Şimdi Ara

witcher 3 aldim 1 saat oynamadan iade ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ne yalan söyleyeyim, bende 3 oyunu da var. Hatta box olarak 2.oyunu almıştım. 2. Oyunu ilk aldığım için oyunu oynayayım dedim. Normalde başladım mı bitiririm ama bir türlü çekemedi oyun içine. Diğer serileri indirimle toptan aldım. 3 kere denedim tekrar başlamaya ama sıkılıyorum. RPG öğelerini severim. Dragon age, mass effect oynadım. Bu oyunda çok sıkıldım. Tabi bu kişisel deneyimim. Bu tür şeyler kişinin zevkine göre değişir. Bize güzel gelen bir başkasına güzel gelmeyebilir. Hatta milletin nefret ettiği bir oyun bana güzel gelebilir. Bkz: Mass Effect Andromeda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Sanırım oyun oynamayı trende bağlamak gibi bir şey olmuş. Yani revaçta ne varsa onu oynuyorlar ve de güzel sanıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Minecraft'a laf ettirmem.

Alıntıları Göster
    Öyle saçma bir oyun görmedim hayatımda; piksel piksel bi de Don't Starve daha güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baslamisdim benide sarmadi ben daha cok fps oyunlari oynamayi seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun müzikleri efsane
    grafikleri iyi
    dövüş mekanikleri oynanış iyi
    rpg sistemi var diyalog seçimi var
    hikayesi efsane
    karakter gelişimi var
    içinde gwent gibi kart oyunu var
    atmosfer 10 numara
    karakterleri 10 numara
    yani daha ne istiyorsunuz bir oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

pubg, minecraft, zula, agario gibi oyunlar oynuyorsan beğenmemen normal. Witcher gibi oyunları oyun kültürüne sahip, oyunu hikayesiyle oynayan bilgili oyuncular beğenir.
    sinema filminde sanat filmi eleştiricileri gibi

birde oyun eleştiricileri çıkmış

pubg ye laf atan adam senın gıbı boş vaktımz yok kaç yaşına geldım calısıyorum akşam çalışıp gelıp yarım saat oynuyorum ve cok zevk alıyorum tamam mı. viçırmış başatma o oyunu oynayanaın

• Cok takilmayin begenmediysen oynama hocam savunmaya calisanlarida anlamiyorum zevk meselesi bazen herkesin sevdigi seyi sen sevmezsin tartisilacak bisey hakli haksiz yok burda.
  • Rpgnoyunları severim hatta skyrim favorimdir 3 kez falan bitirdim heralde ama Witcher 3 ü 10 saatmi ne oynayabildim

• Birilerinin rpgnin loot boxtan mor fontla ismi yazılmış kılıç düşmesi,ekranda level up yazısının çıkması demek olmadığını anlatması lazım.En büyük rpg sahnesi dhdir aslında

Witcherla alakası yok konu gelmişken yazayım dedim
  • Witcher'ın dünyasına kendini sokarsan çok eğlenceli bir oyundur.

Oyundaki her göreve cevabınız başka bir göreve sürüklüyo. Oyunu tekrar oynadığınızda oha adamlar sırf benim vermediğim cevap için ayrı Story Line oluşturmuş diyerek şok oluyorsunuz.

Oyundaki her interaksiyon cevaplar birbirlerine bir noktada bağlı. Bu kadar iyi emek verilmiş ve yazılmış bir oyuna balon diyen oyundan anlamayan bir kekodur.

Grafikler 10/10
    Oynanış 10/10
    Tekrar Oynanabilirlik 10/10
    Optimizasyon 10/10
    Kontroller 10/10
    Açık Dünya & Harita 10/10
    Hikaye 11/10
    Sesler & Müzikler 11/10

Anladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 6 Şubat 2019; 15:9:17 >
  • aynn qral witchera balon diyen oyundan anlamayan qeqodur haklisin wiçiri owenler harbi geymirdir ama haooo :DDDDD

• Açıkcası single ı güzel oyunları daha çok severim. Fakat witcher 3 ü ben de pek sevemedim. Pc yi topladığımda grafikler için bi indirdim 1,2 saat sonra sildim.

Last of us vb. gibi hikayeleri ve kurgusu içine çeken yapım olmadığı sürece pek odaklanıp da oynayamıyorum single ı çok sıkıyor.

Muhtemelen bu hype ın sebebi eski witcher oyunlarını oynayan insanların senaryoya olan ilgisinden kaynaklıdır, oynamadım bilmiyorum.

Ben şunu da pek anlamıyorum Half life bağımlılığı nedendir? Yani ben de az biraz oynamıştım ama o kadar deliler gibi özlemiyorum.

Cs yi özler miyim? Ehhh biraz ama asıl özlediklerim cod2,cod4, bf2 hatta nfs, gta2 gibi oyunlar. Half life ın single ını oynamamıştım o zamanlar sanırım, bitirdiğimi hatırlamıyorum. Belkide kafelerle ilgilidir bendeki durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

aynn qral witchera balon diyen oyundan anlamayan qeqodur haklisin wiçiri owenler harbi geymirdir ama haooo :DDDDD
    Ben Multiplayer oyunları daha çok seven bir insanım. Yani bir Singleplayer oyunu övüyorsam o oyunu Top 5'e koyabilirsin.
  • aYnn zafer aBiMMM öVüYoRsA İLQ besHê KoYuLuR
  • Arkadaşlar birbirinize bu kadar öfke kusmaniza gerek yok.Herkes sevdiği beğendiği oyunu oynasın.Bende Pubg ve Fortnite hiç sevmiyorum tüm dünya oynamasına rağmen benim tarzım değil tamamen kişiyle alakalı bu tarz durumlar aynı şeyi film örneğinde de görebiliriz kimi geliyor John wick sevmiyorum diyor kimi geliyor yüzüklerin efendisi sevmiyorum diyor çünkü herkesin sevdiği tür farklı oluyor he bazı yapımlar sadece yüzde elli elli değilde yüzde 80 -90 arası seviliyor buda oyunu hypelanmasina sebebiyet veriyor.Ben kimsenin kültürsüz olduğunu düşünmüyorum.Birbirimize karşı daha anlayışlı olmalı ve hakaret varı cümleler kullanmamaliyiz.İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

pubg, minecraft, zula, agario gibi oyunlar oynuyorsan beğenmemen normal. Witcher gibi oyunları oyun kültürüne sahip, oyunu hikayesiyle oynayan bilgili oyuncular beğenir.
    Kim neyden zevk alıyorsa onla uğraşır.Witcher oynayınca kendini ne sanıyorsun ki sen? Son zamanlarda bir de "ben şunu yapıyorum daha elitim" ciler türedi.İnsanların zevklerine karışmadığınız kalmıştı bir.

WİTchEr OYnUyOm COk KuUlUm MorUq

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Kim neyden zevk alıyorsa onla uğraşır.Witcher oynayınca kendini ne sanıyorsun ki sen? Son zamanlarda bir de "ben şunu yapıyorum daha elitim" ciler türedi.İnsanların zevklerine karışmadığınız kalmıştı bir.

WİTchEr OYnUyOm COk KuUlUm MorUq

Alıntıları Göster
    nasıl bir çevren var senin. kim witcher oynuyorum çok coolum diye dolaşıyor. oyunun hikayesini, atmosferini, oynanışının kalitesini övüp geçiyorlar.
  • Witcher serisinin tamamını bitirdim zamanında. 3. oyunu 2 kez bitirdim. Zevk meselesi tabii gerçek RPGler herkese hitap etmeyebilir ben de FPS sevmiyorum hatta bir oyuna silah girdi mi uzaklaşıyorum. Hikayeyi sunması , karakterler , görevler , keşfetme gibi bir çok yönden çok başarılı bir oyun ama eksikleri de var elbette. Zaten pubg , fortnite , lol gibi anlık rekabet bekleyenler beklentilerini alamaz çünkü oynarken diyalog-sahne kısımları fazla. Bana göre çok başarılı bir oyundur en iyiler arasında rahatlıkla ilk 3e koyarım.
  • Sevmemişsin tamam bende sevmem ama bu ne ?
    "
    aYnn zafer aBiMMM öVüYoRsA İLQ besHê KoYuLuR"

Kendini komik mi zannediyorsun ?

• Sen git maynkıraft oyna :))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.