Şimdi Ara

Wireless Çok Kısa Süreli Kopup Geri Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1-2 haftadır sadece wireless ile bağlanan aygıtlarda bağlantı sıkıntısı yaşıyorum. ADSL ışığı sönmüyor yani internet var. Hatta kablolu bağladığım bilgisayarda sorunsuz bağlantı alabiliyorum.

Fakat iphone'da, tablette, android telefonda ve netbookta wireless'ın anlık kesilmesi sorunu mevcut. Mesela iphone'da kendiliğinden 3g'ye geçmiş olarak görüyorum wifi'ya girip elle bağlanmaya çalıştığımda "ağa katılamadı" hatası alıyorum. Sıkıntı nedir çözemedim bir türlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

Son 1-2 haftadır sadece wireless ile bağlanan aygıtlarda bağlantı sıkıntısı yaşıyorum. ADSL ışığı sönmüyor yani internet var. Hatta kablolu bağladığım bilgisayarda sorunsuz bağlantı alabiliyorum.

Fakat iphone'da, tablette, android telefonda ve netbookta wireless'ın anlık kesilmesi sorunu mevcut. Mesela iphone'da kendiliğinden 3g'ye geçmiş olarak görüyorum wifi'ya girip elle bağlanmaya çalıştığımda "ağa katılamadı" hatası alıyorum. Sıkıntı nedir çözemedim bir türlü?

Modem firmware guncel olsun
    Sifreleme turunude degisip deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi 5 yıldır kullanıyorum bu sorun yeni oldu. Hızımın artmasının etkisi var mı? Ya da çok fazla aygıt bağlanmasını modem kaldıramıyor mu? (Max istemciyi arttırdım)
  • quote:

Modemi 5 yıldır kullanıyorum bu sorun yeni oldu. Hızımın artmasının etkisi var mı? Ya da çok fazla aygıt bağlanmasını modem kaldıramıyor mu? (Max istemciyi arttırdım)

hız artması değilde client çoğalması etkiler
  • Mesela sorunsuz şekilde wireless'a bağlıyken bağlantıyı kesip tekrar bağlanmak isteyince bağlanamıyorum. Bu arada bağlı aygıt sayısı 8 tane.
  • quote:

Mesela sorunsuz şekilde wireless'a bağlıyken bağlantıyı kesip tekrar bağlanmak isteyince bağlanamıyorum. Bu arada bağlı aygıt sayısı 8 tane.

modem marka model nedir
  • Pirelli DRG A125G

Bu arada bazılarını bağlamayı başardım fakat XP olan bilgisayar inatla bağlanmıyor. SP3 yüklediğim halde hem de.
  • quote:

Pirelli DRG A125G

Bu arada bazılarını bağlamayı başardım fakat XP olan bilgisayar inatla bağlanmıyor. SP3 yüklediğim halde hem de.

ilk mesajda belirttiğim gibi kablosuz sorununda şifreleme türünü değiştirip deneyin wpa+aes deneyin
    xp kablolumu
  • Şu anda hiçbir değişiklik yapmadığım halde bağlandı. Bağlantıyı kesip tekrar denedim yine sorunsuz şekilde bağlandı. Açıkçası şifre türünü değiştirmek istemiyorum, en güvenlisi WPA2-PSK diye duymuştum.
  • quote:

Şu anda hiçbir değişiklik yapmadığım halde bağlandı. Bağlantıyı kesip tekrar denedim yine sorunsuz şekilde bağlandı. Açıkçası şifre türünü değiştirmek istemiyorum, en güvenlisi WPA2-PSK diye duymuştum.

Wep kullanmadiktan sonea wpa da sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.