Şimdi Ara

Wireless Sorunu:::acil yardım lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben pc ve laptop arasinda bir ağ kurdum. pc ye kablolu laptopa kablosuz bağlanıyorum. Normalde sorunsuz evin her köşesinde bağlanıyordu fakat şuan laptop sinyal almıyor ne yapsam olmadı pcde bağlantı var.
    ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Purple~ -- 29 Ağustos 2007; 18:07:55 >

• O zaman modemin vericisinde bi problem vardır eğer masaüstünde bağlantı var, dizüstünde yok ise. Gerçi ben dizüstünden şüphelendim. Başka bi modemle deneme fırsatın oldu mu?
  • hayır olmadı . bir sorun yoktu sabah birden gitti bida bağlanmadı . şuan laptopla kablolu bağlanıyorum
  • Eğer dizüstü tarafında hiç bir problem görmüyosan -sürücü v.b.- o zaman muhtemelen modem'in vericisinde bi problem vardır. Bu arada modemin markası nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~Purple~

hayır olmadı . bir sorun yoktu sabah birden gitti bida bağlanmadı . şuan laptopla kablolu bağlanıyorum

modemi güncelleştirsen belki olur.
  • benim bağlantım komşuyla ortak ordan gelen ağ kablosunu router a taktım ordan bağlantı alıyordum. router ı açtım kapattım değien birşey olmadı :(

router smc marka
    http://www.sistembilisim.com/detay.asp?kod=NW100SMC00&sayfa=detay
  • Bir de şurayı dene, burada yeterli bilgi var gibi gözküyo. Ayrıca modemin ve düzüstü'nün Wireless sürücülerinin güncel olduğunu varsayıyorum...

http://www.smc.com/index.cfm?event=promotion&localeCode=EN_TUR&pageNum=12
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ama bağlantı kendi kendine geldi birden gidince bişey oldu diye telaş yaptım tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Purple~ -- 25 Ağustos 2007; 13:54:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~Purple~

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ama bağlantı kendi kendine geldi birden gidince bişey oldu diye telaş yaptım tekrar teşekkür ederim

Birdenbire gidip birdenbire geldiyse yine gidebilir -birdenbire. Bence sen önlemini al bi an önce...
  • dediğin gibi oldu yin gitti ama nasıl bir önlem almalıyım bilmiyorum
  • ya arkadaşlar lütfen yardım edin router i aldığım yere götürdüm laptopla birlikte.orda takır takır çalıştı ama ben evde 2 gündür kablosuz bağlanamıyorum serviste sorun yok diyip gönderdiler eve geldim aynı kablosuz bağlanmadı.laptop olabileceğini söylediler fakat birkaç tane sinyal alıyor ama benım bağlantıdan almıyor ne yapmamı önerirsiniz
  • kimse birşey yazmamışş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.