da yapamıyorsa ben mi yapacağım. Bana kalırsa 2.5 GB kabul eden yer mutlaka vardır.
  • Merhaba, şifresini hatırlamadığımız 4 parçalı bir winrar dosyasını nasıl açabiliriz?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.