Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
982.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dctcagri

şimdiden üzüldüm arabaya, çok acı çekecek..
    nasıl bir özensizce parkediştir o öyle

Insignia'nın makyajlı halini büyük bir merakla bekliyorum. sizin eklediğiniz fotodan sonra stoplar çok basit geldi gözüme.
    hani yeni model ilk çıktığında sinyaller sarı olur, sonra beyaz sinyalli makyajlı kasa çıkınca insan eskisini beğenmezya, aynen öyle oldum :) stoplar çok kırmızı gibi geldi..

Aynen sana katılıyorum. Yeni aracı bu şekilde 2 araç arasına park etmek büyük risk. Malum herkes bizim gibi otomobilden inip binerken dikkat etmiyor.
    Özellikle çoçuk ve kadınlar kapılar açıp yandaki aracın kapılarına vuruyorlar. ınsignia nın kapılarında koruma yok. Şu an otoparklarda boş yerler arıyorum veya en azından
    tek yönden kapı açılma olasılığı olan yerlere park ediyorum. Tabi ne kadar bu şekilde aracı korursunuz bilemiyorum.
    Boya koruması için Zibart veya Sonax yaptırmayı düşünorum. Özellikle Zibart en ciddi olanı galiba. Liste fiyatı 399 tl.

Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum başka forumlarda bu konu tartışılıyor ama Zibart veya benzeri dış boya koruması sağlayan Avrupa yakasında bir yer var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet05

Arkadaşlar,
    İnsignia'ya ait reklam, tanıtım videolarındaki sesleri mp3 dosyası haline getirdim.
    insignia'nın kendisi değil müziği de güzel diyorsanız 3 değişik insignia mp3ünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Dosyayı indirmek için ;

http://r a p i d s h a r e . c o m /files/211872065/insignia_mp3.rar.html

rapid => /files/211872065/insignia_mp3.rar.html

tekrar upload eder misiniz? R apidshare dl limiti doldu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquaz72 -- 22 Mart 2009; 7:46:53 >

• mehmet ben 23 ocakta sipariş verdim malatya kavuklar dan
  • Turquaz72 ,

Kesinlikle ziebart yerine Meguiar'ı tavsiye ederim.

Üç yıldır Ankara'da yaptırıyorum. Daha önce ziebart ve sonax'ta yaptırdım araçlarıma.
    Ama Meguiar gerçekten çok farklı. Cok daha fazla dayanıyor. Amerika'nın bu sektörde
    çok iyi markası.

Bana da ilk tavsiye edildiğinde bilindik bir marka gelmediğinden önemsemedim.Sonra
    araştırınca çok iyi olduğunu öğrendim.

İstanbul'da nerede yapılıyor bilmiyorum ama kesinlikle araştırmanı ve görüşmeni öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

bu kadar zamanda sonra ilk defa yolda insignia gordum. gayet guzel bir arac, ilk ciktigindan beri cok begeniyorum zaten (: gordugum arac muhtemelen 1.6 115 HP'lik versiyondu, arkasinda motorla ilgili hicbir ibare yoktu. gormu$ken resmini de cektim. ba$liga renk getirmesi icin ekliyorum (:

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)

Insıgnıada,Opelin geleneksel olarak yaptığı 1 yıl sonu makyajına uğradığında olacakları söyliyeyim.

Arka,orta fren lambası,kırmızı değil şeffaf olacak.
    Stop lambaları kristallendirilecek.
    edition modelinede mercekli far eklenecek.
    Standart jantlarda değşiklik olacak

Bugüne kadar kaç tane opel gördüysem hepsi aynı değişikliklere uğradı

Bu arada çift egzos çıkışı arabayı gerçekten bir sınıf daha atlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 22 Mart 2009; 12:18:22 >

• Mükemmel bi araç alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bişey sorucam bu 1.6 180 hp liklerin motor sesi nasıl yani basınca hafif sportif bi ses veriyomu. Mesela honda civic lerde çok tatlı bi motor sesi var yüksek devirlerde.
  • Insignia muzik dosyaları

http://r apidshare.de/files/46263761/insignia_mp3.rar.html
    http://www.d osya.tc/insignia_mp3.rar.html

r a p i dshare için tıklayın
    Dosya TC den indirmek için tıklayınız.

(Link yenilendi)

quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

Arkadaşlar,
    İnsignia'ya ait reklam, tanıtım videolarındaki sesleri mp3 dosyası haline getirdim.
    insignia'nın kendisi değil müziği de güzel diyorsanız 3 değişik insignia mp3ünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Dosyayı indirmek için ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 22 Mart 2009; 15:33:43 >

• insignia hayranıyım ... amcamda var ...
  • Arkadaşlar bugün tekrar Çorum bayine gittim. Bugün bir sürü insignia araç indirdiler. Hemen hemen her rengi var. Renk opsiyonu görmek isteyenler bugün-yarın Çorum bayisine gitsinler. Benim gördüğüm renkler , Beyaz , Safir siyah , Teknik Gri, Beyaz, Bordo , Şimşek Gri. Gelen araçlardan bir çoğu Edition 1,6 Turbo modeli , 1 adette kırmızı sport modeli vardı.
    Ayın 19 undan beri tüm siparişler durmuş. Yeni siparişleri fiyat garantisi olmadan hazirana alıyorlardı. Nasip olursa ben nisan ortası gibi aracımı teslim alacağım . Cosmo versiyon bir adet 2000 motor Dizel Cosmo vardı.

Renk konusunda ben teknik gri rengi beğenmiş ve sipariş etmiştim. Beyaz rengi opelin sitesindeki gibi basit bir beyaz gibi durmuyor. Bayağı bir gösterişli duruyor. Opak renk tercih eden / yada etmek isteyen arkadaşlar beyaz rengi hiç korkmadan tercih edebilirler. Mercedesin beyaz CLK modellerini andırıyor ve çok asil duruyor.

Araçlar Tırdan inince servisin ustalarından birisi 1,6 180 HP turbo versiyon araç ile teste çıktı. Teste çıkarken bende yanına bindim ve araca yüklenmesini rica ettim. Çorum çevre yolunda
    1.vites 55-60 km/h
    2.vites 90-100 km/h
    3.vites 150-160 km/h
    4.vites 190-200 km/h
    5.vites 220 km/h hız yaptık.
    6. vitese atamadı. Işıklara yakalandık . Ama otobanda bu araba zorlanmadan 240 ı rahat görür.

Eski aracım 2001 Model Vectra B 2000 cc 136 HP CDX e göre kıyasladığımda ses biraz daha az. Ancak kaputun altında turbo motorun varlığı sesten hissediliyor. Performans müthiş güzel. Eski aracım 2000 motor Vectra CDX ile Insignia kapışsa . Vectra nal toplar.

1,6 115 HP test etmiştim motor gürültülü idi. 180 HP versiyonunun sesi gayet az. Performans müthiş.

Çorum'a inen Insigniaların Cep telefonu ile çekilen fotolarını görmek için linke tıklayın.

Insignia Foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 22 Mart 2009; 14:43:47 >

• test için teşekkürler. teste çıktıklarını bende duydum, Haboğlu 3. viteste 120 görmüş, güldüm bende neyse, umarım test arabasıdır, uzun süre durur orda.

sizde aracınızı 19 nisandan önce almayında bende inceleyim bi ya ben ancak 19.dan sonra gidebileceğim. umarım gittiğimde ellerinde 180 hp olur.

teste çıkarttıkları hangisiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 22 Mart 2009; 16:26:03 >
  • Haboğluna bakmayın siz. Banada 3. viteste 190 gördüm dedi .

Şu an Çorumda test aracı yok. Testi satacakları araç ile yaptık . Servisin ustası aracı teste çıkarırken bende yanına bindim. Performans
    verileri bu araca aittir. Allah sahibine hayırlı yolculuk nasip etsin . Jet uçağı gibiydi.
    Rengi sormadım ama ya Şimşek Gri yada Metro Mavi idi.

Ben geçen hafta pazartesi sipariş ettim . Haboğlunun dediğine göre Nisan ortasından itibaren gelebilirmiş.

Çok enteresen bir gözlem daha aktarayım.
    Araçlar aynı versiyon olmasına rağmen Michelin, Continental ve Bridgestone Turanza lastik takılı.
    Umarım bana Michelin gelir

quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

test için teşekkürler. teste çıktıklarını bende duydum, Haboğlu 3. viteste 120 görmüş, güldüm bende neyse, umarım test arabasıdır, uzun süre durur orda.

sizde aracınızı 19 nisandan önce almayında bende inceleyim bi ya ben ancak 19.dan sonra gidebileceğim. umarım gittiğimde ellerinde 180 hp olur.

teste çıkarttıkları hangisiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 22 Mart 2009; 16:51:58 >

• quote:

Haboğluna bakmayın siz. Banada 3. viteste 190 gördüm dedi .

Şu an Çorumda test aracı yok. Testi satacakları araç ile yaptık . Servisin ustası Şimşek gri modeli teste çıkarırken bende yanına bindim. Performans
    verileri Şimşek griye aittir. Allah sahibine hayırlı yolculuk nasip etsin . Jet uçağı gibiydi.
    Ben geçen hafta pazartesi sipariş ettim . Haboğlunun dediğine göre Nisan ortasından itibaren gelebilirmiş.

Çok enteresen bir gözlem daha aktarayım.
    Araçlar aynı versiyon olmasına rağmen Michelin, Continental ve Bridgestone Turanza lastik takılı.
    Umarım bana Michelin gelir

Banada 3. viteste 190 gördüm dedi => beşinci, altıncı vites gereksiz ozaman

tmm sizinki nisan ortasında gelir, alana kadar 1 hafta daha geçer, ozamana kadarda ben incelerim eğer yeni gelenleri kaçırırsam, bidaha sipariş almadan hayatta araba getirmezler :)

farklı lastik markalarının jantları nasıldı? jant farkına yada donanım farkına göre takmış olabilirler.

• quote:

Insignia muzik dosyaları

http://r apidshare.de/files/46263761/insignia_mp3.rar.html
    http://www.d osya.tc/insignia_mp3.rar.html

r a p i dshare için tıklayın
    Dosya TC den indirmek için tıklayınız.

(Link yenilendi)

Çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

Arkadaşlar,

Dosyayı indirmek için ;

• Arkadaşlar ufak bir haber!

FRANKFURT -AA- General Motors'un sahibi olduğu ve Almanya'da üretim yapan Opel, Alman Hükümeti'nden mali yardım isteyecek.
    Şirket yetkilileri, küresel finansal krizin Avrupa otomobil piyasasını da etkilemesi nedeniyle böyle bir karar alındığını kaydettiler. Opel'in, gelecek yıl için yaklaşık 1 milyar avroluk nakit para yardımına ihtiyaç duyduğu bildirildi.
    Alman Haber Ajansı (DPA), şirket yetkililerinin eyalet yönetimleriyle ve federal hükümet ile yaptıkları görüşmelerde, gelecek yıl için yaklaşık 1 milyar avroluk nakit para yardımına ihtiyaçları olduğunu söylediklerini belirtti. Opel otomobil şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hans Demant, şu sıralar bir ödeme sorunu yaşamadıklarını söyledi. Demant, Frankfurt kentinde yaptığı açıklamada, Opel'in gelecek yıl için yaklaşık 1 milyar Avro'luk nakit para yardımına ihtiyacı olduğu şeklindeki haberleri yalanlayarak, "Şu sıralar bir nakit para sorunumuz yok" dedi. Opel'in Alman hükümetinden sadece bir güvence istediğini kaydeden Demant, güvencenin miktarı konusunda ise açıklama yapmadı.

• fotolar için teşekkür ederiz..fakat siyah rengini bırakmamışsınız..çekli olan varsa bizimle paylaşırsanız sevinirizz..
    quote:

Arkadaşlar bugün tekrar Çorum bayine gittim. Bugün bir sürü insignia araç indirdiler. Hemen hemen her rengi var. Renk opsiyonu görmek isteyenler bugün-yarın Çorum bayisine gitsinler. Benim gördüğüm renkler , Beyaz , Safir siyah , Teknik Gri, Beyaz, Bordo , Şimşek Gri. Gelen araçlardan bir çoğu Edition 1,6 Turbo modeli , 1 adette kırmızı sport modeli vardı.
    Ayın 19 undan beri tüm siparişler durmuş. Yeni siparişleri fiyat garantisi olmadan hazirana alıyorlardı. Nasip olursa ben nisan ortası gibi aracımı teslim alacağım . Cosmo versiyon bir adet 2000 motor Dizel Cosmo vardı.

Renk konusunda ben teknik gri rengi beğenmiş ve sipariş etmiştim. Beyaz rengi opelin sitesindeki gibi basit bir beyaz gibi durmuyor. Bayağı bir gösterişli duruyor. Opak renk tercih eden / yada etmek isteyen arkadaşlar beyaz rengi hiç korkmadan tercih edebilirler. Mercedesin beyaz CLK modellerini andırıyor ve çok asil duruyor.

Araçlar Tırdan inince servisin ustalarından birisi 1,6 180 HP turbo versiyon araç ile teste çıktı. Teste çıkarken bende yanına bindim ve araca yüklenmesini rica ettim. Çorum çevre yolunda
    1.vites 55-60 km/h
    2.vites 90-100 km/h
    3.vites 150-160 km/h
    4.vites 190-200 km/h
    6. vitese atamadı. Işıklara yakalandık . Ama otobanda bu araba zorlanmadan 240 ı rahat görür.

Eski aracım 2001 Model Vectra B 2000 cc 136 HP CDX e göre kıyasladığımda ses biraz daha az. Ancak kaputun altında turbo motorun varlığı sesten hissediliyor. Performans müthiş güzel. Eski aracım 2000 motor Vectra CDX ile Insignia kapışsa . Vectra nal toplar.

1,6 115 HP test etmiştim motor gürültülü idi. 180 HP versiyonunun sesi gayet az. Performans müthiş.

Çorum'a inen Insigniaların Cep telefonu ile çekilen fotolarını görmek için linke tıklayın.

Insignia Foto

• Haziran basinda tesim alacagim 1.6 180 hp bir insignia var. Beni de eklermisiniz. Soracagim bazi konular var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurozturk

Haziran basinda tesim alacagim 1.6 180 hp bir insignia var. Beni de eklermisiniz. Soracagim bazi konular var.

2009 Opel Insıgnıa 1.6T/donanım seviyesi/ek özellikler/renk

şeklinde yazarsanız daha iyi olur
  • Tüm araçlar Edition Elegance Paket idi .
    Jant tipleri fotodaki gibi standart 17" jant ama lastik markaları farklı farklı :)
  • Siyah renk biraz üvey evlat gibi kaldı . Şaka bir yana cep telefonu ile çekildiği için kareye sığmadı.
    ve başkada foto yok.

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

fotolar için teşekkür ederiz..fakat siyah rengini bırakmamışsınız..çekli olan varsa bizimle paylaşırsanız sevinirizz..
    quote:

Arkadaşlar bugün tekrar Çorum bayine gittim. Bugün bir sürü insignia araç indirdiler. Hemen hemen her rengi var. Renk opsiyonu görmek isteyenler bugün-yarın Çorum bayisine gitsinler. Benim gördüğüm renkler , Beyaz , Safir siyah , Teknik Gri, Beyaz, Bordo , Şimşek Gri. Gelen araçlardan bir çoğu Edition 1,6 Turbo modeli , 1 adette kırmızı sport modeli vardı.

1.vites 55-60 km/h
    2.vites 90-100 km/h
    3.vites 150-160 km/h
    4.vites 190-200 km/h

Insignia Foto

• Insignia 1.6 turbo cosmo ile ilgili bir kaç foto daha ekledim. Dosya boyutları büyük.
    Çözünürlüğü düşürmemek için fazla küçültmedim.

http://img91.imageshack.us/gal.php?g=dsc02131.jpg
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.